Şimdi Ara

Honor, gelecek planlarını açıkladı: Rakipsiz bir model yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honor, gelecek planlarını açıkladı: Rakipsiz bir model yolda
    Her geçen gün büyüyen katlanabilir telefon pazarında Vivo, Oppo ve Honor gibi markaların katılımıyla rekabet hız kazanmaya başladı. Şimdi bu rekabete Honor VS modeli ile dahil olan Honor, gelecek planlarını açıkladı. Çinli üretici, rakipsiz bir katlanabilir telefon geliştirmeyi planlıyor.



    Katlanabilir telefonlar ana akım olacak



    Yakın zamanlı bir röportajda Honor CEO’su Zhao Ming, şirketin katlanabilir telefon pazarındaki bazı hedeflerini açıkladı. Bununla birlikte ''katlanabilir telefonların gelecekte ana akım haline geleceğini'' belirten yetkili isim, Honor'un ''pazarın en güçlü telefonunu’’ üreteceğini söyledi.



    Bu açıklamalara ek olarak Ming, kısa süre tanıtılan katlanabilir Honor Magic VS modelini, iPhone 14 serisi gibi mevcut amiral gemilerinin rakibi olarak nitelendirdi. Bilmeyenler için Huawei’nin alt markalarından biri olan Honor, ABD ambargolarının ardından 2019 yılında Huawei’den ayrıldı ve bağımsız bir marka olarak faaliyet gösteriyor.



    Honor, gelecek planlarını açıkladı: Rakipsiz bir model yolda
    Yeni açıklamalar, Honor'un gelecekte daha fazla katlanabilir model ile karşımıza çıkacağını gösteriyor. Bu cihazların ne zaman ana akım olacağı ise ayrı bir konu. Nitekim bu modellerden birini kullandığınızda ne tablet kadar büyük bir ekran, ne de akıllı telefon kadar kompakt ve taşınabilir bir cihaz görüyorsunuz. 



    Ayrıca Bkz.Honor, MagicBook serisinin yeni üyelerini tanıttı: İşte özellikleri



    Bu bağlamda katlanabilir telefonlar ana akım iPhone 14 veya Galaxy S23 gibi cihazların yerini alacak mı? bekleyip göreceğiz. Peki siz bu konuda neler düşüüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizlerle paylaşmayı unutmayın.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/04/26/honor-foldable-smartphone-display/







  • Katlanabilir değil de şöyle yuvarlanıp top haline getirilen telefon lazım. Üçgen de olur. Ama en iyisi geoit. Bu halk geoit telefon istiyor ey üreticiler. Katlanabilirle uğraşmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hiçbir zaman.

  • Hala Huawei

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huaweinin satmış gibi yaptığı marka;d

  • Önce doğru düzgün güncelleme versin honor 70 modeline aylardır android 13 bekliyoruz.

  • Şuan honor magic 5 ultimate dünyanın en iyi telefonu zaten bir zamanlar en iyi telefonu huawei üretildi google olayi huaweiyi bitirdi şimdi marka kendini gizliden honora taşıdı

  • Honor play telefon almıştım garantisi bitmeden güncelleme desteği bitti. Honor 70 i anneme almak için gözüme kestirmiştim ama güncelleme aklıma gelince Samsung a34 aldım. Android dünyasında şuanda güncelleme ve yazılım noktasında Samsung dan daha iyisi yok. Samsung artık her segmentte her fiyat aralığında çinlilele yarışıyor. Çinli marka almanın pek mantığı da kalmadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.