Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
74
Favori
83.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzunca bir mesaj hazırlıyorum da, (Magic 6 Pro vs S24 Ultra) bu arada dünden beri konuya dahil olan arkadaşlarda dayanamadım, birkaç satır yazmak isterim.


    Buraya gelip çocuğa akıl verir gibi... "Şimdiiii baaa bahın genççler... Ahlınızı başınıza alınn.. taammı... Delefon dediğin epıldır, zamsugdur. Başkasına bahmayın guzulaarım.. Bu da benden size davsiye olsun..." diyen değerli katılımcılar. Tam olarak ne zannediyorsunuz acaba buradaki durumu ?? Çinli uyanık simsar satıcılar gelmiş, saftirik gençlerimizi uyutuyorlar, ceplerinden paralarını alıyorlar falan mı ?! Kimsenin ne kesesini, ne piyasayı düşünecek zekası, ya da işine yarayacak, yaramayacak teknolojik ürünü değerlendirme yeteneği yok mu zannediyorsunuz ?!


    Yoksa mesele sadece "Öylesine bir tartışma çıksın da ben de bir ara, biz de 15 pıro max gullanıcısıyız gardeşim, geçen ay da zaten S24 Ultura kullanıyodum.. Baaa her yer güzel yani.. Siz bilirsiniz.. " Bu mudur olay ?!?


    Tabi ki, her cihaz eleştirilecek, gayet normal, bu cihazın da avantaj-dezavantaj herşeyi konuşulur. Her şey tamam da, bu üst perdeden tavırlar çok komik.. Ben de başlayayım mı mesela üst perdeden akıl vermeye ? Yarıştıralım mı, kim ne kadar tecrübeliymiş... Komik olmayalım.


    Bilgi vermek başka, sınırsız-limitsiz bilgi paylaşılır. Kimse gocunmaz. Ama "fikir" başka birşey ! Herkes fikrini söylesin ama kimse kimseye akıl hocalığına soyunmasın, herkesin aklı kendine yetiyor.





  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Video çekimi özellikle ön selfi nasıl beğeniyor musunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazda farklı launcher mesela nova launcher gibi kullanabilen varmı birde ana ekranda çift tıkla kapatma özelliği var mı ? Duruma göre S24 ultradan geçiş yapacağım da bunlar gii bazı soru işaretleri var cihazla ilgili..

  • marcoreuss kullanıcısına yanıt

    Bence yine çok kişisel ve fazla önyargılı bilmeden yorum yapmışsınız hocam.


    Öncelikle ben cihazı kullanmıyorum kendim P60 Pro kullanıyorum, 6 Pro modelini ise kısa bir süre deneyimledim sadece, Burada kimse 15 PM modeline göre daha premium hissettiriyor vb bir cümle kullanmadı, Konu açıldığından beri takip ettiğim bir konu.


    Heves kaçıracak bir durum yok benim kullandığım telefonda google servisleri yok, Herhangi bir uygulamasınıda kullanmıyorum hatta 3. parti çözümleri vs, Size göre çöp bu halde bana göre ise fotorğaf anlamında sizin cihazdan daha iyi bir deneyim sunuyor üstelik üçte bir fiyatınaHonor Magic 6 Pro ANA KONU 


    İşletim sistemi konusuda fazla kişisel şuan Honor Emui benzeri bir sistem kullanıyorki bu sistem çok güzeldi zamanında kullananlar bilir, Kişiselleştirme olarak samsung kadar ileri düzeyde değildir, Lakin kullanıcı dostu hoş bir arayüzdür.


    Malzeme konusunu açmaya gerek yok az çok bu konuları takip edenler bilirki, Yamulan iphone modelleri, Ekranları ve bataryaları sorunlu samsung modelleri say say bitmeyecek sorunlar çıkar karşınıza.


    Fiyat konusunda hemen herkes eleştirdi zaten, Artık alan kişilere saygı duymak gerekiyor kaldıki kendinden pahalı satılan modellerden daha iyi bir donanım sunuyor.


    Talihsiz bir yorum olmuş, O yüzden içi boş yazmıştım ama bu sefer daha fanatik bir şekilde yazmışsınız.





  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Bana youtube instagram tiktok için jilet gibi video çeken, yükleme esnasında çözünürlüğün bozulmadığı bir cihaz lazım. bu cihaz bu cihazın video tarafı nasıl?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt
    Hocam video için bunu alma. iPhone al.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt

    Bütçene göre İphone 15 Pro veya Max çok daha iyi olur o zaman hocam diğer seçeneklere bakma.

  • 2 gündür yeşil deri olanını kullanıyorum eğer biri bu telefon 15 promax ve S24 Ultradan kötü derse ya fanboydur... yada 3'ünü aynı anda deneyimlememiştir... 3'ü arasından kim 1.derseniz kullanım odaklıdır... Telefon gerçekten harika... kimse laf etmesin apple yada samsung'u sevebilirsin ama bu gerçeği değiştirmez...

    EKLEME: Arayüz'de IOS 17'in kilit ekranı aynısını eklemişler...hatta daha fazlası var... hep açık ekranıda eklemişler IOS tarzı... zaten huwaei'in en iyi arayüzüydü EMIU... Bana göre android'in en iyisiydi... arayüz olarak... Magic OS aynısı artı entegre Google Servisleri...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 2 Mayıs 2024; 18:54:10 >
  • Fanboylar troller gittiğine göre telefonu konuşabiliriz arkadaşlar,hb kılıfı eklemiş
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstagram youtube tiltokta video çekip paylaşmak ve canlı yayın açmak için bir cihaza ihtiyacım var. Sürekli masada tripoda bağlı kalacak günlük hayatta kullanmayacağım. hayatımda hiç apple kullanmadım androidçiyim. ikinci el yd ıphone işimi görür mü ?

    Bu cihazın kupon süresi dolmak üzere , benim de aklım bu cihazda. Hala almayı düşünüyorum hepsiburadanın fiyatı aniden arttırması sinirlerimi zıplattı sinirden satış pazarlamaya, fiyatlandırmaya baya laf ettim. Bir telefon için kalp kırıcı bir tavrım olduysa kusura bakmayın büyük ihtima satın alacağım alınca paylaşırım deneyimlerimi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt

    hocam sepete ekliyorum ama kılıf gözükmüyor nasıl geldi size sipariş esnasında mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt

    Bende hiç kullanmadım İphone lakin iş video ise gerçekten fark edilir derecede iyidir rakiplerinden özellikle sosyal medya özelinde.

  • barisx3 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, benim 26 Nisan da verdiğim siparişimde, hediye kılıf gözükmüyor. Bir de bu telefonun , kamera lenslerinde de, ekrandaki gibi çizilmeye dayanıklı koruma var mı? Bu bilgiyi nereden edinebiliriz ? İnstagramdan, honor türkiye ve honor globala sordum, cevap gelmedi. Kamera lensleri çizilince, telefonun ışıklı ortamlarda çektiği fotoğraflar, çöp oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimahishalilar -- 2 Mayıs 2024; 20:8:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    Evet, eklenmiş ama teslim tarihi 17 Mayıs görünüyor. Telefondan sonra gelecek galiba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    Kılıf hediye mi ? İlan da bu bilgi yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim 26 Nisan da verdiğim siparişin ekranında, hala sadece telefon ile saat var. Kılıf gözükmüyor. Ama siparişi verdiğimde, hepsi burada ile görüşmüştüm.Kılıf da olacak demişlerdi
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimahishalilar -- 2 Mayıs 2024; 20:23:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Size bir sorum olacak müsaadenizle. Sizde telefon var, genel bir şikayet olarak WhatsApp vs gibi uygulamalarda çok düşük çözünürlüklü video olduğu belirtilmiş internetteki 1 ay önceki mesajlarda. Mevcut durum nedir? Görüşme kalitesi ne düzeyde acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsup'da görüntülü sohbette dediğiniz sorunu bende gördüm. iphone'deki ya da s24'deki gibi değil evet, bir düşüklük var, ben konuşuyorum annemle sorun yok ama yüksek bir kalite yok doğru belki bir ayarı vardır ben bilmiyorum. uygulama cihazın kamerasını kullanmıyor yeterince gibi. Normalde ön kamerası çok güzel bende anlamadım bu durumu.

  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler yanıtınız için. Düşünmeye devam ben :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtunc52 kullanıcısına yanıt
    Çift tiklama ile kapatma yok ama çift tiklama ile ekran uyandırma var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.