Şimdi Ara

Honor Magic 6 Ultimate, sektörde ilk çift katmanlı OLED panel ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honor Magic 6 Ultimate, sektörde ilk çift katmanlı OLED panel ile gelecek
    Honor, Pazartesi günü Magic 6 Ultimate ve RSR Porsche Design telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtımdan önce telefonların render görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde her iki telefonun da vegan deri arka kapak, kavisli kenarlar ve üç sensörü barındıran büyük bir kamera adasıyla aynı temel tasarımı paylaştığı görülüyor.



    Honor Magic 6 Ultimate, sektörde ilk çift katmanlı OLED panel ile gelecek
    Her iki telefon da f/1.4 – f/2.0 değişken diyafram açıklığına ve sınıfında lider geniş dinamik aralığa sahip 1 inç 50MP OmniVision OV50K ana kamera sensörüyle gelecek.



    Honor Magic 6 Ultimate, sektörde ilk çift katmanlı OLED panel ile gelecek
    Honor Magic6 Ultimate akıllı telefon sektöründe bir ilk olan, çift katmanlı OLED ekrana sahip BOE K2 ekran paneliyle gelecek. Honor, yeni panelinin 6 kat daha uzun kullanım ömür sunduğunu ve aynı zamanda normal OLED panellere kıyasla %40 daha yüksek enerji verimliliğine sahip olduğunu iddia ediyor. Çift katmanlı OLED ekran panellerinin ayrıca daha yüksek parlaklığa ve daha az ekran yanması riskine sahip olduğu belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.Honor Magic V2 - İşte bu katlanabilir telefon olmuş!



    8T LTPO panelin 6,8 inç boyuta, 1.280 x 2.800 piksel çözünürlüğe ve 1-120 Hz yenileme hızına sahip olduğu belirtiliyor. Ekranın ayrıca 4.320Hz yüksek PWM karartma hızı bulunuyor.



     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/honor_magic6_ultimate_and_rsr_edition_leak_in_more_renders_will_feature_duallayer_oled_displays_-news-62024.php







  • Tek katmanı bile dünya parayken bunun maliyeti avantajına karşılık ne oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Hocam Çinde şu an acayip teşvik var üretici firmalarına, huawei-honor bataryasını BYD den alıyor mesela, byd araba işinden tutunda telefon bataryasına kadar heryerde varlar, maliyetleri acayip düşüyor. S23u kullanıyorum bir sonraki cihazım Honor bu cihazı olabilir.Donanım olarak efsane bir cihaz gelecek gibi.Ekran en son teknoloji, batarya da zaten sodyum bazlı olnalara geçtiler vs , en son ne varsa kullanıcıya sunuyor çinli firmalar.

  • optimus95 kullanıcısına yanıt

    silikon karbon 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yanlış hatırlamışım :D adamlar teknoloji tezgahında en son ne varsa ,son tüketiciye bunu sunuyor,elimde s23U pbw değeri leş yerlerde , birde ekran üreticisi olacak Samsung kendi amiral gemisinden kısıyor, bazı şeyler detaylarda kurcaladıkça öğreniyor insan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt

    Aynen yahu 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.