Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Blof Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü6 Mobil4 Android
5 sn
542
Cevap
28
Favori
13.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdesteği.


    5 Martta Türkiye lansmanı olacak ve hepsiburada da öntalep açılacak olan Honor Magic V2

    HONOR Magic V2’de ön kayıta özel 4.000 TL KUPON fırsatı


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdestwww.hepsiburada.com
    HONOR Magic V2 Türkiye’ye geliyor
    https://www.hepsiburada.com/honor-magic-v2?tkw=honor%20magic%20v2&ds_rl=1294343


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    https://www.hepsiburada.com/honor-magic-v2?tkw=honor%20magic%20v2&ds_rl=1294343#



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdestHepsiburadayoutube
    Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi http://www.hepsiburada.com/ 'un YouTube kanalına abone ol! 👉 http://bit.ly/AboneolHB Sosyal Medya Hesaplarımız 🔶 TikTok: https://www.tiktok.com/@hepsiburada/ 🔶 Instagram: http://instagram.com/hepsiburada 🔶 Facebook: http://www.facebook.com/Hepsiburada 🔶 Twitter: https://www.twitter.com/hepsiburada
    https://www.youtube.com/watch?v=yhmR1Z9MGG8



    https://www.youtube.com/watch?v=yhmR1Z9MGG8




    HONOR Magic V2 esnek ekrana sahip katlanabilir bir akıllı telefondur. Kullanırken ekrana keskin nesnelerle bastırmayın ve katladığınızda yabancı nesnelerin akıllı telefonun içine düşmediğinden emin olun.

    Akıllı telefonunuzun ekranının iç kısmında koruyucu bir film bulunmaktadır. Garantiyi ihlal etmemek veya cihazınıza zarar vermemek için koruyucu filmi çıkarmayın veya kendiniz değiştirmeye çalışmayın. Koruyucu filmi değiştirmek için HONOR Destek veya bir HONOR Servis Merkezi ile iletişime geçin.

    Akıllı telefonunuz karmaşık bileşenler içerir, bu nedenle sıvılar, kum vb. ile temasından kaçının.

    Akıllı telefonunuz mıknatıs kullanır, bu nedenle manyetik kartların, implante edilmiş tıbbi cihazların veya manyetik alanlardan etkilenebilecek diğer cihazların yakınında tutmayın. İmplante edilmiş tıbbi cihazlarınız varsa, akıllı telefonunuzu kullanmadan önce doktorunuza danışın.

    Akıllı telefonunuz yumuşak bir tıklama ile açılıp kapanıyor. Bu bir arıza değildir.HDR10+ Mobil Görüntüleme Cihazı 1.0.2. HDR10+ logosu, HDR10+™ Technologies, LLC'nin Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerdeki ticari markası veya tescilli ticari markasıdır.Ürün görselleri ve ekran içerikleri yalnızca açıklama amaçlıdır. Gerçek özellikler (görünüm ve renk dahil) değişiklik gösterebilir.Yukarıdaki sayfada gösterilen veriler, kontrollü test koşulları altında HONOR laboratuvarında yapılan testlerden elde edilen teorik değerlerdir. Gerçek değerler, ürünlerdeki bireysel farklılıklar, yazılım sürümleri, çalışma koşulları ve çevresel faktörler nedeniyle biraz değişebilir.5G ağ standardı tüm bölgelerde mevcut değildir, lütfen ayrıntılar için yerel servis sağlayıcınıza danışın.

    • Veriler HONOR laboratuvarından alınmıştır. Katlandığında 1 cm'den daha az kalınlığa sahip katlanabilir bir akıllı telefon. 9,9 mm, katlandığında siyah deri versiyonun kalınlığıdır; açıldığında 4,7 mm. Ölçüm, dış ve iç ekranların koruyucu filminin kalınlığının yanı sıra kameranın çıkıntısını da hesaba katmamaktadır.
    • HONOR Laboratuvarından alınmıştır. 231 g, siyah deri kılıflı akıllı telefon versiyonunun ağırlığıdır (koruyucu filmler hariç).
    • HONOR Laboratuvarından alınmıştır. Harici ekranın en yüksek parlaklığı 2500 nittir.
    • HONOR Magic V2 ekranın PWM frekansı 3840 Hz'dir. TÜV Rheinland sertifikasyon sistemine ve IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Std 1789-2015'e göre titreşimsiz, 3125 Hz'in üzerinde bir PWM frekansıdır.
    • Veriler HONOR Laboratuvarından alınmıştır.
    • Düşme direncinin ölçülmesinde, ikinci nesil nanokristallere sahip cam ile aynı ağırlıktaki geleneksel cam karşılaştırıldı. Akıllı telefon hassas bir elektronik cihazdır ve düşürüldüğünde hasar görebilir. Düşürmeyin veya çarpmayın.
    • Köşegen standart dikdörtgenlere göre ölçülmüştür. Yuvarlatılmış köşeler nedeniyle gerçek görünür alan biraz daha küçüktür.
    • Ekran maksimum 120 Hz yenileme hızını destekler. Gerçek yenileme hızı, çalışan uygulamaya veya oyuna bağlı olarak değişebilir.
    • Veriler HONOR Laboratuvarından alınmıştır. Titanyum alaşımlı kapaklı bir eklem, alüminyum alaşımdan yapılmış benzer boyuttaki bir eklemden %150 daha güçlüdür.
    • Tipik pil kapasitesi 5000 mAh ve nominal pil kapasitesi 4900 mAh'dir.
    • Veriler HONOR Laboratuvarından alınmıştır. Gerçek pil ömrü, belirli cihazın özelliklerine, kullanım alışkanlıklarına ve çevresel faktörlere bağlıdır.
    • Orijinal HONOR SuperCharge kullanılarak maksimum şarj gücü 66W'tır. Gerçek şarj gücü kullanım senaryolarına ve çevresel faktörlere bağlıdır.

    Bu beyan HONOR tarafından 02-22-2023 tarihinde ve öncesinde toplanan verilere dayanmaktadır. Veriler HONOR laboratuvarından alınmıştır. 9,9 mm, katlanmış durumdaki Siyah (Suni deri versiyonu) modelin kalınlığını ifade eder. Toplam kalınlığa iç ve dış ekran koruyucu filmler ve kameranın yükseltilmiş kısmı dahil değildir. Gerçek veriler yapılandırmaya, üretim sürecine ve ölçüm yöntemine bağlı olarak değişebilir. Lütfen gerçek cihaza bakın.


    Ürün görselleri yalnızca açıklama amaçlı kullanılmıştır. Gerçek özellikler farklılık gösterebilir. 5G ağ standardı yerel operatörler tarafından destekleniyor olabilir ve her bölgede mevcut olmayabilir. Ürün görselleri yalnızca açıklama amaçlı kullanılmıştır. Gerçek özellikler değişiklik gösterebilir. 5G ağ standardı yerel operatörler tarafından desteklenebilir ve her bölgede mevcut olmayabilir. *HONOR laboratuvarına göre akıllı telefonun kalınlığı katlandığında 9,9 mm'dir. En ince konfigürasyonun kalınlığı belirtilir, hesaplamada kamera çıkıntısı ve ekrandaki film dikkate alınmaz Cihaz ekranları 3840 Hz PWM frekansına sahiptir. IEEE Std 1789-2015, titreşimsizliği 3125 Hz'den büyük bir PWM frekansı olarak tanımlar.


    *Ön kayıt işleminizi tamamlamak için hepsiburada.com hesabınıza giriş yaptıktan sonra 'ön kayıt ol' butonuna tıklamanız gerekmektedir.

    Kampanya kapsamında 4000 TL’lik kupon yalnızca Honor Magic V2 ürün satın alımında kullanılacaktır.

    Kampanya stoklarla sınırlıdır, Hepsiburada her durumda kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest



    ÜYELİK ZAMANI

    16 yıl 21 Ağustos 2008

    TOPLULUK ADI VE SON AKTİVİTE

    GoGoBaBa 4 sn.

    DAHA SONRA BAKILACAK İÇERİKLER

    0 VİDEO 0 HABER 0 GALERİ

    YORUM SAYISI VE DAĞILIMI

    21 ANASAYFA 8035 FORUM

    FORUM RÜTBESİ

    Binbaşı

    EN ÇOK YORUM YAZDIĞI KATEGORİ

    Cep Telefonları




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 5 Nisan 2024; 23:10:17 >







  • Bu Çinli kardeşlerimiz bildirimlere düşman. Global romda bile sorunlar oluyor. Telefon dediğin bildirim aletidir. Varsın şarj bitsin ki zaten bitiyor. Ama bildirim gelmeyince sorun daha büyük. Gel de anlat!! Nasıl çalışıyor kafaları çok merak ediyorum.

    Çin romlarında kara liste, gri liste, beyaz liste falan var. Mesela bende Vivo X Fold 2 vardı. Xiaomi robot süpürgenin uygulaması Mi Home için ne ayar yaparsam yapayım bildirim gelmiyordu. Rakip firma ya :))

    Çin romlu telefonlardan yine iyi bizim global Magic V2. Biraz da o yüzden Vivo satıp buna geçtim ama bu da bir garip. Whatsapp bildirimi geliyor ve sonra kayboluyor mesela. Enteresan.

    Samsung bence android tarafında en iyisi. (Bir de şu klasör büyütme olayı gelse tam olacak.)

    Garip garip sorunlar işte. İşin kötüsü Çinliler pazarı ele geçirmeye başladı. Biz hep bildirim konusunda bu sorunları mı yaşayacağız ileride Allah korusun yani...

    Bir de Multitasking olayına sadece görüntüleme olarak bakmamak lazım. Ekranın bir tarafında Instagram, Facebook vs sosyal medyaya hikaye veya Reels eklerken ekranın diğer tarafında galeriyi açıp sürükle bırak ile fotoğraf eklemek gayet pratik.

    Aynı şekilde maillere ekranın diğer tarafından ofis dosyası veya fotoğraf sürükle bırak ile eklenebiliyor.

    Bu olayı S23'te tek parmak dosyaya basılı diğeri ile ekran değiştirerek sıkıntılı bir şekilde yapabiliyordum. O da One UI 6.0 ile gelmişti sanırım.

    Bunun gibi özellikleri büyük ekranda kolayca yapabilmek oldukça pratik ve keyifli.

    Merhaba Arkadaşlar, Cihaz ön siparişteyken sipariş verip ilk alanlardanım. Değerlendirme için bir süre kullanmak istedim. Önceki telefonum Galaxy S23 halen duruyor. Alma sebebim s23'ün benim kullanımımla ancak akşamı yapan bataryası, çift uygulama kullanımında ekranın ufak kalması ve normal telefon formunda büyük ekran kullanma ihtiyacımdı. Bu arada 2. telefon olarak 3-4 ay kadar İphone 14 ProMax kullandım fakat İos a bir türlü alışamadım. Kamera ekran batarya çok iyi olmasına rağmen telefonun büyük ve ağır olması ve işletim sistemi sebebiyle 62.000'e satarak aynı fiyata Honor Magic V2 yi aldım.


    Bazı konularda beklentimi karşılarken bazı konularda hafif bir hüsran yaşadım.

    S23 ve İPhone 14 ProMax ile genel olarak karşılaştırmak gerekirse:


    +Batarya performansı iç ekranı da kullanmama rağmen bir günü rahat çıkarıyor, benim için yeterli İphone 14 ile benzer süre dayanıyor.


    +Ekran parlaklık, netlik ve renk açısından gayet güzel. Her iki ekran için bu geçerli


    +Açık olduğu zamanki inceliği şaşılacak derecede iyi, İphone un formu ve ağırlığı faciaydı benim için


    -Kamera özellikle gece çekimlerinde S23 ve İphone a göre bariz derecede kötü. Gündüz fena değil ama yeterli ışıkta zaten tüm telefonlar iyi. Donanıma bakarak belki ben yüksek beklentiye girdim bilmiyorum.


    -Kablosuz şarj yok, bunu bilerek aldım ama Saat ve Galaxy Buds kulaklıkları telefonun üzerine koyup şarj etmek büyük konfor, bu yüzden S23 hala duruyor. Çift telefonla devam edeceğim sanırım.


    Pc ile bağlantı hızı S23 ile aynı, İ phone çok yavaştı.


    -Benim çok sık ve severek kullandığım Dex in benzeri Desktop Mode olarak var ama Dex e göre amatör işi gibi, olsun diye yapılmış sanki. Samsung resmen Pc'ye dönüşüyor.


    +Ekranı bölerek çoklu uygulama çalıştırma gayet başarılı, İç ekranda 2 telefon gibi rahat bir kullanım sunuyor, S23 yazılım olarak iyi olmasına rağmen ufak ekran sebebiyle kullanışlı değildi. İphone da ise hiç yoktu.


    -Yazılım ve arayüz akıcı, donma takılma vs yaşamadım ama One UI daha iyi. Özellikle fotoğraf düzenleme konusunda daha işe yarar şeyler sunuyor.


    +Genel olarak kalite hissiyatı güzel, ekran oranları ve inceliği fold telefonlar arasında en iyisi zaten.


    -Güncelleme 4 yıl alacak söylentisine rağmen 7-8 ay önce çıkmış cihazın hala Android 13 olması bana bu konuda pek güven vermiyor ama bariz değişiklikler olmadığı için pek önemsemiyorum. S23 ve İphone bu konuda malum takır takır güncelleme alıyor.


    +Kutu içeriği ve kalitesi çok iyi, Kutudan çıkan kılıf yeterli ama kalınlaştırdığı için kullanmıyorum bazen. Özellikle 66w hızlı şarj İphone ve S23'ün 20-25 Wattlık süper hızlı şarjlarından sonra ilaç gibi geldi. Kutularından da bişey çıkmıyor zaten.


    -Kat izini ben hiç sorun etmiyorum, göze batmıyor yani. Fakat ekranı katlarken menteşeden gelen ses hafiften uyuz ediyor beni. Diğer katlanır telefonlarda da varmı bilmiyorum ama menteşeyi yağlayasım geliyor bazen :)


    -Suya dayanıklı olmaması benim için önemli bir eksiklik, S23 ile denizde dahi çekim yaptım bir sorun yaşamadım. İ Phone u suya sokmaya tırstığım için denemedim.


    Başka konularda aklıma geldikçe yazarım, ama sonuç olarak ben Galaxy fold6 yı merakla bekliyorum, Samsung bu formda One UI ve iyi bir kamera kurulumu ile gelirse gözüm kapalı alırım. Ama Çubuk gibi ön ekranla devam ederse bir süre daha Honor ile devam edeceğim sanırım.

  • Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest
    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdestwww.hihonor.com
    HONOR Magic V2 - 9,9 mm Katlanabilir Akıllı Telefon - HONOR TR
    https://www.hihonor.com/tr/phones/honor-magic-v2/

    HONOR Magic V2

    Renkler






    Mor,Siyah(PU),Altın,Siyah


    Boyutlar ve Ağırlık

    Yükseklik

    156,7 mm

    Genişlik

    katlanmış: 74,0 mm

    açık: 145,4 mm

    Derinlik

    PU Versiyonu:

    katlanmış: 9,9 mm

    açık: 4,7 mm

    Cam Versiyonu:

    katlanmış: 10,1 mm

    açık: 4,8 mm

    Ağırlık

    PU Versiyonu:

    Yaklaşık. 231 g (pil dahil);

    Cam Versiyonu:

    Yaklaşık. 237 g (pil dahil)

    *Gerçek boyutlar ve ağırlık, konfigürasyona, üretim sürecine ve ölçüm yöntemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

    Ekran

    Boyut

    iç ekran: 7,92 inç

    harici ekran: 6,43 inç

    *Ekrandaki yuvarlatılmış köşe tasarımıyla, iç ekranın ve harici ekranın çapraz uzunluğu, standart dikdörtgene göre ölçüldüğünde 7,92 inç ve 6,43 inçtir (gerçek görüntülenebilir alan biraz daha küçüktür).

    En Boy Oranı

    iç ekran: 9.78:9

    dış ekran: 20:9

    Renk

    1,07 milyar renk, DCI-P3 geniş renk gamı

    Tip

    iç ekran: katlanabilir OLED, 120 Hz'e kadar yenileme hızı

    dış ekran: OLED, 120 Hz'e kadar yenileme hızı

    Çözünürlük

    iç ekran: 2344x2156 Piksel

    dış ekran: 2376x1060 Piksel

    *Çözünürlük standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünden etkin pikseller biraz daha azdır.

    Dokunmatik Özellikler

    Destekliyor

    İşlemci

    CPU Modeli

    Snapdragon 8 Gen 2

    CPU Tipi

    Octa-core

    CPU Baskın Frekansı

    1×Cortex-X3 3.19GHz+

    2×Cortex-A715 2.8GHz+

    2×Cortex-A710 2.8GHz+

    3×Cortex-A510 2.0GHz

    GPU

    Adreno 740

    Klavye Türü

    Hareketler, Üç tuşla gezinme, Gezinme düğmesi

    Sistem

    İşletim sistemi

    MagicOS 7.2 (Android 13 temelli)

    Kullanıcı arayüzü

    MagicOS 7.2

    Hafıza

    HONOR Magic V2

    16GB+256GB

    16GB+512GB

    *Dahili depolamanın bir kısmı yazılım tarafından kullanıldığından kullanılabilir dahili depolama alanı daha küçük olabilir.

    Arka kamera

    Üçlü Arka Kamera

    50MP Geniş Kamera (f/1.9, OIS)

    50MP Ultra Geniş Kamera (f/2.0)

    20MP telefoto Kamera (f/2,4, OIS)

    *Pikseller farklı fotoğraf ve video modlarına göre değişiklik gösterebilir. Lütfen gerçek durumlara bakın.

    Video çekimi

    4K (3840×2160 piksel) desteği

    *Gerçek görüntü çözünürlüğü, video kayıt moduna bağlı olarak değişebilir.

    Odak modu

    40x Dijital yakınlaştırma

    Görüntü çözünürlüğü

    8192×6144 piksel

    *Gerçek görüntü çözünürlüğü çekim moduna bağlı olarak değişebilir.

    Video çözünürlüğü

    3840×2160 piksel

    *Gerçek görüntü çözünürlüğü, video kayıt moduna bağlı olarak değişebilir.

    Arka LED Flaş

    Arka tek LED flaş

    Stabilizasyon Modu

    EIS+OIS

    Ön Kamera

    Ön kamera

    16 MP Kamera (f/2,2)

    *Pikseller farklı fotoğraf ve video modlarına göre değişiklik gösterebilir. Lütfen gerçek durumlara bakın.

    Görüntü çözünürlüğü

    4608×3456 piksel

    *Gerçek görüntü çözünürlüğü çekim moduna bağlı olarak değişebilir

    Video çözünürlüğü

    3840×2160 piksel

    *Gerçek görüntü çözünürlüğü, video kayıt moduna bağlı olarak değişebilir.

    Video çekimi

    4K (3840×2160 piksel) desteklenir

    *Gerçek görüntü çözünürlüğü, video kayıt moduna bağlı olarak değişebilir.

    Yüz tanıma

    2D Destekli

    Batarya

    Kapasite

    5000 mAh (tipik değer), 4900 mAh (ölçülen değer)

    Tip

    Silikon Karbon Pil

    Kablolu Şarj

    HONOR 66W Süper Şarj

    Telefon, 10V/4A ve 5V/2A ile uyumlu 11V/6A'ya kadar SuperCharge'ı destekler.

    *Orijinal SuperCharge şarj cihazıyla birlikte kullanıldığında desteklenen maksimum kablolu şarj gücü 66 W'tır. Gerçek şarj gücü farklı senaryolara göre akıllıca değişecektir.

    Standart Şarj Cihazı

    HONOR 66 W Süper Şarj Şarj Cihazı

    Hücresel Ağ

    Ağ Standardı

    5G/4G+/4G/3G/2G'yi destekleyin

    *Çift SIM sürümünde, kart yuvalarından herhangi biri birincil veya ikincil SIM kartı alacak şekilde ayarlanabilir.

    *5G/4G'nin mevcut olup olmadığı, operatör ağının ve ilgili hizmetlerin dağıtımına bağlıdır.

    Bilgi Servisi

    5G NR/TD-LTE/FDD-LTE/WCDMA/HSPA+/DC-HSDPA/CDMA1X/EDGE/GPRS, VoLTE/ViLTE'yi destekler

    *Şebeke ve frekans bandı bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Gerçek durumlar yerel operatörlere ve konumunuza bağlıdır.

    *VoLTE/ViLTE, operatör ağının desteklenmesine ve ilgili hizmetlerin kurulmasına bağlıdır.

    SIM kart

    SIM Kart 1

    Nano SIM kart

    SIM Kart 2

    Nano SIM kart

    İkincil SIM Kartta İnternet Erişimi

    Desteklenen

    *Herhangi bir kartı birincil SIM kart olarak yapılandırmanıza olanak tanıyan kör eşleştirme desteklenir.

    *Çağrılar sırasında ikincil SIM kartın İnternet erişilebilirliğini etkinleştirmek için ""Çift SIM ayarları""nda "Çağrılar sırasında veri bağlantısını değiştir""i açın.

    *İkincil SIM kart aracılığıyla VoLTE araması operatör ağına bağlıdır.

    Bağlantı ve Konum

    Wi-Fi Protokolleri

    "802.11 a/b/g/n/ac/ax/be

    *802.11 özelliği OTA yükseltmesi gerektirir ve bir Wi-Fi 7 yönlendiriciyle kullanılması gerekir."

    Wi-Fi Frekansı

    2,4 GHz ve 5 GHz

    Wi-Fi Bağlantı Noktası

    Destekleniyor

    Wi-Fi Direct

    Destekleniyor

    Bluetooth

    BT5.3, BLE, SBC, AAC, LDAC, APTX, APTX HD'yi destekler

    Kızılötesi Uzaktan Kumanda

    Destekleniyor

    PC Veri Senkronizasyonu

    Destekleniyor

    Görüntülü arama

    "Desteklenir (operatör ve üçüncü taraf yazılımı)

    *Bu işlevin kullanılabilirliği farklı ülke veya bölgelerdeki ağ operatörlerine bağlıdır. Ayrıntılar için şebeke operatörünüzle iletişime geçin."

    OTG

    Desteklenir (ters güç kaynağı sırasında maksimum çıkış akımı 1A/5V)

    Konum

    GPS(L1+L5) /AGPS/GLONASS/BeiDou(B1I+B1C+B2a)/Galileo(E1 + E5a) desteği

    Ağ Tabanlı Konum

    Destekleniyor

    Wi-Fi Tabanlı Konum

    Destekleniyor

    Sensörler

    Yerçekimi sensörü

    Destekleniyor

    Kızılötesi sensör

    Destekleniyor

    Parmak izi sensörü

    Destekleniyor

    Jiroskop

    Destekleniyor

    Pusula

    Destekleniyor

    NFC

    "Destek Okuyucu/Yazıcı Modu, Kart Emülasyon Modu (SIM*, HCE)

    *Yalnızca SIM1 desteği."

    Ortam Işığı Sensörü

    Destekleniyor

    Yakınlık sensörü

    Destekleniyor

    Diğerleri

    Video

    3gp/mp4

    Ses

    mp3/mp4/3gp/ogg/amr/aac/flac/wav/midi

    Ses efekti

    DTS:X® Ultra

    Stereo Amplifikatör

    Destekleniyor

    USB

    USB Type-C, USB 3.1 GEN1

    Kulaklık Girişi

    USB Tip-C

    *Type-C dijital kulaklığı destekler.

    Kutu İçeriği

    1. Telefon (Dahili pil) x 1

    2. HONOR Süper Şarj Şarj Cihazı x 1

    3. USB C Tipi Kablo x 1

    4. Hızlı Başlangıç Kılavuzu x 1

    5. Çıkarma Aracı x 1

    6. İç ekran koruyucu film (Teslimattan önce telefona yapıştırılmıştır) x 1

    7. Dış ekran koruyucu film (Teslimattan önce telefona yapıştırılmıştır) x 1

    8. Garanti Kartı x 1

    9. Aramid Kasa x 1

    * Pazara bağlı





  • Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




  • Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




  • redditte gördüm porsche edition ı almış adam, 2 inci haftası olmadan ekranı soyulmaya başlamış. İngiltere honor çok ilgilendi vs yazıyordu en son.

    Tr de böyle birşey olmaya başlarsa bu serilerde harbiden büyük sıkıntı
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

    Honor Magic V2 RSR Porsche Design Türkiye'ye gelirse muhtemelen en pahalı ceptelefonu/katlanabilir telefon olacaktır.


    Honor Magic 6 pro Türkiye'ye gelecek miş, ama tarih verilmedi HonorTürkiye resmi instagram sitesinden teyit etti , Barselona'daki global lansmanında tarihi adece MagicV2 içişn verdiler.


    Bende uzun inceleme videolarında Honor Magic V2 leather/deri kaplı modelde deformasyonlar gördüm. Diğer mesela MOR olanda ise çizilmeye dayanıklılık göremedim yorumlarda.


    Hepsiburada ya sordum fiyatı bilmediklerini sadece 4bin öntalep indirimi var dediler. 5 Mart geri sayıma göre sanırım 19:30 da bitiyor talep. o zaman fiyata bakarım.


    Sanırım çoğu kişi Honor Magic 6/pro bekliyor.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Aynen magic 6 pro bekliyor çoğu kişi. Ama şu V2 deki senin benim gördüklerimizin, bir hevesle V2 alan çoğu kullanıcının erkenden başına gelir ise sıkıntı ne diyeyim.

  • erhanercan kullanıcısına yanıt

    ben seneryalor yaptım :D alamıyorum.

    kredi kartlarımın limitleri nanay.

    hepsiburada yı aradım dedim kaç para olacak kredi kartlarımın limitlerini vs ayarlıyacağım. giya fiyat öğrenmeye çalışıyorum.


    meğerse cüzdan, parapuan, alışverişkredisi, hepsiburadakredisi, parcalı olarak2kredi kartıyla ödeme varmış.


    sms geldi onayladım. önce 15bin anlık kredi çıktı , MH ile konuşurken yok dedi size 50bin tanımaldı sşistem dedi, ama krediderecendirme kurumu onu layık görmüş. Dediki üstünüde tek çekim kredikartı ile ödersin dedim limit yok Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest 

    hepsiburdakredisi ile ödemede 3 taksit ve kart limitine dokunmadan zamanı gelince otomatik çeker dedi. Ama denemek için başka bir telefonda seneryo yaptım , hep bir vade farkı ekledi. Peşine 3 taksit dediğini sandım ama uygulamada öyle değil.


    belki HONOR MAGİC v2 için özel bir durumdur. 54bin olsa 4bin düşse hah yeter alırım :P aksi takdirde kredikartlarıma önceden ödeme yapıp limit yaratmam lazım.


    bu arada websitesinde alışveriş kredisinide mobil den ekleyip bakayım dedim.

    en fazla 3 taksit yaptı başka markanın katlanabilir telefonuna ve en uygun kredi BURGANON çıktı.


    4binTL indirim versede taksitle almaya çalışınca 5-7 bin gibi bir eklemeler herdaim çıktı.


    sonuç 54bin olursa alacağım :D üzeri olursa beni aşar diyeceğim.


    reddit de okuduğıunuz sorun çok ciddi yani ekran diyorsunuz benim okuduklarım da dış arka taraf derisi video da görülüyordu deforme olmuş. ama youtuber çok hor kullandım dedi. gene yazı ve videolarda çok ince bir ekran koruyucu plaka olduğu yazıyordu. hatta onu sakın çıkartmayın değüiştirmeyin yazıyordu. değişim için yetkili servislere gidin diyor idi. Ya o ince koruyucuyu söktü bilmeden . yada çok feci bir durum çıkacak milletin başına dert olucak. Alacak olanların iyi araştırması lazım ki cihaz ile ilgili izlediğim videolarda hiç denk gelmedim. Ama reddit bu yakalar.





  • 69999

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsnunal

    69999

    Hiç Honor kullanmadım ama bu modeli alabilirim diyordum ama tabi fiyatları sebebli hayalini kurıyorum.

    birde sosyal medyada çok fazla parca yok, düzgün servis yok, hatta sosyal medyayı yönetenlere dahi kızmış son kullanıcılar.

    youtuberlara çalışıyor diyorlar , son kullanıcıyı mağdur ediyorlarmış.

    insanın gözü korkuyor bu tür yorumlarda, birde fiyat Türkiye şartları için bize yüksek. Honor Türkiye ye özel fiyat politikası uygulaması lazım idi.


    bende 64binden ucuz olacağını düşünmüyorum. 60bine satarlar diye düşünüyordum ama sizin fiyat dan 4 bi,n önsipariş düşülse de pahalı bir telefon.

    Maalesef ülkemizde taksit ve kredi kart ile almalarda kısıtlamalı. Çok fazla satış olacağını sanmıyorum. 64bine fşyat koyup 4bin önsipariş indirimi olsa bile aşırı satılmaz gibi . ama bellide olmaz 2.eli 45-49 larda bulunurken ki çoğu 2.el dedikleri global sürüm getirip satanlar.

    60-75 arası her türlü fiyat görebiliriz demişti bir youtuber. Özel kampanya HONOR TÜRKİYE YAPAMAZ ortağı HEPSİBURADA çünkü. Kendi deneyim ve satış mağazası olsa bir ihtimal uygun kampanya bekleridm.


    19:30 da sanırım hepsiburda duyurracak.



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




  • hsnunal kullanıcısına yanıt

    duyurulmuş meğer se.



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdestwww.hepsiburada.com
    Honor Magic V2 512 GB 16 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-magic-v2-512-gb-16-gb-ram-honor-turkiye-garantili-p-HBCV00005YWYNU


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




    https://www.log.com.tr/honor-magic-v2-turkiyede-70-bin-tlden-satisa-cikti/#:~:text=Yatay%20formdaki%20katlanabilir%20telefon%20modellerinden,ile%2016%20GB%20RAM%20taşıyor.


    Honor Magic V2 Türkiye’de 70 bin TL’den satışa çıktıCan TUNÇER05 Mart 2024 16:28 Yatay formdaki katlanabilir telefon modellerinden Honor Magic V2, bugün Türkiye’de resmi olarak tam 70 bin TL’den satışa sunuldu. HBuradaki satış platformunda ön siparişe açılan ve 7 Mart 2024 tarihinde stoklara gireceği açıklanan katlanabilir telefon, iki farklı renkte geliyor ve 512 GB depolama ile 16 GB RAM taşıyor. 5G desteği olan Honor Magic V2, teknik olarak bakarsak içinde 7,92-inç boyutunda, dışında ise 6,43-inç boyutunda ekranlar taşıyor. Gücünü Snapdragon 8 Gen 3 değil bir önceki jenerasyon Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden alan telefon, kutusundan Android 13 temelli MagicOS 7.2 ile çıkıyor. Arkasında 50 megapiksel geniş açı (f/1.9, OIS) + 50 megapiksel ultra geniş açı (f/2.0) + 20 megapiksel telefoto (f/2,4, OIS) kameraları bir araya getirilen Magic V2, 16 megapiksellik bir selfie kamerası (f/2,2) ile donatılmış durumda. 4.900 mAh batarya taşıya ve burada 66W hızlı şarj desteği sunulan cihaz, 4K video çekebiliyor. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR Şubat ayında Türkiye’de en çok satılan premium otomobil modelleri belli oldu Honor kısa süre önce “PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR” modelini de tanıtmıştı. Bu katlanabilir telefon hakkında firma şunları aktarmıştı:  “Porsche Design ile iş birliği içerisinde üretilen yeni Porsche Design Honor Magic V2 RSR, Honor’un katlanabilir dünyasındaki lider ince katlanır ekran teknolojisiyle, Porsche’nin spor otomobillerinin sofistike görüntüsünü bir araya getiriyor. Otomobil üreticisi Porsche’nin bir yan kuruluşu olan ve Porsche Design markasının arkasındaki şirket olan Porsche Lifestyle Group’un Tasarım Başkanı Carsten Monnerjan; “Her zaman ortak müşterilerle mükemmel bir uyum içinde olan doğru ortaklar arıyoruz” diyor. Monnerjan, Porsche 911’in yaratıcısı tarafından kurulan ve onun adını taşıyan Avusturya’nın Zell am See kentindeki Studio FA Porsche’de yaratıcı bir ekibi yönetiyor. Şirketin iş birliği ve ortaklıklara yüksek bağlılığı olduğunu açıklayan Honor baş tasarımcısı Yuan; “Honor ve Porsche Design’ın, sektörün ölçütlerini belirleyen bir dizi üst düzey ve yenilikçi ürün sunma konusunda aynı vizyonu paylaştığını düşünüyorum. Porsche Design’dan daha iyi bir ortak bulamazdık, ikimiz de yeni ve heyecan verici ürünler için kendi yolumuzu çizmek üzere kural kitabını yırtıp atmaktan korkmuyoruz.” diyor.”





  • Çok iyi olabilir kaliteli olabilir, fiyat için belki diyorduk ama bu fiyata çok zor, çok daha bildik ve güncelleme alması garanti fiyatı 3 ay sonra düşmeyecek telefonlar var bu fiyat bandında
    Hatta o oaraya öküz alırız 😁 şaka bir yana 70 bin telefona verecek olsam iPhone alirim
    inşallah 6 pro veya 100 modelini getirip iyi bir fiyatla satışa cikartirlar
  • tek tek bakacağım tüğm seçeneklere fiyat değişimine bakmak için

    HEPSİFİNANS ile seçtim

    66bin TL den 72430TL ye çıktı 3 taksit zaten yasal olarak maksumum.


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




  • diğer seçeneklere bakmadan ürün sayfası kilitlendi.

    şu dakka itibariyle.

    hayır olsun önsipariş ile 1 tane sattılar :P galiba


    yada 19:30 dan önce açtılar diye kapattılar.




    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt

    Honor Magic 6pro kesin gelecek dendi resmi sosyal medya hesaplarında videolarda . düz modelinden emin değilim.

  • anlık olarak 2. el fiyatları. bazıları fiyatları revize etmiş haftasonu ve haftabaşı bakmıştım.



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest
  • AÇILDI TEKRAR



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




  • BURGAN ON KREDİSİ İLE 71889TL 3 taksit EN UYGUN ŞİMDİLİK SANIRIM

    Hepsiburda limiti ile alınca 50bin kredinin ilk taksidini ve kalan tutarı hemen kredikartından çekiyormuş. Bunu da öğrenmiş oldum.



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest
  • Telefon no , TC girdim. ama sadece 2 banka kredi verdi birde alternatif çıktı. diğer bankalar kabul etmedi sanırım.



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.