Şimdi Ara

Honor magic watch 42 mm 999Tl, 46mm 1099TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cihaz iyi 46 mm olan dan siyah korsan da çıkıyor
    42 mi alsak 46 mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeheart44 -- 11 Ekim 2020; 17:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freeheart44

    Cihaz iyi 46 mm olan dan siyah korsan da çıkıyor
    42 mi alsak 46 mı

    46 mm daha avantajlı bence. aklıma takılan ise huawei gt2 ile arasında bir fark var mı? ikisi arasından hangisini tercih etmeliyiz, honor daha uygun şu an için ama ne tür farklılıkları var bilmiyorum.

  • honor magic watch 2 kendim yaklaşık 3 aydır yoğun bir şekilde kullanıyorum. Türk telekomdan ek tarife ile aylık 105 tl*12:1260 tl gibi bir fiyata aldım. buradaki yorumları okusam koşarak uzaklaşır almazdım iyiki buradaki yorumları okumamışım. :))

    Honor magic watch 42 mm 999Tl, 46mm 1099TL
  • denizkent D kullanıcısına yanıt

    hocam saati ben de almayı düşünüyorum, sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Saati Apple telefon ile mi kullanıyorsunuz? İncelemelerde Apple telefonlarda birkaç özelliğin kullanılamıyor olduğundan bahsedildi (stres ölçümü, saate şarkı ekleyememe, hava sıcaklığını göstermeme gibi).


    sporda saat üzerinden şarkı dinlemek istiyorum ben bu saat ile, Apple telefonum ile saatime şarkı eklemeyi nasıl yapacağım bilginiz var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1LENT -- 11 Ekim 2020; 18:9:47 >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt

    Türkiye'deki YouTube videolarında Huawei Watch GT2 ile birebir aynı diyor ama yabancı siteler birkaç sensör farkının olduğunu yazıyor. Türkiye'de satış stratejisi olarak bu şekilde söylenmesi istenmiş olabilir.


    Kaynak: https://versus.com/tr/huawei-honor-magic-watch-2-46mm-vs-huawei-watch-gt-2-46mm

  • s1LENT kullanıcısına yanıt

    Abi incelemeler en doğrusunu söylüyor ama buraya yazan arkadaşlar iyi sallamış. biri diyor şarjı bir kaç gün gidiyor biri diyor kasıyor! :)

    Öncelikle telefonum huawei mate 10lite.

    eşleştrimeden sonra bütün fonksiyonlar çalışıyor. apple marka telefon olmadığı için yorum yapamayacağım. nabız ölçümü, stress ölçümü, hava durumu, müzik dinleme adım sayar var hepsi gayet iyi çalışıyor. spor menüsünde bir sürü sportif faaliyet var sadece açık hava yürüyüşünü yaptım nereden başladım ise yürüyüş bitene kadar gps ile haritalarda nokta atışı. Telefon görüşmesi yapabiliyorsun ses iletimi ve ses alımı gayet güzel. hatta saatten arama bile yapabiliyorsun. şelale kenarında suya biri düştü acil suya girdim kıyafetle ve saat takılıydı. 10 dk suda kaldım test edilmiş oldu su geçirmiyor.ben yoğun olarak kullanıyorum 10 günü geçiyor günde %10 gidiyor normal saat olarak kullansan bence 15 günden de fazla gider.

    kasma olayını anlamadım yukarıda belirtilen özellikler su gibi çalışıyor nerede kasıyor acaba oyun da oynanmıyor ki oyunda kasıyor dicem. müzik huawei healt ile müzik yükledim yine huawei am161 kablosuz kulaklık ile hiç bir sıkıntı yok. huawei magic watc ile birebir aynı uygulamalar birlekte ayrı değil.


    kısaca almak isteyen arkadaşlar birsürü inceleme var oraya baksınlar buradaki yorumlara bakmasınlar.





  • Akici, ozellik donanim isteyen samsung bakacak, gorseli şık, basic ozellilleri olsun sarji uzun gitsin diyen de huawei bakacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir araştırıyordum geçen gün en son huawei gt 2e modelinde karar kıldım. Telefon görüşmesi falan yok ama onun dışında oto senkronizasyon var, spor açısından daha da iyiydi, rota takip özelliği var. Çok, çok, çok memnunum yaklaşık 900 tl ödedim. Almayı düşünen varsa öneririm.

  • s1LENT kullanıcısına yanıt

    Ben kullanıyorum şarjı en az 10 gün dayanıyor.Nabız sürekli açık olduğu halde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redible kullanıcısına yanıt

    GTR'da bazı sensörler yok ve gördüğüm kadarıyla Magic Watch 2 kadar stabil değil yazılımı. GTR 47mm kullanıyorum, bir şikayetim yok lakin aynı dönemde benzer fiyatlar olsaydı MW2 alırdım.

  • Arkadaşlar AliExpressten alınabilecek 50-60 dolar civarı mi bandlerden daha özellikli iyi bir akıllı saat var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saati uzun süre almak için takip ettim. Media Markt de Huawei ve honor açık vardı test ettim. Ben de hiç bir fark olmadığını düşünüyorum. İşlemcileri aynı her şeyleri aynı ancak ikisi arasında menü geçişleri cidden fark edilecek seviye de ayrıca Huawei ekranı daha parlak ve büyük duruyor. Clasic modeli için söylemek gerekirse honor kordonu aşırı kötü. Honor alacakken gerçekte deneyim ettiğim için Huawei aldım bugün. Geldiğinde de sorunuz olursa yanıtlarım bı de metal Kordon söyledim aliexpresten. Ayrıca honor satılma ihtimali var 1000 lira verip 50-100 liradan sakınmak olmaz. Ayrıca honor ortalama fiyatı 1070 lira falan sıcak değil anlayacağınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsmanliSoylusu71

    Bu saati uzun süre almak için takip ettim. Media Markt de Huawei ve honor açık vardı test ettim. Ben de hiç bir fark olmadığını düşünüyorum. İşlemcileri aynı her şeyleri aynı ancak ikisi arasında menü geçişleri cidden fark edilecek seviye de ayrıca Huawei ekranı daha parlak ve büyük duruyor. Clasic modeli için söylemek gerekirse honor kordonu aşırı kötü. Honor alacakken gerçekte deneyim ettiğim için Huawei aldım bugün. Geldiğinde de sorunuz olursa yanıtlarım bı de metal Kordon söyledim aliexpresten. Ayrıca honor satılma ihtimali var 1000 lira verip 50-100 liradan sakınmak olmaz. Ayrıca honor ortalama fiyatı 1070 lira falan sıcak değil anlayacağınız.

    hocam huawei watch gt2 için deri ve metal kordon var mı aliexpress'de? bende bakıyorum da. link verebilir misiniz?





  • OsmanliSoylusu71 kullanıcısına yanıt
    Honor menü geçişleri kötü demi bende farkettim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemci aynı dizayn aynı Huawei çok akıcı honor tekliyor yazılımsal bir şey olabilir. Ama bariz fark ediliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam ben metal Kordon aldım aliexpresa Rama yerine Huawei watch GT 2 strap yaz bir sürü model var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000 liraları akıllı saate verecekseniz iyice araştırın. Mesela 800-900 liraya amazfit huawei fit adında çok güzel tasarıma sahip dikdörtgen saatler var. Ekranları daha büyük olduğundan benim daha hoşuma gidiyorlar fakat dahili depolama alanı hakkında bir bilgiyi hiçbir yerde bulamadım. Bende gear s2 var ve 4gb hafızasına şarkı atıp kablosuz kulaklıkla dinleyebiliyorum. Bu kadar para vermişken böyle eksikleri olan cihazları almayın. Mesela bazılarında wifi desteği yok. Bt yetiyormu yetiyor ama wifi de olsun zararı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.