Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
447
Cevap
23
Favori
22.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, gündelik kullanım için (instagram, youtube , facebook) için honor pad x9-galaxy tab a9+ Huawei mate pad se bu üçü arasından hanigisini önerirsiniz?

  • Merhabalar 7 bin bantlarinda sadece dizi film mac izlemek icin kasma donma yapmayan uzun yillar goturecek bi tablet arayisim var bu honor isimi gorur mu ? Yoksa basma marka/model tavsiyeniz olur mu ?
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt

    HONOR X9 pad gayet iyi ve 6k bandında

  • cisem.karatas C kullanıcısına yanıt
    A9 plus 8-128 versiyonu arasinda kalmistim ilerleyen donemlerde honor guncelleme destegi veya ram miktarinin dusuk olmasi çekincelerim vardi :) bi yandan da seytan s9 fe plus al diyor almisken iyisi olsun diyor:)
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt

    s9 fe plus alabiliyorsanız bu tarafa hiç bakmayın. ama sadece dizi film için ise ikisini yanyana koyun hangisi gözünüze güzel gelirse alın geçin. bu fiyat bandını düşününce uzun yıllar falan biraz hayalcilik oluyor hocam kusura bakmayın. elin yabancısının 200 tl si gibi bi fiyatta satılıyor yani bunlar.

  • aydogan kullanıcısına yanıt
    Aynen reis bende almisken iyi bisey alayim buyuk ekranli olsun servis destegi ve guncelleme durumu olsun diye dusunuyorum , a9 plus samsung guvencesi ile honor arasinda kaliyorum , s9 fe plus’ta uzun yillar gotursun kasma donma olmasin diye taksitle onu alayim diyorum , sadece dizi film ip tv mac izlemek icin falan alacagim
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt

    İkisine de bakın ama bence Honor öne çıkıyor çünkü ucuz ne kadar iyisi de olsa teknolojiler çabuk değişiyor, hızlı ilerliyorlar. Honor'un ekranı güzel, hoparlörü ve bataryası sağlam olması yazılımı ve servisi bir kenara bıraktırıyor.

  • aydogan kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim o zaman yarin magazalarda bulabilirsem simdilik honor alayim 2-3 sene goturse yeterli :)
  • Bende honor padx 9 ile araniza katildim , buna kilif ve ekran koruyucu oneriniz linkler var mi ?
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, standart yok hocam hoşunuza gideni alın alışveriş sitelerinden. Ben orijinal kılıfını tercih ediyorum, sebebi tam oturması ve hoparlör kesimlerinin düzgün olması. Ekran koruyucu uğraşamam derseniz telefonculardan Samsung olanlardan boyuta uygun şekilde taktırabilirsiniz.

  • Youtube uygulamasini kullanabilen var mi acaba ? İp tv , exxen , netflix hicbir sikinti videonun donma olayi yokken , youtubede ne acsam 1 dakika sonra surekli donma haline geciyor kapatip tekrar aciyorum yine biraz video ilerledikten sonra donuyor , görüntü kalitesi onerilen ayarlar olarak secili , youtube’de nedense kafayi yiyor cihaz
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt

    18.23.35 sürümünü kullanıyorum sorunsuz. Hatta reklamsız kullanıyorum.

  • bugra_aydin kullanıcısına yanıt

    honor tab 9, google play store'daki disney plus uygulamasını desteklemiyor. kullanıcının biri samsung tablet yorumlarında not olarak belirtmiş. Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! 


    "I was considering the new Honor pad 9. 300 quid good specs, but that doesn't support disney plus app... Back to the drawing board lol..."


    https://eu.community.samsung.com/t5/tablets/samsung-tab-a9-multi-touch-isssue/td-p/8983786/page/3






    ben de a9+ yerine bu alınabilir mi diye bakıyorken önce yukarıdaki mesajı sonra senin mesajı en sonunda da ram ile sıkıntı yaşanacağını fark ettim. bence bu tablette alınmaz. şöyle 6bin max bandında tablet olarak ne alınır acaba?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: quA07

    Selamlar, gündelik kullanım için (instagram, youtube , facebook) için honor pad x9-galaxy tab a9+ Huawei mate pad se bu üçü arasından hanigisini önerirsiniz?

    A9+ 8gb ramli olanı honordan kat kat iyi performans olarak

  • Bu leş tabletten geçen hafta 2.el aldığım 8 256 tab s7 ile kurtuldum. Aynı anda YouTube, whatsapp ve internet tarayıcı açamayan bir tablete 6000 vermektense az daha koyup a9+ 8gb almak çok daha mantıklı. Veya benim gibi ikinci el s6-s7 lere yönelin.6000 gelen yerden 1000-4000 daha gelir diye düşünüyorum.

    Bütçe sıkıntım var diye honoru aldım ama neticede 10500+5700 e tab s7 almış oldum hem de 6 ay bu tenekeyle vakit geçirdim.
  • Diktatör58 kullanıcısına yanıt

    Sizin beklentilerinize asla uymuyor olabilir ama leşliği fiyatıyla doğru orantılı. Kimse bu tablet öğrenci tableti demedi ki, ya da günlük kullanım ofis tableti vs. reklamı yapılmadı. Bizde herkesin tableti var, ben sadece dizi ve canlı yayın izliyorum. Nadir kullanıyorum ancak annem ve babam sürekli tabletteler büyük ekranı seviyorlar, annem Kuran okuyor babam oyun oynuyor, maçları izliyor vs. Sizi yadırgadığımdan değil ama biz 4.5k satıldığı zaman aldık o zaman 3 tanesi 1 tab s9 fe+ fiyatı ediyordu. Memnunuz da yani.

  • Diktatör58 kullanıcısına yanıt

    kesinlikle katılmıyorum tablet fiyatına göre mükemmel aynı anda 3 4 sekmeyi rahatlıkla kaldırıyor. film sosyal medya webde gezinti vs istyenler için gayet iyi. youtubeda a9+ ile kıyas videosu var izlemenizi öneririm aradaki fark 0 üzerine bataryada honor tokatlıyor.

  • 5399 tl hucuuuumm 🤪 Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

    HepsiBurada


  • Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!


    Yeni güncelleme gelmiş.
  • Arkadaslar bu tablet Teknosa Outlet de 4724 tl ye satılıyor. Müşteri temsilcisi outlet ile teşhirin ayni olmadiginı, iade ya da kutu hasrli olabilecegini soyledi. 700-800 tl fark için risk almaya deger mi.

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.