Şimdi Ara

Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
21
Favori
18.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Sizi şaşırtabilecek bir kullanıcı deneyimimi paylaşayım. X9a yı çok beğenince honor 90 aldım. Evet malumunuz x9a ya göre kamera honor 90 da çok daha üst düzeyde bunda şüphe yok ama x9a nın keyfi bu kasada asla yok. X9a nın ince kenarları ile eldeki hissi yeter buna emin olun. Üstelik honor 90nın şarjı bi x9a etmez. Ekran parlaklık oranı x9a ya göre 2 kat fazla ama yan yana öyle ciddi bir fark yok. X9a nın kıymetini bilin öyle çok kamerayla ile de işiniz yoksa sakın başka model de bakmayın. Benden size tavsiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chtkc -- 22 Aralık 2023; 0:44:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ben telefon aksesuarcisinda t-tec marka nano ekran koruyucu taktirttim 1 hafta falan oluyor biraz tuzlu 300 TL ama yandan uzantilarida var çerçeveye kadar kapatıyor. Şimdilik memnunum bir sıkıntı yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi günler, telefonun ekran çözünürlüğü değiştirme özelliği var mı ayarlar menüsünde ?

  • Yok hocam. Akıllı çözünürlük var açık yada kapalı olarak seçim yapılıyor sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefona IMEI atılıyor mu ? Evetse kendimiz yapabilir miyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son sürüm kurulu olarak aldım telefonu. Fakat simge büyüklüğü ayarını bulamadım. Simgeler çok küçük, özelleştirme de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengema D kullanıcısına yanıt

    Ayarlar - Ekran Ve Parlaklık - Metin ve Simge Kalınlığı

  • Merhabalar. Samsung m14 5g den, X9a ya geçtim dün. Telefon harika şuan ama iki tane çok büyük problemi var benim gözümde, bunu siz kullanıcılarla paylaşmak istedim. Benim için en önemlisi kamera kalitesi çok düşük geldi. Hele whatsapp görüntülü konusmada, m14 le gerek normal kamera, gerekse whatsapp kamera ve konusma kısmında bariz kalite çözünürlük farkı var. Bunun için ne yapabiliriz? İkinci husus, mesela whatsapp görüntülü konuşmadayken arkada chat ekranına gelen mesajların bildirimi yukarıdan gelmiyor. Bunun bir çözümü varmıdır? Bir de hoparlör ses seviyesi m14 e göre baya düşükmüş bence. Ses seviyesini hadi geçtim, özellikle kamera tarafını, whatsapp görüntülü kamera işini çözebilirsek harika olur. Samsungla kamera konusunda aşırı bariz fark var maalesef. İnşallah bir çözümü vardır. Onun dışında m14 le kıyaslanmayacak derecede üstün bir cihaz bence. Herkese hayırlı günler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ztyfnp kullanıcısına yanıt

    X9a kullanıyorum herkesin görüşüne saygılı olmakla birlikte ses seviyesini mono hoparlöre göre yeterli buluyorum şahsen. Tabi böyle bir telefon için stereo hoparlör olmaması bir kayıp. İkincisi kamera konusunda yapılabilecek bir şey yok maalesef. Kamera çok kötü olmamakla birlikte bu cihazın en zayıf halkası olmuş diyebiliriz. Benim kamera ile işim olmadığı için pek önemsemiyorum. Whatsapp görüntülü konuşmalarda da çok kötü bir performansı yok. Kamera için Google kamera kullanırsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Ben bu cihazı özellikle sosyal medyada aktif olanlar, sürekli fotoğraf ve video yayınlayanlar ve kamera ile çok fazla haşır neşir olanlar için önermiyorum. Fakat diğer pek çok yönden on numara bir cihaz olmuş diyebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 30 Aralık 2023; 13:7:37 >
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt

    Sadece simge deki yazıları kalınlaştırıyor bu ayar. Simgeleri büyütmüyor. Simgeler yine eskisi gibi ufak kalıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengema D kullanıcısına yanıt

    Hocam simgeleri çok büyütmek istiyorsanız ayarlar-sistem ve güncellemelerden basit moda girin simgeler büyüyor bir de bunu deneyin.

  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt

    Yardımlarınız için çok teşekkürler. Ama basit mod, alttaki eski tip menü tarzına dönemem bir daha. Çok hantal geliyor. Küçük simgeyi büyütme özelliği bir sonraki güncellemede gelir inşallah.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DorSey kullanıcısına yanıt

    Akılı şarj iPhone lar da olan birşey uzun süredir. %80 de şarj kesmiyor. Sizin telefon şarj alışkanlığınızi takip ediyor. Mesela gece şarja takıldı, sabah 7 de şarjdan sökülüyor ise, gece %80 şarj ediyor ve şarjı 80 de kesiyor. . Mesela 06:40 da başlayıp geri kalan şarjı saat 7 ye kadar %100, şarj ediyor. Böylece sürekli telefon şarj da kalmamış oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengema D kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim sagolun. Gece telefonu hiç şarja takmıyorum. O yüzden kesfedemedim olayı. Bundan önce kullandığım Samsung galaxy a12 cihazında bu özellik açık idi. Ne zaman şarj etsem telefonu %80 de kesiyordu şarjı. Ona nazaran sormuştum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chtkc C kullanıcısına yanıt

    bende şirketin verdiği Galaxy S23 var ama ekranı ufak. annemin telefon eskidi diye denemek için 10 bin liraya X9A aldım, anneme veririm sonra diye.


    X9A'yı denemek istememin nedeni, büyük ekran ve sağlam pile ek olarak şu: son dönemde çoğu Quallcomm marka işlemci aslında Samsung banlarında üretilmiş olan işlemciler, ve markaları Quallcomm olsa dahi bu işlemcilerin güç tüketimi ve ısınma sorunları olabiliyor. X9A işlemcisi ise TSMC üretimi. ve ayrıca ben işlemcinin çok hızlı olmasını da istemiyorum çünkü hızlı işlemciler ısınıyolar. X9A şu ana kadar tam beklediğim gibi çıktı. hem süper akıcılıkta çalışıyor, hem de ısınma falan yok hiç.


    X9A kamerası neyazık ki kötü. bunu net söyliyim. yani ana telefon olarak kullanmak isteyen birine önerebilmem çok zor, çünkü ana telefonunuzdan içerik üretmesini (foto-video çekmesini) bekliyosunuz.


    ama büyük ekranıyla içerik tüketme deneyimi o kadar iyi ki, ben artık S23'ün internetini bile kapattım yani Whatsapp'ı bile X9A üzerinden kullanmaya başladım. S23'ü sadece haftasonu dışarı çıkarken yanıma alıyorum.





  • arkadaşlar Edge Gestures isimli programı yükledim, tavsiye ederim. ekranın sağına-soluna işlevler atayabiliyosunuz.


    benim ekranda navigasyon butonları aktif. yani ekranın en alt kısmında home-geri-açık_uygulamalar butonları mevcut. bu şekilde butonları aktif ettiğinizde ekranın sağından ve solundan parmağı kaydırıp "geri" gitme işlevi pasif oluyo biliyosunuz.


    işte Edge Gestures ile bunu aktif ediyosunuz. ekranın sağından kaydırınca "geri" oluyo. sağdan içe kaydırıp basılı tutunca "home" oluyo. ekranın sağından aşağı kaydırınca "açık uygulamalar" ekranı açılıyo. ekranın sağından yukarı kaydırınca bildirim paneli ya da ses açma-kapama falan yapılabiliyo. siz seçiyosunuz.


    telefonu kullanmayı çok kolaylaştırdı.


    ayrıca, ekranın en alt sağ kısmına da (geri tuşunun sağındaki boşluğa) görünmez buton ekledim. tıklayınca bildirim paneli aşağı insin diye ayarladım. o butonun olduğu yerden parmağımla yukarı kaydırınca da ekran kapansın diye ayarladım.


    çok hoş oldu bu şekilde kullanmak. yazdıklarıma ek daha başka işlevler de atayabiliyosunuz.





  • X9a sağlam diyorduk adamlar x9b de sağlamlık işini aşmışlar

    https://www.tiktok.com/@kister.morata/video/7322300770819362053?_t=8j1BdlY7NxO&_r=1

    https://www.tiktok.com/@honorphilippines/video/7319889212696694022?_t=8j1C0Z9Jfz4&_r=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 14 Ocak 2024; 8:39:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

    Cihaz tanıtıldığından bu yana takip ediyorum cidden çok iyi olmuş cihaz fakat Honor Türkiye ekibine mesaj atmama rağmen cevap vermiyorlar cihazın akıbeti konusunda.

  • Arkadaşlar, ekran koruyucu ekran bandı olarak kullandığınız memnun kaldığınız ürün var ise link atabilir misiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar ekraninizi hangi ayarda kullanıyorsunuz ben dinamikte kullanıyorum. Sürekli 120 hz açık kullanmalimiyim. Birde dinamik ayarin amacı tam olarak nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.