Şimdi Ara

Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
21
Favori
18.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muammer816 M kullanıcısına yanıt
    1. araştırma yaparken e-sim desteklemediğini inceleme sitelerinde gördüğümü hatırlıyorum. inceleme videosunun altında soru cevap kısmında biri sormuş, inceleyen de cevap vermişti (onun yalancısıyım), yine de inceleme siteleri / videolarında hatalı bilgi verilebiliyor, mesela x9a da IR Blaster var diyenler var, oysa üst taraftaki o delik IR verici değil sadece ortam ışığı sensörü. yani netteki bilgiler de çok güvenilir değil.
    2. Sim kart yuvasına SD kart takılmıyor mlsf.
  • rammo kullanıcısına yanıt

    Ben de kurulumdan sonra hemen Android 13 e yükseltirim diyordum. O zaman yükseltmeyip bir süre gelen sürümle birlikte kullanayım en iyisi. Bilgi için teşekkürler, inşallah sorun halledilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanu -- 24 Eylül 2023; 1:47:2 >
  • Eyvallah abi. Bende aksine şimdiye kadar hiç huawei telefon kullanmadım. %80 ağırlıkta Samsung kullandım. Bunun gibi edge ekranlı telefon kullanmak istiyordum son zamanlarda. Ekran muhteşem zaten. Dışarıda güneşli havalarda ekranı görmemek kötü bir hismiş. Gözlerim açıldı gibi hissettirdi resmen. Bu fiyat bandında en iyisi bu bence. Kullanım olarak hiç yabancılık çekmedim. Hoşuma gidiyor. Bir tek alışamadım şey ekranın ortasından aşağı kaydırıp bildirim çubuğunu açma konusu var. Arama çıkıyor. Ama alicacagim onada.

    Bende 40 yaş ustuyum aynı şartlarda kullanıyoruz. Oyun falan bende oynamam. Arada çocuk pugb oynayalım beraber diyor haftada bir o kadar. Çok fazla yeterli telefon gerçekten.

    Bende hepsiburada dan aldım. Yanlış hatırlamıyorsam jelatinin uzerindede genpa yazısı yoktu bende. Yani genpa etiketi olduğunu hiç hatırlamıyor. Belki de vardı ama ne bilim yakın zaman sonuçta. Bundan emin olabileceğimiz bir mecra vardır büyük ihtimal. Ama o kitapçıkta 40. Sayfada ithalatçı firma honor Türkiye diye yazıyor ondan yana sıkıntı yok.

    Sağ salim elinize ulaşması dileklerimle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu telefonda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ? Birde bu honor yazılımında Xiaomi ve resmide bulunan çift uygulama var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhanu O kullanıcısına yanıt

    eyvallah hocam. çok teşekkür ederim detaylı yazdığın için.

  • Yaklaşık 1 aydır bu telefonu kullanıyorum, olumlu olumsuz yönleri hakkında yeterince bilgi verilmiş, bu konuda söyleyeceğim ekstra bir şey yok, ben kendi yaşadığım bir problemi belirtmek istiyorum, bildirim problemi yaşıyorum, ister takvim uygulamasının bildirimleri olsun isterse Any. Do gibi üçüncü parti uygulamalar, bildirimler çoğunlukla ya geç geliyor ya da hiç gelmiyor, bazen de tam olması gereken zamanda geliyor, bildirim ayarlarım yapılı, öyle olmasa zaten hiç bildirim alamazdım, lakin dediğim gibi bildirimler ile ilgili çok problem yaşıyorum ve bu sorunu aşamıyorum maalesef, telegram ve teams gibi uygulamalar da bu şekilde, unutup açmazsam eğer 2-3 gün bildirim gelmiyor, açınca 40-50 mesaj geldiğini görüyorum, o gün düzenli bir şekilde bildirimler geliyor, ertesi gün yine aynı, sanki uygulamalar kendi kendini kapatıyorlar, sadece WhatsApp ta problem yok

    Ekleme: tüm güncellemeler yapıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkanus -- 24 Eylül 2023; 15:16:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • su geçirmeme özelliği yok sanırım, şu ankikullandığım samsung a70 az bir su dökülme ile bozuldu ana kartı yandı, sızdırmazlık sertifikası olmamasına çok üzüldüm, almaya niyetlenmiştir, fiyatına göre en mükemmel cihaz şu an.

  • Arkadaşlar sıfır kapalı kutu cihazım, yanında orjinal kılıfıyla o da sıfır, satılıktır. İlgilenen olursa kılıfı ayrı da satabilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozkanus O kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan "Uygulama başlatma" sekmesine girin. Arka planda çalıştırmak istediğiniz uygulamaları otomatik ten çıkarın. "Oto- başlatma" "ikincil başlatma" ve "Arka planda başlatma" aktif olsun. Arka planda asla çalışmasını istemediğiniz uygulamaları da otomatikten çıkarıp pasif bırakabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu bilgilendirici yorumunuz için teşekkürler. Aynı bildirim sorunu bende de vardı. Şimdi anladığım kadarı ile sürekli kesintisiz bildirim almak istiyorsak otomatikten çıkarıp diğer 3 seçeneği seçili birakicam. Hiç bildirim almak istemiyorsam otomatikten çıkarıp diğer 3 seçeneği de seçimlerini kaldıracağım doğru mudur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt

    Neden satıyorsunuz? Geri iade edip parasını almanız daha iyi olmaz mı?

  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Şu anki satış rakamından biraz uyguna aldım. Almayı düşünen arkadaşın başka yerden alabileceği fiyatın altında, benim alış fiyatımın üstünde bir rakama anlaşıp 2 tarafın da işine gelecek bir alış veriş olsun istiyorum. Satılmazsa muhtemelen iade edeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cihaz dün geldi. babam için aldık. eski 2,5 senelik tlc 10 plus cihazı bir gün ansızın bozuldu maalesef. uygun fiyatlı orta şeker bu x9a'yı bulduk kredi ile hepsiburada'dan aldık. daha ucuz olan yeşil renk aldık.


    cihazı kurdum, tüm güncellemeleri yaptım. şimdilik sorun görünmüyor. cihaz güzel. ancak sadece kamera performansını pek beğenmedim şahsen.


    poco f5 ya da honor 90 gönlümüzden geçen telefonlardı ancak malum fiyatları x9a ya göre neredeyse iki kat pahalı.


    herkesin cihazı hayırlı uğurlu olsun. inşallah uzun yıllar sorunsuz kullanılır x9a.

  • İphone 4 ten beri apple ekosistemi içerisindeyim, hiç android kullanmadım (eş dost cihazları alıp kurcuklamak dışında) androide hakim değilim, ikinci bi telefon lazım oldu x9a aldım ve gerçekten şaşırttı beni, kamerası önemli değildi benim için sadece akıcı çalışmasıydı onu da gayet güzel başarıyor. Android 13 gelmiş sanırım güncelemde sorun var mı yoksa güncelleme yapayım mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Honor'la birlikte gelen Device Clone uygulamasını ve USB-C kablo kullanarak eski telefonumdaki, rehber, medya dosyaları ve uygulamaları yeni X9a 5G' ye klonladım.


    Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah


    Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah

    Yalnız benim için önemli olan not defteri uygulamasının kayıtları klonlanacak veriler arasında seçilemiyor ve dolayısıyla aktarılmıyor.


    Not defterini aktaran başka bir uygulama veya bildiğiniz başka bir yöntem varmıdır arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanu -- 30 Eylül 2023; 20:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • covert kullanıcısına yanıt

    Bazı arkadaşlar sorun yaşadı bir süre böyle kullanın isterseniz. Yapacaksanız da güncelleme den sonra hard reset atıp kullanın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhanu O kullanıcısına yanıt

    Kendi soruma cevap;


    Huawei den Honor`a not defteri aktarımı.


    Biraz dolambaçlı oldu ama yaptım. Eski telefonumda NFC ve Huawei Share İ açtım. Yeni telefonum X9a' dada NFC ve Honor Share İ açtım iki telefonu NFC antenleri denk gelecek şekilde sırt sırta tuttum.

    Gönderecek telefonda istediğiniz notlara tik atıp seçtikten sonra gönder diyorsunuz, diğer telefonda onay veyorsunuz. 👍

    Yalnız bütün notları bir seferde gönderemedim en fazla 9 adet not seçip parça parça gönderiliyor. Sanırım bir boyut veya adet sınırı olmalı.

    Programların açıklamalarında kendi markalarına dosya gönderilebileceği belirtilse de.... Huawei Share ile Honor Share in uyumlu olduğunu öğrenmek ilginç oldu.

    Diğer markalar arasında çalışır mı???... Denemek lazım..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanu -- 1 Ekim 2023; 12:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah

    Şarj konusunda telefonda ön yargılarım olmuştu ilk bir kaç hafta öyle vaat edilen gibi gelmemişti. Uzun gidiyor falan deniyordu ama bana şarjı vaat edilene göre çabuk bitiyor gibi geliyordu Ama zaman geçtikçe telefon kendine geliyor galiba. Bu beni memnun etti. Sabah 8 de %100 şarjdan aldım bu gün telefonu akşam 9 oldu kalan şarj %56 ekran kullanım süresi 7 saati geçti. Bu harika bir değer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DorSey kullanıcısına yanıt

    Hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam. cihazı alalı 1 hafta olacak neredeyse ama bende pil performansından pek memnun değilim. Extra bir ayar yapıyormusunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratmusullu M kullanıcısına yanıt

    Merhaba ben son sürümü yükledim telefona bazı arkadaşlarda sıkıntı çıkarmış ama bende herhangi bir sıkıntı olmadı. Ekstra ayar yapmadım sistem ayarlarınin neredeyse hepsi telefonu aldığım gibi. Ne kadar etki eder bilmiyorum ama otomatik ekran parlaklığı açıktı onu kapattım. Ekranım direk 120 hz de değilde dinamikte. Şu telefonları %100 e kadar şarj etmeyin muhabbetinden dolayı %100 kadar şarj etmiyordum ilk defa şarjda unuttum %100 doldu. Bu süreçte sürekli wifi bağlantısı ile kullandım. Bunlar sebep olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.