Şimdi Ara

Hoparlör tavsiyesi için yardım, B&W 300 serisi veya İnfinity beta 40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Arkadaşlar öncelikle sistem kurma amacım sinemadır müzik ancak %20 lik bir dilimi oluşturacaktır...Dinlediğim tarzlarsa genelde Jazz,Blues,R&B,Popüler Müzik... Receiver'ım Harman Kardon AVR 255 olacaktır..Ya da Sony 2400 es düşünüyorum..Yeni nesil ses formatlarını desteklemesi önemlidir.Sony Full HD LCD,SONY PS3, ve Son olarak Bitstream olarak iletim yapabilen Toshiba HD-EP30 vardır.Buna birde bitstream ses iletebilen Sony Bluray player alınacaktır.

    Kolonlar konusunda sizin yardımınıza ihtiyacım var..B&W 300 serisi hoparlörlerden oluşan tam takım bir set var..Kuleler,Surroundlar,Center ve Wooferdan oluşuyor..Bu seri anladığım kadarıyla üretimden ve satıştan kalkmış bir seri..Zaten uygun fiyatı nedeniyle seçenekler içerisinde...

    Yani 1.seçenek B&W 300 serisi..

    Diğer seçenek Infinity Beta 40 ya da Beta 50 serisi bunlar kuleleri diğer takımlarıda yine infinityden tamamlayabilirim...

    2.Seçenek infinity beta serisi..

    Bu doğrultuda sizin yorumlarınız ve tavsiyeleriniz ne olurdu..B&W yi sadece Kuleler olarak müzik çalarken dinledim tabi anfi başkaydı ama oldukça tatminkar bir ses veriyordu tüm detayları verdiğini hissettim.

    İnifinity'i dinlemedim ama onuda dinleyeceğim..







  • Bu iki ürünü birden dinlemiş karşılaştırma yapacak birilerini zor bulursunuz. Infinity seven git Infinity al diyecek, B&W seven git B&W al diyecek. Zaten gayet bilinçli bir tüketici profili sunmuşsunuz. Benim nacizane tavsiyem, dinleyin siz karar verin.
  • Arkadaşlar B&W da karar kıldım ama kablo konusunda hiç bilgim yok nerden ve nasıl bir kablo almam gerekir... Bakırköydeyim karaköye filan mı gitmek gerek.. Yer tavsiye edebilirmisiniz..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: katakunti

    Arkadaşlar B&W da karar kıldım ama kablo konusunda hiç bilgim yok nerden ve nasıl bir kablo almam gerekir... Bakırköydeyim karaköye filan mı gitmek gerek.. Yer tavsiye edebilirmisiniz..


    b&w 300 serisini nerden buldun hocam merak ettim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bowers wilkins
    b&w 300 serisini nerden buldun hocam merak ettim


    Kanyon AKUSTA'dan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.