Şimdi Ara

HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
11.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt

    200mbps lik tarifeye abone olmak mantıklı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim sokakta 6 ay önce kazı yapıldı binanın girişine kutu koyuldu fakat 6 aydır hiç ses seda yok

  • quarlack Q kullanıcısına yanıt

    3 hafta önce kazı çalışması yapılıp bina önüne kutu koymuşlardı. şimdi bina içerisine de kutu koydular.


    Sanırım yakında dairelere taşıma yaparlar.

  • Bugün Ankara Sincan Fatih mah. sinde gördüm bağlantıları bitmiş. Sinyal veriyorlardı. Binalara giremiyoruz kapıları açmıyorlar dediler. girebildiğimiz binaların bağlantılarını yapacağız dediler.

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Fatih'e yeni giriş yaptılar hocam, bim tarafını diyor olabilirsiniz, 2-3 gündür fatih mahallesinde kazılar başladı her bina girişini boyadılar ama ben kapıyı açmam çok pahalı HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! 

  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt

    binaya kurulum bedava, altyapı çekilmesine izin vermemeniz saçmalık olur bence ilerde binadan biri kullanmak istese bir ton uğraştıracaklar.

  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

    İşin esprisi hocam kursun tabiki belki ilerde ortak altyapı kullanımı olur veya internet çok ucuzlar faydalanırız ne güzel ftth altyapı.


    Zaten bizim binalara sormadan giriyorlar hocam 10-12 daireli binalar hem site hem değil gibi bir şey.

  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Meslek lisesi tarafına ne zaman gelecekler ba kalıp. Hayatımda fiber deneyimin olmadı. Keşke 1-2 aylık bir paket olsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen burdan oraya geçerler geçen yaz 2 farklı mahalleye girmişlerdi yüzlerce binaya altyapı çektiler. Vdsl ile farkı yok hocam ben 5 yıl kullandım sadece hız 100 altına düşmüyor :) ping daha kötü bile olabiliyor.


    Ben şahsen vdsl devam edeceğim.

  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Keşke türknet te hızlansa. Daha etliği bitiremediler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Türknetin geleceği yok hocam.

  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt

    Üstat Fatih mahallesi süperonline bitirdi diye biliyorum. Gop başlamışlar asfaltları delip kablo döşemişler. Gökçekte hiç bir kazı görmedim.

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Gop'da geçen sene yaptılar hocam muhtemelen çekmedikleri apartmanlar için bir işlem yapıyorlardır.


    Fatih mahallesi neredeyse bitti tüm mahalleyi dolandılar en son tekrar başlangıca geliyorlardı muhtemelen biter bu hafta.

  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt

    Ulubatlı Hasanda da bir kaç yerde gördüm. Gökçeği bir an önce başlasalar iyi olacakta gökçek 2 parça bir kısmı törekente yakın gop tarafından girerlerse iyi olacak.


    Ekleme: Gökçeğin törekent tarafında varmış zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 8 Haziran 2022; 17:10:48 >
  • İlk törekentte başladılar zaten hocam. Yıllar öncesinde fatihte ego sitelerine kadar olan yol üzerinde yapmışlardı.

  • Hocam merhaba, ben İzmit'te yaşıyorum son 5 senedir TTNET altyapısından VDSL2 hizmetini maksimum 45 mbps hızla iyi kötü götürdükten ve bu 5 sene içerisinde Türk Telekom'a FİBER altyapı getirmesi için defalarca yaptığım başvurulara (TT CEO'ları, TT Müdürlükleri vs.) rağmen hiçbir şekilde olumlu bir geri dönüş yapmadıklarını anlayıp kaderime yenildiğimi düşündükten aylar sonra 28 Mayıs'ta bir SÜPERONLİNE yetkilisi evimizin önünde kardeşime "Mahallenizde Fiber internet altyapı çalışmalarına başladık, istiyorsanız bir ön protokol yapabiliriz" diyerek kartvizitini bırakıp bir form imzalatmış fakat bizim apartmandan sadece kardeşime yani 1 kişiye yapmış. Bu fiber altyapının evimize kadar gelmesi için yeterli midir gerçekten? Çünkü yönetici imzası almadan ve sadece 1 kişinin başvurusuyla bu işin olacağına aklım pek yatmadı nedense. Arka plana atılmamak veya tamamen unutulmamak için o yetkiliyle sürekli iletişim veya toplu imza ile gitmek gerekiyor mu sizce? Yetkiliyi geçen hafta aradığımda çalışmaların 1-2 ay içerisinde biteceğini ve imalata başladıklarını söyledi, imalat derken bu ne demek oluyor?

    HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 14 Haziran 2022; 16:49:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • evet apartman olduğu için kimin yönetici olduğu pek önemli değil 1 kişi imza atsa yetiyor. Anladığım kadarıyla ana hattı daha önce döşemişler şimdi mahalleye dağıtmak kalmış. İsteseniz de istemesenizde apartman önüne kadar fiber gelecek süperonline tt gibi değil fiber çektim mi mahalle mahalle hatta ilçe ilçe çekiyor:)

  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

    O zaman bekleyip görelim hocam, eğer dediğiniz gibiyse çok uğraşmayacağız anlaşılan, TT'ye dil döke döke hayattan soğumuştum, bilgi için sağolun..

  • Bizim mahalleye ana altyapı döşendi. Binalara çekmek için izin istiyorlar her binaya soruluyor bizim yönetici anlamadığı için ben ev sahibi olarak alıp kağıdı imzaladım benim imzaladığım kağıtta binaya girmek için izin, kutu koymak için izin vb. şeyler vardı.


    2 gün sonra binaya geldiler kutu takıldı kablo çekildi baya bir inşaati işi yaptılar depodan kablolar geçirdiler vb. tüm işlemler ücretsiz. Mahallede halen devam ediyorlar.


    Öncesinde bir talep toplama olmadı binadan ben tek kişi olarak çekilsin istiyorum yönetici bana bıraktı bu işi dedim arkasını sormadılar bile hatta yan sitemizin yöneticisi yokmuş onun da iznini ben verdim HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! 

  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt

    Allahhallah olaya bak, bu kadar kolaysa ne güzel valla HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE!  Bana bu durum çok tuhaf gelmişti dedim sadece bizde mi böyle diye ama görüyorumki sizde de aynısı olmuş ve bizim eve gelecek altyapı çalışması aşağı yukarı sizin yaşadıklarınıza benzer olacak. Bilgiler için çok teşekkürler HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! 

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.