Şimdi Ara

Hoşçakal; Cassio de Souza Soares Lincoln (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oylar lincoln10ever'a ulan

    Beni seviyosun dimi kardeşim? Banada kalaylama bak harbi küserim sana
  • 10 numara giymesi dolayısıyla fazla büyütülen bi oyuncu galatasaraydan sonra gidiceği kulubüde görüp daha net yorum yapıcaz artık.

    lincoln10ever bot musun ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: De-Niro

    Ulan lincoln10ever. Seni severimde gazı fazla kaçırıp bizimkilere saldırdın. Bak burada fenerliler duruyor onlara kalayla aslanım. Pala var bitane bak ona yaklaş







  • Lincoln Galatasaray'a gelmiş en büyük oyunculardan biridir hatta bana göre en iyisidir, yazık oldu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: silencer01
    Lincoln Galatasaray'a gelmiş en büyük oyunculardan biridir hatta bana göre en iyisidir, yazık oldu.


    Ulan Allah canını almasın öldürdün beni yine




  • geçen gün TC Vatandaşı olacam diyordu bu lincoln Hamburg gazetelerine acaba TC vatandaşı olduda Milli takımın İspanya kampına katılmaya mı gitti ??? bizde çok acımasızız adam ben Galatasaray'a gönülden bağılıyım diyor TC Vatandaşı olmak istiyorum diyor adamı yerden yere vuruyoruz :)
  • Bülent bitirecek sizi benden söylemesi. Uefa gitti zaten geçmiş olsun. Adam hisleri ile yönetiyor takımı. Efsane mefsane ayakları sökmez, taktik, teknik işi futbol. Lincoln'ü günah keçisi seçip yollamakla olay bitmiyor. Antep maçı kolay mı geçecek sanıyosunuz, adamlar zaafınızı gördü, aç kurt gibi saldıracaklar. Fener zaten ölü haliyle yeniyor gs'yi. Zaten 2 takım da son haftalarda ölü. Al birini vur ötekine. Şu haliyle şampiyonluk zor görünüyor size.

    Ben son anda fener ya da Gs atak yapıp şampiyon olur diyodum ama işler değişiyor. Sivas ve beşiktaş ipi göğüslemeye daha yakın.
  • Ben körüm galibaki her maçı izlememe rağmen bu lincolünün bi yıldızlığını göremedim arkadaşlar ne hophopladınız bu adamı ya ne yaptıki 2-3 ara pası v.s bunları ayhan her maçta yaparken bu adam o kadar para alıyor oynamıyo küsüyo kaçıyo kaçarken 3-5 bavul alıyo madem bu kadar meraklı gelmesin bidaha bence bu lincolnde yıldız falan değil !!!
  • @Nicotinell, bende aynı düşünceleri paylaşıyorum hocam..

    Adam daha gs nin başına gelmeden "kadromda görmek istemeyeceğim futbolcu, lincolndur" diye ligtvde bahri havadıra roportaj verdikten sonra bu takımın başıan getiriyorsunuz, olayı baştan kopartıyorsunuz.

    Son maçta kewellı oyundan çıkarıp, m.güveni kurtarıcı o9larak sonunca kewellın suratını ilk defa böyle görmüştüm ki, hasan şaş ile m.güveni geldiğinden buyana lincoln, baros ve kewellın yerine kurtarıcı olarak oyuna sokmasını ibretle izliyorum.

    hele futbolcuları köpek gibi durmadna ıslıklaması yok mu! bişey yaptığını düşünüyor sanırım, yahu bırakta oynasınlar adam gibi. arada sırada yanındakileri uayrırsın bazı konualrda ama durmadan ıslıklamak ne oluyor!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MeRYa

    Ben körüm galibaki her maçı izlememe rağmen bu lincolünün bi yıldızlığını göremedim arkadaşlar ne hophopladınız bu adamı ya ne yaptıki 2-3 ara pası v.s bunları ayhan her maçta yaparken bu adam o kadar para alıyor oynamıyo küsüyo kaçıyo kaçarken 3-5 bavul alıyo madem bu kadar meraklı gelmesin bidaha bence bu lincolnde yıldız falan değil !!!

    Bir futbolcuyu beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarım ama bütün maçlarını izliyorum ben görmüyüm, hiç ama hiç bir yıldzlığını görmedim derseniz, en azından bu sezonun ilk yarı maçlarını görmezden gelirseniz o zaman ben bu işte bir art niyet ararım.

    Onun küsüp gitmesini mi söz konusu gündem yoksa onu küstürüp gönderen mi?

    Bu adamın son zamanlarda bozuk atmasının sebebi malum olaylar, dakika 60'ta yerine mehmet güven'in alınmasıdır. Doğal olarak alınmıştır o da. yani tamam hadi benden vazgeçtin de bu mu kurtacak takımı? şeklindedir bütün isyanı...

    Sen tarbzona götürüp oynatmıyorsan oda gelip burdaki maçta oynamaz. Onun yerine kurtarıcı diye m. güveni sokan adamı yargılayın bence siz ;)




  • arkadaşım her maç oynamıyan küsecekse çocuk yuvasımı burası sende amma yaptın he ayrıca ilk yarıda ne oynadı ya allah allah görende adam 90 dakika yetmiyor gidiyor dışardada top oynuyor sanacak lincolünün yaptığını her futbolcu yapabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MeRYa

    arkadaşım her maç oynamıyan küsecekse çocuk yuvasımı burası sende amma yaptın he ayrıca ilk yarıda ne oynadı ya allah allah görende adam 90 dakika yetmiyor gidiyor dışardada top oynuyor sanacak lincolünün yaptığını her futbolcu yapabilir

    Şu mesajına yazacak laf bulamıyorum gerçekten...

    Gerekli açıklamalar yapıldığı halde onu görmemezlikten gelen bir mesaj, üstelik lincoln ne yapmış onun yaptığını her futbolcu yapar ayarında bir mesaj! M. güvende yapar diyorsun demeye getiriyorsun...

    Zaten b. korkmazda senin gibi düşünüyor ve kendisini desteklemiyorum bu konuda. Sinirim bozulmaması için butür art niyetli mesajlara yanıt vermeyeceğim bundan sonra.
  • lincolnun ilk yarıdaki emeğini,

    bülentin takıma yaptıgı saçmalıkları

    görmemek için ya kör olmak lazım ya nankör
  • güzel yazı tebrikler
  • senin yaşın kaç arkadaşım sen spider manle lincolnü çok büyütüyosun dikkat et bak bilinç altına işlemiş dikkat et kendine ha tamam m.güveni bende beyenmiyorum ama lincolnü bu kadar büyütme aç bi ispanya ligi yada alexi izle hiçdeğilse daha iyi
  • Yahu adam oturmuş gayet güzel bir yazı yazmış ama ne yazıkki o kadar gereksiz, boş ve insanı tahrik eden msjlar yazılmışki durduk yerde kavga çıkmış...

    Aferin size...

    @@lincoln10ever

    sende biraz sakin ol tahriğe kapılma.. haklıyken haksız duruma düşüyorsun...
  • Ne çok tartıştınız yahu.
    Bülentten teknik direktör olmaz, Lincoln de şu hareketi sonrası kulüpte tutulacak adam değil.
    İzin istedi vermedik,gitti gelince cezasını vereceğiz diyorlar.İlişkisinin kesilmesi lazım şu dakika.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: silencer01

    Lincoln Galatasaray'a gelmiş en büyük oyunculardan biridir hatta bana göre en iyisidir, yazık oldu.


    @lincolden10ever'den kalay yememek için hemen Lincolncü oldun be pala
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MeRYa

    senin yaşın kaç arkadaşım sen spider manle lincolnü çok büyütüyosun dikkat et bak bilinç altına işlemiş dikkat et kendine ha tamam m.güveni bende beyenmiyorum ama lincolnü bu kadar büyütme aç bi ispanya ligi yada alexi izle hiçdeğilse daha iyi

    Benim yaşım 26. hayırdır hoam bu yaş konusu ilginizi bir grup olarak çok çekiyor sanırım. (yazdığınız cümleye, kullandığınız smilieylere ve kendi avatarınıza bakarak kendi yaşınızı sorgularsanız daha iyi olur) ispanya ligini sadece kendinizin seyrettiğini düşünmeniz ve alex konusunu gündeme getirmenizde ilginç doğrusu.

    Ayrıca spiderman çocukların kahramanı değildir. Disney kararkterleri gibi. Spidermanı tanıyamamış bir eğitimdeyseniz ve onu disney gibi çocuk kahramanı görüyorsanız, sizinle farklı kullavarda olduğumuz için durumu uzatmaya gerek yok.

    Spidermanın bomba hikayeleri olan civil war ve serşlerini okursanız, spiderman hakkındaki görüşleriniz değişebilir.





    Hele xdpider serisi çok bomadır;



    Hela spiderman carnage serisi çok psikiopattır. Comic tarihindeki en piskopat boss kararkterdir carnage;









    Bu serileri okursanız spiderman hakkındaki cahilce yapmış olduğunuz yorumlar değişiebilir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: subsonic

    Ne çok tartıştınız yahu.
    Bülentten teknik direktör olmaz, Lincoln de şu hareketi sonrası kulüpte tutulacak adam değil.
    İzin istedi vermedik,gitti gelince cezasını vereceğiz diyorlar.İlişkisinin kesilmesi lazım şu dakika.



    hocam tabikide kimse vazgeçilmez değil ... ama lincoln ilk yarıda iyi kötü takıma birşeyler veriyorduda ne oldu ikinci devre bu adama ?? lincoln ü bu hale getiren bülent tir burası kesin ... ama bu lincoln ün izin verilmeden gitmesi anlamına gelmez .... gidip yöneticilerle konuşur ve durumunu izah ederdi ... hiçbir yönetici lincoln ü dinlermiydi orası ayrı konu ... ama yine de deneyebilirdi .... bu saatten sonra yapılması gerekn en güzel şey bülenti de lincolnüde göndermektir .. hatta alex-aragones lincoln- bülent değişimi olabilir fenerbahçe ile




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.