Şimdi Ara

HOSTING ALACAK OLAN KISILERIN DIKKATINE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eğer hosting alacak iseniz en basitihttp://geotool.flagfox.net/ gibi bir sitede size hizmet verecek hostun IP adresini verin ve ÖZELLİKLE "ISP TTnet" OLMAMASINA !!! dikkat edin...

    NEDEN

    Şu an almanyada bir spam db kurulusu TTNet ten gelen e-postaları SPAM olarak nıtelendırmekte ve TT Net kullanıcılarının en çok spam yolladıklarını bildirmekte. Buda sizin sunucudan yollanan e-postaların Gmail, Yahoo Mail, Hotmail gibi e-posta sistemlerinde SPAM/JUNK kutusuna düşmesine sebep olmaktadır.

    Bu en çok Dedicated veya VPs server alacakları ilgilendirmeli paylaşımlı hostinglerde bazen sunucu kiraladığınız firma bunu bi şekilde çözmüş olabilir ama mutlaka evvelden sorun.







  • Almanyadaki bir kurulusun TTNET 'i spam listesine alması bişi farketmez. ALmanyadaki vatandaşa hitap edecek site açacak kişi gider yurt dısından hizmet alır.

    Kaldıki ülkemizde internet altyapısını sadece 1 kuruluş o da Türk Telekom yapar ve satar. diğer şirketler BİRİ SMILE sadece ara satıcıdır.
    Eğerki satın aldığımız dedicated veya vps sunucudan spam mail atarsak sadece hizmet aldığımız şirketin ip adresleri bloklanır. Bu da şirketi zor durumda bırakacağındna bizim hizmetimiz durdurulur.Kara (spam) listesinden ip çıkarmak zordur. Bu yüzden bu tür hizmet veren şirketler vatandaşların spam mail atmasını bir şekilde engeller.
    Şu an için bizim endişe etmemizi gerektirecek bir durum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.