Şimdi Ara

Hosting ve Domain Alıcam Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kafamda şu site var donanımhaber de orayı kullanıyor. yai güvenilirdir hemde hızlıdır diye orayı seçtim ama daha ucuz ve iyi olan bir hosting firması varsa eğer onlarada yönelebilirim.

    toplam 58 TL ye geliyor.



  • Merhaba;

    Size kendi web hosting paketimi tanıtmak istemekteyim. Sadece kafanızda bir düşünce olması açısından iyi olacağını düşünmekteyim. Ayrıca, belki de fikrinizi değiştirmeyi başarabilirim.

    Öncelikle, alacağınız hosting'de ücretten önce ihtiyaçlarınızı ne ölçüde karşılayacağına odaklanın. Bir de ihtiyacınız için yeterli mi yoksa çok üst seviyede mi buna bakın. İkisini birleştirdiğinizde hem uygun fiyata hosting alabilir hem de ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılayabilirsiniz.

    Genelde, büyük siteleri barındıran hosting firmaları, küçük hosting projelerini farklı sunucularda barındıracaktır. Bu nedenle de şu yanılgıya düşmeyin derim, benim sitem de aynı kalitede hosting hizmeti alacak... Aynı kalitede belki olmayacaktır ancak ona yakın olacaktır, buna da emin olabilirsiniz. Ayrıca, 1 yıldan önce kapandı veya paramın karşılığını almadım demezsiniz.

    Fakat, küçük çapta hizmet veren hosting firmalarının bir avantajı vardır. Eğer, ziyaretçi sayınız azsa, küçük çapta hizmet veren hosting firmalarını tercih etmeniz, yüksek standartlı hosting almanıza imkan verebilecek ve uygun fiyata isteğinizi gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.

    Normal dosya sistemine sahip bir web sitesi, birkaç yılda 1 GB'dan fazla veri barındırmazlar.

    + 1 GB Disk Alanı
    + 10 GB Aylık Trafik
    + 5 Adet SubDomain Ekleme
    + 5 Adet MySQL Veritabanı Hesabı
    + 5 Adet E-Posta Hesa

    Yukarıda gösterdiğim paketin fiyatı yıllık 20 TL olarak belirlenmiştir. İhtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamayacağını siz bileceksiniz veya iletişime geçerek beraber karar vereceğiz. Elbette ki, şu an için ihtiyaçlarınızı karşılayan paketlerimizi ilerleyen süreçte istediğiniz şekilde büyütebilmekteyiz.

    Domain konusunda ise, standart olarak kişilere sunulan .Com, .Net ve .Org domain fiyatlarını söylemek daha uygun ve karşılaştırılabilirlik açısından daha kolaylık sağlayacaktır. Yıllık 17 TL ödeyerek sahip olabileceksiniz.

    Web hosting paketi + domain toplamda 37 TL'ye mal olacaktır. Ödemenizi Paypal yoluyla kredi kartı ile yapabilmektesiniz. Bu kolaylık da sunulmaktadır. Web sitesi üzerinden siparişinizi verebilir, ödeme yapabilir ve satış işlemini sonlandırabilirsiniz.

    Umarım sizin için hayırlı olan kararı verirsiniz,

    Sorularınız içinse iletişime geçebilirsiniz,

    İyi günler...

    İletişim;
    Web/Ticket:http://www.proirc.org/
    Msn/E-Posta: destek@proirc.org
    Tlf: 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN




  • pm gönderildi
  • Sunucularimiz 7/24 denetim altinda datacenterlerde barindirilmaktadir.Paketlerimize hepavitabilisim.com adresinden ulasabilirsiniz.Herhangi bir sorun ciktiginda sitemize uye olup ticket atmaniz yeterlidir 7/24 cevap vermekteyiz.

    Saygilar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.