Şimdi Ara

HOTMAİL ŞİFREMİ UNUTTUM ACİL YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
21.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hepinize iyi akşamlar arkadaşlar bi sorum olacaktı origin steamim felan 700 tl lik orjinal oyunlarımın hepsi benim bu e posta adresime kayıtlıydı ama ne yazikkı geçen gün şifremi değiştirdim sonra unuttum messenpass felan indirdim ama işe yaramadı parola sıfırlama bağlantısını da parolamı bilmeden alamıyorum bi yardım etseniz ya da bu benim org hesabımı felan etkiler mi?!!!!????????????????????







  • https://account.live.com/password/reset?mkt=tr


    Bu link size yardımcı olur
  • Bende Hotmail şifremi unuttum :) Telefonumda kayıtlı. Telefonumdan Mail'lerime vb. ulaşabiliyorum fakat bilgisayardan giremiyorum şifremi bilmediğim için. iPhone için telefonda kayıtlı parolaların yıldız simgelerini kaldırıp direkt gösteren bir program var mı acaba? Ya da telefondan kendi Mail'im den deneyebileceğim bir yöntem?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurAlpG7

    Bende Hotmail şifremi unuttum :) Telefonumda kayıtlı. Telefonumdan Mail'lerime vb. ulaşabiliyorum fakat bilgisayardan giremiyorum şifremi bilmediğim için. iPhone için telefonda kayıtlı parolaların yıldız simgelerini kaldırıp direkt gösteren bir program var mı acaba? Ya da telefondan kendi Mail'im den deneyebileceğim bir yöntem?

    cidden bilmiyorum kardeşim şimdi sen bilmiyosan beni niye heyecanlandırdın diyeceksin şimdiden kusura bakma ama cevap gelmeden oyle beklemek de işkence gibi
  • Ne kusuru canim, tesekkur ederim cevap verdigin icin :) Bu isler sabir gerektirir, bu ara oynadigim oyunlardan dolayi sabrima sabir kattim :D bekleyip gorecegiz artik :) Microsoft yardim bolumune de mesaj attim, gerekli bir cevap gelirse burada da paylasirim :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben teşekkür ederim kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.