Şimdi Ara

Housemarque | New IP | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Housemarque | New IP | ANA KONU


    Housemarque | New IP | ANA KONU




    Returnal Geliştiricisi Housemarque Yeni Bir IP Üzerinde Çalıştığını Açıkladı!




    Geliştirici Housemarque, 2021'deki Returnal'ın ardından duyurulmamış yeni bir IP olan bir sonraki oyunu üzerinde çalışıyor. Ancak oyunun henüz geliştirme aşamasının ilk günlerinde olduğu için ne olduğunu öğrenmemize muhtemelen daha çok var.


    VentureBeat'e göre Housemarque genel müdürü Ilari Kuittinen, DICE Ödülleri'nde "Yeni bir oyuna, yeni bir IP'ye başlamak, onu konseptleştirmek için erken günler," dedi. "Bununla birlikte neler olacağını göreceğiz."


    Returnal oyun direktörü Harry Krueger, "Bu aşamada, Returnal ile başardıklarımızdan oldukça gurur duyuyoruz ve bir şirket olarak aynı yörüngeyi takip etmekten oldukça heyecanlıyız" diye ekledi.


    Housemarque bundan sonra ne üzerinde çalışacak olursa olsun, PlayStation Haziran 2021'de Housemarque'ı satın aldığı için muhtemelen PlayStation donanımına özel olacak. Satın almadan önce Housemarque, Super Stardust HD, Dead Nation, Resogun ve son olarak Returnal gibi bir dizi oyunda PlayStation ile yakın işbirliği içindeydi.


    Kuittinen satın almayla ilgili olarak şunları söyledi: "Bu, stüdyomuza net bir gelecek ve oyun merkezli yaklaşımlar sunmaya devam ederken, aynı zamanda yeni anlatım yöntemleri denemek ve bu modern sanat formunun sınırlarını zorlamak için istikrarlı bir fırsat sunuyor."


    Şimdilik daha fazla Returnal oynamakla yetinmek zorundayız. Ki bu kötü bir şey değil, o oyun mükemmel. GameSpot'un Returnal incelemesinde Mike Epstein şöyle yazıyor: "Returnal oynamak için biraz cesur olmanız mı gerekiyor? Evet. Cezaya aç olmanız gerekiyor mu? Bu yardımcı olur. Yapmaya değer her şeyin sizi en azından biraz korkutması gerektiğini söylerler. Bunun her zaman doğru olup olmadığından emin değilim ama Returnal güçlü bir örnek teşkil ediyor."





    Geliştirici : Housemarque


    Yayıncı : SIE


    Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.




    İçerik Güncelleniyor..!!








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.