Şimdi Ara

How To Get Away With Murder (2014) l ABC (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
11
Favori
10.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    05x15

    Efsane sezon finaliydi. Son 10dk ben şok, yine.


    Ron masum çıktı. Zaten o bölümden beri belliydi. Laruel ve bebeği ortadan kayboldu. Sanki kendi isteğiyle ortadan kayboldu gibi bölümün başından beri garip davranıyordu. Emmett'i Vali öldürdü sanırım. Xavier ve Vali'nin birlikte çalışması beni şaşırtmadı. Sonraki sezon Xavier Castillo ve Vali ile devam edeceğiz.

    Umarım 6. sezon onayını alır. Reytinglerde düşüş yaşamıştı dizi.
    Çoktan almadı mı zaten?




  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt
    Daha almadı hocam. ABC sanırım Haziran ayında açıklayacak yeni sezon alıp almayacağını.
  • yine yaptı yapacağını dizi.. Muhteşem bir finaldi

    05x15




    Nereden başlasam ki :) Son bölüm nasıl toparlayacaklar diye düşünürken.. hem olayları toparladılar hem de gelecek sezon için nefis olaylar çıkardılar. Ters köşe ve şok etme duygularını fazlasıyla yaşadığım bir bölüm oldu. Ron'un suçlu olmasını bende çok istemiştim, buna inanıp bazı sahneler sayensinde tam ikna olmuşken, adamın suçlu olmadığı çıktı. Annalise'in bir anne çocuklarını her zaman korur cümlesiyle hem Nate hem de Bonnie'ye Ron un suçlu olduğunu söylemesi güzeldi. Frank her zamanki gibi etkisini hissettirdi. Daha öncede yazmıştım, Tegan diziye güzel bir hava getirdi. Xavier ve Annalise in buluşmasında ise harika bir Annalise show vardı. O vurgular cümleler işte bu dedirtti. Emmett'i öyle görmek üzdü.. tam da kutlama havasına girmişken :( Laurel'in kaybolmasını anladım da..bebeğinin de kaybolması biraz düşündürüyor. Umarım 6.sezon olur, gelecek sezon için çok konu açıldı, bana gore 4.sezon finalinden çok daha iyi bir finaldi. Bir sezon için daha yenilenmezse çok üzüleceğim. ABC kanalına twitler atalım







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezo87 -- 5 Mart 2019; 11:29:25 >




  • 6. Sezon onayı aldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.sezonu henüz izlemedim spoiler vermenizi istemeden soracağım 5.sezon final değilmiydi ben mi yanlış biliyorum ?
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Final değildi neden final olsun Zaten öyle bi bitirdiler ki final olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Final değildi neden final olsun Zaten öyle bi bitirdiler ki final olamaz.
    Hmm tamam o zaman bakalim 5.sezon kapida duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final sezon 26'sında başlıyor







    .


    (
    )








  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Final sezon 26'sında başlıyor







    .


    (
    )








  • Final sezon başladı


    Annalise'in ölümü fake diye düşünüyorum. Her şeyden kurtulmak için böyle yapmış olabilirler. Eğer fake ise biri gerçekten ölebilir. Laurel'e ne oldu öğreniriz umarım. Bakalım neler olacak.





  • Dİziye başlayalı 1 hafta oldu ve 2.sezonun ortasına geldim.Dizi tek kelimeyle akıyor!Cinayet gizemi ve hukuk temalarının hastası biri olarak bunca yıl hangi kafayla bu diziye başlamayı ertelemişim akıl alır gibi değil.Dizinin şuana kadar olan bölümlerinde ki tek falsosu (bence) neredeyse tüm bölümlerde her 5 dakikada bir giren gereksiz erotik sahneler gibi duruyor!Yani tamamen olmasın demiyorum ama burada fazlaca abartılmamış mı sizce de?
  • Son sezon kafayi yiycem. Her sezon boyle kafayi yedigim baska dizi hatirlamiyorum. Ne olaymış yaaa çöz çöz bitmiyor. Bu kadar geren ve merak ettiren dizi önerileriniz varsa alırım ama sanmıyorum. Son iki sezon birazcık düşüktü şimdi final diye beklentimi yükselttim. Herkes bi boklar yiyor dizide. Boyle kanciklik olmaz olsun!!!
  • Son sezon cidden bütün soru işaretleri çözülecek gibi.
  • Final sezonu 06x 1-2-3





    Final sezonu olduğunu bilmek gerçekten üzüyor. O yüzden herkese önerim, yavaş yavaş, sindire sindire bu sezonu izlememiz. Telefonu vs hepsini sessize alıyorum HTGAWM dünyasına girerken.

    İlk bölüm beklediğim gibi sessiz başladı, terapi iyi geldi ve Annalise yeni oyuncağını buldu :) yastık ve sopa :)
    umarım sezon boyunca delirmez ya da içkiye başvurmaz :) ilk bölümün sonundaki cenazenin bende fake olduğunu düşünüyorum. umarım öyledir.

    İkinci ve üçüncü bölüm olayları daha da karışık hale soktu. Yani artık son sezon oldugu belli, biraz daha olaysız geçer ve Laurel olayına odaklanırlar diye düşünürken başka olaylar da çıktı. Yine de umarım toparlarlar :)

    Vivian çok rahatsız etmeye başladı, onun yüzünden Bonnie başını yaktı. Tegan hakkında da şüphe oluşturmaya çalışıyorlar ama o kadında bir şeyler çıkarsa büyük hayal kırıklığına uğrayacağım. Michaela çok iyi gidiyor fakat onun aile meseleleri artık gerçekten sıktı. Son olarak 2. ve 3. bölüm sonundaki sahneler şok ediciydi.. yine güzel ve son twist'lere hazırım :)







  • Kış finaline iki bölüm kaldı.



    Nate yine sinirleri zıplatıyor. Dizideki kalleşlik kurgusu çok iyi nasıl bir dünya ise artık herkes yemeyip içmeyip birbirini bıçaklama derdinde.

    Bu sezon haftalık izlediğim için pek sarmadı. Laurel yok. Konular havada. Michaela, Daher, Gabriel bunların hikayesi beni ilgilendirmiyor. Direkt olay çözülsün istiyorum. Sam yine her şeyin altından çıkıyor ve bu hoş bi şey. Dizinin jokeri tegan oldu gözümde kadın rolü o kadar iyi ki sanki bizden biri. Cazgır ve komik. Bi satacak gibi oluyor ama belli de değil. Bence mutsuz bir son bizi bekliyor. Sezonun devamında ifadelerini sorgularını izleriz. Birilerinin başı yanacak. Ayrıca Bonnie ölen savcı sevgilisinin masum olduğunu da daha öğrenmedi. Göze kıymık çok fazla olay var ama bunları haftalık izlediğimden dağınık anlatıldığından tam toparlayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 5. sezon vitince bırakmıştım. şimdi baktım yeni sezon çıkmış ,bir kaç bölüm daha izledim.

    özlemişim ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemediğimiz bombalar kimlerden geliyor...


    Frank kaşıdı...
    Bonnie kaşındı...
    Oliver mallaştı...
    Herkesin suyu kaynıyor.
    O kadar bölüm geçti hala konuya giriş yapılmamış gibi. Laurel'dan haber yok. Vali ve Castillo iş birliği ne ayak? Kimin çıkarı ne? Nereye varılmak isteniyor.
  • aydogan kullanıcısına yanıt
    Laurel geri gelecek ama hangi bölüm belli değil. Instagram'dan ona sormuşlardı nerdesin kaç bölümdür diye, bekleyin yazmıştı cevap olarak.

    9. bölüm kış finali ve olaylar karışacak iyice.


  • Tamam dizi bitsin de, ille Annalise'in ölmesi gerekmiyordu bence. Şuan öldüğü de belirsiz ama gösterilen flashbackler ve dizinin bitecek olmasından dolayı görünen bu. Aslında Annalise dahil bütün ekip bir yerde sıkışıp toplu olarak ölseler çok bomba bir son olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.