Şimdi Ara

hp 201 yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hp laserjet pro m201n toner dolumu nasıl yapılır ?

    Kullandığınız Hp laserjet m201n yazıcı kartuşunuz, üretici firma tarafından tek kullanımlık üretilmiştir. Kartuş içindeki çalışan parçaların kaliteleri ve kullanım ömürleri hazne içerisinde bulunan toner tozunun bitimine dek sorunsuz çalışabilecek düzeydedir. Boşalmış kartuşun içerisine sadece toz ekleyerek kullanıma devam edildiğinde yapılan ilk dolumdan itibaren baskı kalitesi düşmeye başlayacak , kısa süre sonunda da kullanılmaz duruma gelecektir.

    Kartuş içindeki parçaların yıpranmasından dolayı, neredeyse mürekkep akışkanlığına sahip olan toner tozu, yıpranan bu parçaların arasından dökülerek gerek fotokopi kağıdı üzerinde gerekse yazıcının içinde önemli derecede kirlilik yaratacaktır.

    Kağıt üzerinde oluşan gölgeler, çizikler kötü baskıyı gözler önüne sererken, yazıcı içine dökülen tozlar, yazıcının içinde çalışan fanlar yardımı ile dağılarak, yazıcının her yerine ulaşmaktadır, özellikle kartlar üzerinde biriken bu tozlar, iletken olmaları nedeni ile ana kart dahil olmak üzere kartların kısa devre yaparak arıza yapmalarına neden olabilir.

    Yukarıda bahsedilen sorunlarla karşılaşılmaması için yalnızca toz ilavesi yapılarak dolum yapmak yerine yenileme yapılması gerekmektedir. Toner dolumu nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi için internet sitemizde bulunan video izlenebilir veya Google arama motoruna toner dolumu nasıl yapılır yazarak youtube üzerinden paylaşmış olduğumuz video sunumları izlenebilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.