Şimdi Ara

hp 4500 kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazıcı bugün elime ulaştı fakat fotokopi çekerken üst tepsideki kağıtları kullanamıyorum. Kılvuzda bununla ilgili bir açıklama yok, internette de bulamadım. Bu üst tepsi ne işe yarıyor bilen varsa anlatsın lütfen.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: theadramelech

    Yazıcı bugün elime ulaştı fakat fotokopi çekerken üst tepsideki kağıtları kullanamıyorum. Kılvuzda bununla ilgili bir açıklama yok, internette de bulamadım. Bu üst tepsi ne işe yarıyor bilen varsa anlatsın lütfen.

    bu model yazıcı hakkında bilgim yok ama çift tepsili bir model ise eğer yazıcınız ve duplex yani çift yönlü otomatik baskı özelliği varsa ve siz çift yönlü bir baskı yapmak istediğinizde önce kağıdı alt tepsiden alıp kağıdın bir yüzünün baskısını yapıp bu kağıdı üst tepsiye atıp diğer yöne baskı yapmaya başladığında ise aynı kağıdı bu sefer üst tepsiden alıp kağıdın diğer yönüne baskı yapıyor olabilir.

    otomatik duplex özelliği olan makinelerin mantığı genelde bu şekilde çalışır ama sizin makinenizde bu şekildemi emin değilim.

    otomatik duplex baskı özelliği makinanızda varsa bir tane duplex baskı yaptırıp baskı esnasında kağıdın yolunu izleyerek emin olabilirsiniz.




  • Sizin mesajdan sonra aklıma başka bir şey geldi ve olayı anladım. Üst tepsi kapağı açmadan tarama yapmak içinmiş yani oradan çıktı vermiyor, sadece fotokopisini çekmek istediğiniz belgeyi kapağı kaldırmadan tarayıp kopyalamayı sağlıyormuş. Sorunun yarısı benden yarısı da HP'den kaynaklanıyor çünkü hiç açıklama yoktu. Teşekkürler ilginize...
  • Merhaba,

    Üst belge besleyici fotokopi çektiğiniz cam kısmın aynısıdır. Yalnız üst tarafa 3 kağıt koyar ve faksı başlatırsanız otomatik olarak sırayla çeker. Cam kısmın gelişmiş hali diyelim..
  • Aslında orası otomatik kağıt besleyicidir. Hp J4500 modelinde de 30 sayfayı (belge şeklinde, kimlik vs. olmaz) aynı anda tarayabilir, 30 farklı sayfayı aynı anda fotokopi çekebilir veya aynı anda faks olarak gönderebilirsiniz. Çok kullanışlı bir özelliktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.