Şimdi Ara

Hp 4540s Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hp 4540s var , alalı 2 ay oldu daha hiç bi zaman bluetoothunu kullanamadım görülebilir yapıyorum - bilgisayarımdan yönet deyip bluetooth açılışını otomatik yapıyorum- en güncel hp bluetooth driverını indiriyorum ancak olmuyor bir türlü görmüyor telefonu veya başka pc'yi ayrıca güncel olan bluetooth driverını yüklerken uyarı geliyor bluetooth aygıtı bulunamadı yüklemenin devamı için bluetoothu açın diyor ne yapmalıyım ???
     Hp 4540s Bluetooth Sorunu







  • Üzerinde kurulu olan bir bluetooth sürücüsü varsa program özelliklerden kaldırın aygıt yöneticisinden yapmayın bu şekilde kurun sorunlu sürücünün üzerine tekrar kurarsanız olmaz.Bu leptopun i5 modelini mi i3 olanı mı kullnıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Üzerinde kurulu olan bir bluetooth sürücüsü varsa program özelliklerden kaldırın aygıt yöneticisinden yapmayın bu şekilde kurun sorunlu sürücünün üzerine tekrar kurarsanız olmaz.Bu leptopun i5 modelini mi i3 olanı mı kullnıyorsunuz.

    yüklü olan bluetooth driverı programlar listesinde görünmüyor bu arada i5 kullanıyorum
  • Driverlar içinde olur dizüstünün. Başka bir konu daha var oraya da yazdım yine yazıyorum. PC içinde yüklü olan Driverlar dan Bluetooth u bul, tamir et veya ona benzer bir tuş olcak bas düzelir.
  • Bunda sürücüyü hata vermiş sürücü üzerine yüklüyor olabilir.Kısayol tuşlarından aktif yapmasına rağmen bu sıkıntıyı veriyorsa sürücü sıkıntılı kurulmuş demektir aygıt yöneticisinde sürücü de sıkıntı gözüküyormu ünlem işareti olur yoksa üzerine sağ tıkla kaldır aynı yerden yeniden güncelleştirmeyi dene.Yada yine bu sürücü listesinden kurmayı dene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Bunda sürücüyü hata vermiş sürücü üzerine yüklüyor olabilir.Kısayol tuşlarından aktif yapmasına rağmen bu sıkıntıyı veriyorsa sürücü sıkıntılı kurulmuş demektir aygıt yöneticisinde sürücü de sıkıntı gözüküyormu ünlem işareti olur yoksa üzerine sağ tıkla kaldır aynı yerden yeniden güncelleştirmeyi dene.Yada yine bu sürücü listesinden kurmayı dene.

    hocam burda sağ tık ve bluetooth yazılımlarını güncelleştir dedim çevrim içi olarak ikiside en yeni güncellemelerden oluşuyor , yoksa ben senin dediğini yanlış mı anladım ?
     Hp 4540s Bluetooth Sorunu




  • Ağ bağdaştırıcılarında var sürücüyü kaldırmadan sürücüyü bulmaz genelde en güncel sürümü olduğunu söyler.Normalde bluetooth sende iyi gözüküyor ama sürücü hatası olma durumu var.Birde kısayollardan da açık dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.