Şimdi Ara

hp 5550 yazıcı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hp 5550 yazıcım var kartuşunu doldurttum ilk başlarda iyi yazıyordu ama birden kartuş ışığı yanmaya başladı, kartuş yok diyor orjinal kartuş aldım ama halen aynısını söylüyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim



  • HP DeskJet 5550, Yeni Sezonun Yıldızı

    Model deskjet 5550
    Üretici Firma Hewlett Packard
    Fiyat (USA) $150
    Fiyat (Avrupa) 199 €
    Çözünürlük 2400 x 1200 dpi
    Kartuş Sayısı 2
    Renk Sayısı 4 veya 6
    Hız (S/B) Dakikada 17 sayfa
    Hız (Renkli) Dakikada 12 sayfa
    Arabirim USB & paralel
    Format A4
    Mürekkep Delikleri Kullanılmıyor
    Dahili Bellek Kullanılmıyor

    Deskjet 5550 gerçekten hoşumuza gitti. Hızı yeterli, baskı kalitesi iyi ve mükemmel arası, ve bilmem sizi ne kadar ilgilendiriyor ama tasarımı çok hoş. Ancak bazı hataları da yok değil:


    Kartuşların fiyatı Ağustos'ta düştü, ancak bu yazıcının sayfa başı maliyeti hala yüksek. Sadece haftada birkaç sayfa basanlara uygun.
    Testlerimizde iki defa iki kağıdı birden kaptı. Bunun sadece bizim elimizdeki makineye özgü bir hata olduğunu düşünelim.
    Gürültülü bir yazıcı.
    Siyah beyaz kartuşları sık sık değiştiriyorsanız sorun yaşayabilirsiniz. Kartuşları yanlışlıkla ters takmak çok kolay. Eğer kartuş ters takıldıysa öyle bir gürültü çıkıyor ki, yazıcının patladığını sanıyorsunuz. Ters takılan kartuşu çıkarmak da ol kadar kolay değil ama beş dakika sonra yazıcı normal hayatına dönüyor yani bozulmuyor.
    Baskının başlaması uzun zaman alabiliyor. Kağıdı incelemek için gereken süreyi de hesaba katarsak baskıdan önce 10 saniye kadar bekleyebiliyorsunuz.
    Son olarak, testlerimizde 500 sayfayı sorunsuzca bastıktan sonra elimizdeki yazıcı bir anda problem çıkartmaya başladı. Metin içeren sayfaların hızı normaldi, ama fotoğrafların basılması daha uzun süre almaya başladı. Yirmi sayfadan sonra da hiç resim basmamaya başladı. Seçenekleri, uygulamaları, formatları, kartuşları değiştirmeyi denedik, kapadık açtık ama hiç bir işe yaramadı. Yazıcıyı normal hayata döndürmek için sürücüsünü sistemden tamamen kaldırıp yüklememiz gerekti.


    Bence bu yazıcı iyibir tercih olmamıs ürünün garantisi var ise hp ye götür sürekli kartus hata uyarısı donanım arızasıdır.Ama Bazı istisnalar Haric Sen genede yazıcıyı Bilgisayardan sök ve bi çalısıtır eğer yine aynı hata var ise hp ye göütr.

    saygılarımla.....




  • Arkadaşım 5500 diyince benim kullandığım 5500 Desingnjet var dijital baskı makinası bi an heyecanlandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.