Şimdi Ara

HP 6915'im eskidi ne alayım ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    yaklaşık 2,5 yıldır kullandığım Hp IPAQ 6915 çok eskidi..

    fonksyonel olarak iyi ama defalarca düşürmem sebebiyle sağında solunda çatlaklar kırıklar var. Stylus bir sıkıştımı çıkartmak çok zor oluyor.

    Bu PDA olayı çok garip, tam anlamıyle en iyi PDA diye birşey yok, hepsinin sorunları var.

    Benim için önemli olan özellikler:

    -Dokunmatik geniş ekran ve QWERTY klavye (kaydırmalı da olur)
    -Windows Mobile
    -3G
    -Stylus
    -GPS (ama düzgün bişey)
    -ve biraz olsun tasarım güzelliği.

    Omnia da klavye yok arti, stylus yuvası bile yok, iphone da windows yok, HTC Pro anormal pahalı...HP914c var yeni sayılır, ama onunda ekranı ufalmış, bazı programlarla uyum sorunu var diyorlar...

    Başka alternatif ne olabilir, yardımcı olur musunuz???



  • Bir HP 6515 kullanıcı olarak Samsung SGH i780 i öneririm, alışkanlıklarının çoğu aynı kalmak kaydıyla çok daha hafif ve ince ve ucuz bir cihaz.

    Bende klavye ve GPS li cihazlar için bir araştırma yapmıştım, sabit klavyeli en yüksek çözünürlüklü ekran 320x320 dir, daha yüksek çözünürlüklü sabit klavyeli benim bilgiğim kadarı ile yok.

    Klavye benimde olmazsa olmazım, günde ortalama 100 mesaj atıyorum ve sürgülü bir model alırsam çok kısa sürede sürgüsünün bozulacağını düşünüyorum.Yinede gözüm bazen touch pro ya kayıyor ama bir telefona o kadar para bağlayamam.
  • Samsung i780 diyorum ben de, eğer dokunmatik sorun olmaz ve klavye şart değil dersen alışabilirsen HTC modellerini de tavsiye ederim, ayrıca tebrik ederim seni 2 sene boyunca bir cihazı değişmeden kullanabilmişsin
  • Evet bende artık akıllandım 2,5 sene hp 6815 kullandım. şimdi 2. El Toshiba G900 e terfi ettim. Bekliyorum HTC Touch Pro 2. eli 300-400 ytl ye düşsün alıcam. Gerekirse 2 sene beklerim. Ama bu teknoloji kirliliğinde 1 seneye kalmaz düşer sanırım.
  • arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler,

    bimeks kampanyasına dayanamayıp 570 ytl ye HP614c aldım...qwerty klavya alışkanlığımdan taviz verdim, bakalım sayısala alısabilecekmiyim.

    Aslında klavyeyi mesajdan çok telefon tuşlamak daha çok kullandığımdan memnun bile kalabilirim ...
  • daha da kullanırdım, cihazda elektronik bir sorun yoktu ama kasası çok darbe aldı diye değiştiriyorum..

    zaten pda dedin mi 2 yıl az bile...yeni softwareler ile habire özellik ekleyebiliyorsun, alet güncelliğini kaybetmiyor..

    quote:

    Orjinalden alıntı: BAĞATUR

    Samsung i780 diyorum ben de, eğer dokunmatik sorun olmaz ve klavye şart değil dersen alışabilirsen HTC modellerini de tavsiye ederim, ayrıca tebrik ederim seni 2 sene boyunca bir cihazı değişmeden kullanabilmişsin
  • aslinda kasayi degistirebilirdin , asagida kasayi satiyorlar. Belki kasayi degistirip , ikinci elde satabilirsin

    http://www.repairhppda.com/index.php?cName=select-your-ipaq-model-hw6900-series
  • Bence de kasayı değiştir böyle kullanışlı bir PDA henüz yapılamadı.
  • Güncelliğini kaybetmiyorda bende 6915 var bir türlü wm6 geçemedim acayip hırs yaptım işgüç yapamaz oldum bunu araştırmaktan ayrıca bu 3g olayı 3-5 aya kalmaz başlar fiyatı uygn olursa önemli bir konu artık bende yeni bir zihaz araştırmaya başlasammı artık diyorum.6915 baya bi kahrımızı çekti nede olsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.