Şimdi Ara

hp çok mu kötü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben 1 haftaya kadar bir dizüstü almayı düşünüyorum. ilkönce monster alacaktım sonra monster alan bir arkadaşım monster bigisayarının ısınıma yapmaya başladığını söyledi çok ısınıyormuş. daha sonra toshiba 100-912 modelini almayı düşündüm sonra bir arkadaşım istanmbulda hp bayi olmuş sana çok uygun fiyata hp getiririm dedi bende hp den pavilion dv6196EA modelini beğendim bana piyasa fiyatından (yaklaşık 3000 ytl) 250 dolar aşağı ayarlarım birde kredi kartıma vade varksız 12 ay taksit yapacağımı söyledi. ama ben forumlarda hp lerin garantilerinin kötü olduğunu okudum bir çok insan garanti konusunda hp nin problem çıkardığı giden makinelerin 1 aydan önce gelmediğinden galan bahsettiler.sizce ne yapmalıyım hp nin bu fiyat fırsatı çok iyi benim için. HP hakkında neden bu kadar olumsuz haberler var olumlularda var ama olumsuz haberler daha çok.hp nin dv6196 EA yı değerlendirebilimisiniz bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fefecan -- 15 Mart 2007; 13:42:28 >







  • arkadaşlar bir yorum yaparsanız çok sevinecem.özellikle hp kullanıcıları tabi toshiba ve diğer markalarda yorum yaparlarsa sevinirim.
  • Arkadaşım her söylenene inanma kendin inceleyebiliyosan inceleyip kararını ver. O modelden arkadaşımda var memnunum diyo. Biraz ses sorunu var sanırım. Bildiğim kadarıyla o da pilden kaynaklanıyo o öyle söylenmişti. Pil takılıyken tiz bi ses çıkıyomuş (abartılacak kadar değil) fişteyken çıkmıyomuş.

    Anladığım kadarıyla 2600 civarı bişeye alacaksın. Fiyat gayet uygun senin de içine sinirse al bence.
    Bende A100-912 var. Gayet memnunum ama bimeks kampanyası bittiği için şuan fiyatı 3200 çok bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fefecan

    arkadaşlar bir yorum yaparsanız çok sevinecem.özellikle hp kullanıcıları tabi toshiba ve diğer markalarda yorum yaparlarsa sevinirim.

    teknoljixte hpnin notebook olarak o kadarda iyi olmadığı yorumu yapılmıştı bana,insanlar görünüşe aldanıyor demişti üstelikte teknolojixte en çok hp notebooklar vardı
    dell veya acer alın demişti,toshibada iyi ama oda eski kalitesinde değil yorumunu yapmıştı
    derlediğim bilgiler genelde dell markasının iyi olduğunu gösteriyor.
    sorunsuz cihaz olmaz elbet ama sorun oranı az olan cihaz seçemek lazım
    bu forumdan derlediğim notebokların sorunlarına bakarsan belki fikir edinebilirsin kolay gelsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_11033294/mpage_2/key_/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 15 Mart 2007; 14:14:21 >




  • 250 dolar indirim vay be bence fena değil, iyi araştır kacırma fırsati....
  • Hayır, hiç te kötü değil...

    Elektronik eşya şans işidir... Bir kişninki bozuk çıkmıştır veya sorun yaşamıştır... Çıkar forumda HP kötü der...

    Ben 2 yıldır HP kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım... Tavsiye de ederim...
  • ilk önce gren arkadaşa teşekür ederim. gerçekten güzel bir çalışma yapmış.
    ama bana da doğrusu laptop la problemi olanlar forumda yazıyor gibi. yani dikkat ettim forumda hep bilgisyarı ile sorunu olanlar var. yani bence bu arızalı olan bilgisayarların oranını keşfedebilmek lazım. çünkü bir üründen binlerce satılıyor. yani bilgisayarrından memnun olanlarda yazarlarsa bizim oranlama şansımız olur. yani sadece sorun yaşanlar yazarsa leptop alamayız ki biz. (makinelerinden şikayet yaşamayanlarda fikirlerini belirtsinler benim sorunum yok değip topicleri okuyup geçmesinler)
  • hp güzel ama çoğu çürük ürün üretiyor problem çıkarmaması en büyük temennim olur fakat bi sorun yaşadığın zaman hp firmasıyla ummadığın şeylerle karşı karşıya kalabiliyosun birebir yaşadığım için söylüyorum kimse bana zorla hp aldırmamıştı hem pc yi çok beğenmiştim hemde hp markasını iyi bilirdim ama yanlış yapmışım yukarda söylenmiş teknolojik ürün şans işidir denmiş belki de senin alacağın cihaz sorun çıkarmayak olabilir ama oldu da çıkarırsa hp nin müşteriye gösterdiği düşük kalite hizmet canını çok yakacak hp almak bence büyük risk iyi seçimler
  • Öncelikle elektronik işinin "şans" olduğunu bilmelisin. Pavilion'un ilk çıktığı hafta elimdeki Datron'u kalitesiz diye iade etmiş ve Pavilion 6062 EA almıştım.
    AMD işlemcisi çok ısınıyordu, pili çok az gidiyordu bunlar benim için pek de önemli olmadığı için iade düşünmedim.
    Taa ki LCD panel bozulana, pili 40 dakika gidene kadar.. 2 gün önce servise verdim ve beklemedeyim. 30 günü geçerse de paramı iade alacağım.

    LCD Panel ve pil sorunu olmasa uzun yıllar kullanabilirdim. Ama şunu da belirteyim bundan 3-4 sene önce aldığımız HP Notebook üzerine su dökülmesine, çoluk çocuğun elinde dolaşmasına rağmen hala dimdik ayakta :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hack On The Beach

    Öncelikle elektronik işinin "şans" olduğunu bilmelisin. Pavilion'un ilk çıktığı hafta elimdeki Datron'u kalitesiz diye iade etmiş ve Pavilion 6062 EA almıştım.
    AMD işlemcisi çok ısınıyordu, pili çok az gidiyordu bunlar benim için pek de önemli olmadığı için iade düşünmedim.
    Taa ki LCD panel bozulana, pili 40 dakika gidene kadar.. 2 gün önce servise verdim ve beklemedeyim. 30 günü geçerse de paramı iade alacağım.

    LCD Panel ve pil sorunu olmasa uzun yıllar kullanabilirdim. Ama şunu da belirteyim bundan 3-4 sene önce aldığımız HP Notebook üzerine su dökülmesine, çoluk çocuğun elinde dolaşmasına rağmen hala dimdik ayakta :)


    geçmiş olsun ama pavilionların %90 ı çürük ve hangi markayı alırsan al hp den %50 daha fazla memnun kalınma şansı vardır snn pc ne gelince umarım 29. iş günü teslim etmezler we para iade alırsın cunku tamır olup geldıgı zaman bıdaha aynı sorunu 1 ay sonra yada 1 yıl sonra ıllakı tekrarlıyacaktır (emın olabılırsın o yuzden en ıyısı para ıadesı olur




  • A 100 912 KULLANICILARINDANIM GAYET MEMNUNUM BU LAPTOP U TAVSIYE EDERIM




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil_dau -- 15 Mart 2007; 20:23:15 >
  • hocam oda çok pahalı yaaa.
    şimdide asus fj3p üzerinde yoğunlaştım. onu incelediğim zaman sorunun fazla olmadığını gördüm
    yinede bu ürün hakkında da yorumlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • dostum bugun Acer 5101 Plus aldım ısınma olmuyor fan seside yok oyun için almayacaksan çok iyi bir laptop.

    www.pcdepo.com çok uygun fiyatı
  • evet hp ler servis sıkıntısı çekiyor. ama benim için servis önemli. ama madem arkadasın sana bu kadar buyuk bir kıyak yapıyor. al derim. ama her pc de de servis sıkıntısı olacak diye birsey oldugunu düşünmüyorum. zaten alacağın laptop çok harika özellikleri olan bir laptop. bence hiç sıkıntı çekmezsin. servislerde 1 ay sonra geliyomuş falan yazmıssın. bu çogu servis için aynı sayılır çok basit bir sorun yoksa 20-30 gün içerisinde laptop u yapıp gönderiyolar sana . bunları çok fazla kafana takma bence. yani ben olsam kaçırmazdım.
  • vallan arkadaşım hpnin servisi berbat notebookumu 1.5 ay önce servise verdim ve yeni geldi lcdde beyazlaşma vardı bellek written hatası veriodu beni 1.5 ay boyunca yurt dışından parça bekleniyo diye oyaladılar ve yapılan işlem sadece belleğin değişimiydi ekrandaki sorun hala devam ediyo pztesi tekrar servise götürcem ve para iadesi isteyecem
  • Arkadaşlar elektronik şans işi felan degil boşverin bu anlayışı 10 sene önce olsa olabilirdi belki 4 adet HP Pavillion iade ettim 6 ay içerisinde en sonuncu serviste 30 iş gününü doldurdugu için para iadesi aldım o aradada Bimeksteki Toshiba A100-912 kampanyası vardı ondan faydalandım en ufak problemim yok gayet güzel çalışıyor.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kemall

    Hayır, hiç te kötü değil...

    Elektronik eşya şans işidir... Bir kişninki bozuk çıkmıştır veya sorun yaşamıştır... Çıkar forumda HP kötü der...

    Ben 2 yıldır HP kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım... Tavsiye de ederim...





  • yazılanlara göre hp servis olayında sonuncu dikkat ettimde en az sorun çıkartan modeller ıbm modelleri sonra sony sonra dell diye gidiyor
    teknolojik alet alırken servise çok dikkat etmelisin ki başını duvardan duvaara vurmayasın
  • çook uzun bir süre araştırdım laptop almadan evvel, işten anlayan arkadaşları da katarak yanıma, sana tavsiyem toshiba ürün gamından bir laptop seçmendir. hp'ler her baktığım mağazada tos.'lardan daha çok ısınmış haldeydiler ve bir şekilde daha az kaliteli bir imaj yarattıları gözümüzde. burada yazılanları da okuyunca toshibaya kaydım.

    599 modelini kullanıyorum, 1gb ram ilavesiyle canavar bir alete sahip olursun, düşün derim. ama tabi hp hakkındaki bilgilerim çok yüzeysel, bu kadar insan boşa kullanmıyodur herhalde, onu da belirteyim.
    sonuçta benim aletten de ölü piksel çıktı, bu işler şans..
  • Ben HP almayı düşünüyorum. Eskiden ASUS vardı sorun çıkarmamıştı. Şans tabi.
    Benim görüşüme göre sorunların çoğunu bilgisayarı alırken çok güzel bir şekilde test yaparak eleyebilirsin.
    15 dakikada ölü piksel, yerine oturmamış parça, fan sesi, optik sürücüdeki hatalar gibi sorunları bulabilirsiniz.
    Biraz dikkat ile ilk alırken temizini almak sonra servis ile uğraşmaktan çok daha kolay.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.