Şimdi Ara

HP COLOR LASERJET 1600 ÖNEMLİ SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 1 haftadır şirketin yazıcılarında problem var ve ne yaptısam çözemedim. Size sorayım dedim belki bilen birileri çıkar

    2 tane yazıcıda problem var birisi ağ üzerinden yazdırma gönderdiğimiz zaman 1 sayfa çıkartıyor sonraki sayfalar için hata veriyor ve yazdırmıyor ayrıca tarama özelliğide çalışmıyor. bu o kadar önemli değil ama alttaki sorunu mutlaka çözmem lazım.

    diğer yazıcı ise (konu başlığında geçen model ve önemlisi olan) normal bağlı bulunduğu bilgisayardan çıktı alınca sorun yok ama ağ üzerinden başka birisi gönderdiği zaman yazdırmıyor. bağlı olunan bilgisayarda ağdaki diğer bilgisayarların gönderdiği belgeleri görebiliyorum biriktiricide yazdırılıyor olarak gözüküyor ama öylece kalıyor, hata falanda vermiyor. yazıcıyı başka bilgisayara sıfırdan kurdum, kablosunu değiştirdim, fabrika ayarlarına döndürdüm ama yine olmadı. bu sorun toner doldurduk ondan sonra çıktı acaba bununla ilgisi olabilir mi?

    Umarım anlatabilmişimdir.. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.







  • bi dolumcu olarak dolumla alakası olmadığını söyletebilirim sadece
  • 1600 yazıcılar network destekli değil. Bir bilgisayara usb'den bağlı yazıcıdan ağ üzerinde çıktı alınabiliyor mu?
  • Tabi ki alınabiliyor...diğer tüm yazıcılardan alınabılıyor..ama ne hikmetse bu 1600 de var bi sıkıntı...ama onu da çözücem.. ve çözünce yazıcam sizlere;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.