Şimdi Ara

HP D1400 Yazıcı Kartuşu Deneme Kartuşu İmiş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatandan HP D1400 yazıcı aldım. Ama daha 1 ay geçmeden yazıcı sürücüsü bu kartuş deneme kartuşu bitmek üzere diye ikaz da bulundu.

    Yazdırma yoğunluğum aynı iken Yine Hp aynı biçimde ama o zaman başka 3500 gibi bir kodla yazıcı almıştım 2005'de. O bayağı fazla zaman gitmişti.

    Kartuş almim, biraz daha fazla parayla yazıcı alım dedim ama neyle karşılaştım.

    Bu kandırmaca değil mi)



  • Aldığınız D1400 serisindeki (HP21,22)kartuşların hacmi 5ml'dir. HP'nin en küçük hacimli kartuşlarından... Önceden aldığınız yazıcı ise anladığım kadarıyla HP 45, HP 78 benzeri kartuşlar kullanıyormuş. Eski kartuşların hacimleri şimdiki yazıcınızın kartuşlarının neredeyse 8 katıdır. Fakat kartuş hacmi artık pek büyük bir sorun değil. Kartuşlarınızı kendiniz doldurabilirsiniz, tek sorun kartuş hacminin küçük olmasından dolayı sık sık dolum yapma ihtiyacı hissedecek olmanız.
  • Sizde kartuş bitme sorunu yaşıyorsanız size önerimBitmeyen Kartuşolacaktır bitmeyen kartuş sayesinde istediğiniz kadar çıktı alabilirsiniz bu konuda size yardımcı olabilecek bi site verecek olursamwww.bitmeyen-kartus.com ismindende anlaşılacağı üzere sadece bu işi yapıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.