Şimdi Ara

!!!HP-EPSON-CANON VE LAZER YAZICILAR HAKKINDA SORULAR!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Epson sx200 de kartuş dolumu oluyo mu?
  • Merhabalar benim de bir kaç sorum olacak. 2-3 gün önce CANON MF4150 Çok İşlevli Laser Yazıcı aldım. Gün içerisinde ne kadar yüklenmeliyim? Aylık 2000 sayfa basım öneriliyor.Tezim için bolca kitap fotokopileri almam gerekiyor kendime. Üstünde FX10 toner var; bunu kaç defa doldurtabilirim? Ayrıca kaç dolumdan sonra drum ünitesinin değişmesi gerekir ve uyumlu drum fiyatı nedir? Tozunu alsam evde doldurmada sorun yaşar mıyım, tozun fiyatı nedir ve 1kiloluk şişe kaç defa doldurur? Şimdiden çok teşekkürler...
  • Arkadaşlar elimde Hp yarı-mat fotoğraf kağıdı var.Kaliteli fotoğraflar için çok uygun fiyat ulaşın bana pm...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: leftherhs

    Merhabalar benim de bir kaç sorum olacak. 2-3 gün önce CANON MF4150 Çok İşlevli Laser Yazıcı aldım. Gün içerisinde ne kadar yüklenmeliyim? Aylık 2000 sayfa basım öneriliyor.Tezim için bolca kitap fotokopileri almam gerekiyor kendime. Üstünde FX10 toner var; bunu kaç defa doldurtabilirim? Ayrıca kaç dolumdan sonra drum ünitesinin değişmesi gerekir ve uyumlu drum fiyatı nedir? Tozunu alsam evde doldurmada sorun yaşar mıyım, tozun fiyatı nedir ve 1kiloluk şişe kaç defa doldurur? Şimdiden çok teşekkürler...


    öncelikle güzel bir yazıcı almışsın. uzun vadede parasını fazlasıyla çıkartan bir yazıcı. bu yazıcının aylık baskı kapasitesi 2000 sayfa değildir 10000 sayfadır. toneri % 5 yoğunlukta 2000 sayfa gider. gün içerisinde 300 sayfaya kadar baskı yapıyorum şu ana kadar birşey olmadı. tabi 300 sayfayı birden yazdırmadım bir seferde. o kadar fazla yorulacağını zannetmem. üzerindeki tonerin çipi yoktur istediğin kadar doldurabilirsin. çipli olmadığından toner tozu bitene kadar yazar. hp toner tozu kullanır 1 kg toner tozuyla her dolumda 100 gr toz koyarak 10 defa dolum yapabilirsin. drum süresi uzundur. 5-6 dolum kadar gider fakat her dolumda atık haznesini boşaltmayı unutma. drum fiyatı 10-15 TL arasındadır. hp q2612a model tonerin dolumuyla aynı şekilde dolar.www.ayazshop.com adresindeki hp premium toner tozunu tavsiye ederim. daha fazla bilgiyi kendi açmış olduğum konudanhttp://forum.donanimhaber.com/m_31760313/tm.htm buradan bulabilirsin.




  • bişey sorucam burada yazılarda geçen c4280 modeli sitelerde geçen f 4280 mi çünkü c 4280 ni bulamadım bir de hangisini tercih etmeyliyim size göre? f4280 mi c4480 mi?
  • Mrb. Epson stylus sx100 model yazıcım var. Mavi kartuş bitti ama siyah beyaz çıktı almak istiyorum, olabilir mi? Yazıcının özelliklerini anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim..
  • eğer orjinal kartuş kullanıyorsan ve epsonun yazılımı mavi kartuşun bittiğini söylüyorsa kartuşu değiştirmeden herhangi bir şekilde çıktı vermez.
  • 1 yıldır hp smart tank kullanıyorum. Renklerin canlılığında eksilme olmadı. İlk günkü kalitede basıyor. Dolumu da kolay.
  • dark1508 D kullanıcısına yanıt
    Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba? Ben de epson 3160 ve smart tank 615 veya 530 arasındayım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ata771 A kullanıcısına yanıt
    hangi amaçla kullanacağınızı bilmiyorum ama tanklı yazıcılarda hp smart tank serisi oldukça kaliteli. siz 615 demişsiniz ama faks özelliğine ihtiyacınız yoksa 515e bakın derim. ikisi arasındaki tek fark faks özelliği.
  • searchnwrite kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam smart tank 530 aldım memnumum baya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kartuşlarıyla beraber canon pixma mp490 için yaklaşık fiyat nedir ? piyasada satışı yok görünüyor üretimi olmadığı için ama bilginiz çerçevesince bir şey söyleyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.