Şimdi Ara

HP i5 3210m 2.50 (Boşta 63-68 derece Oyun oynarken 95-96 derece) Sizce normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar i5 3210m 2.50 Boşta 63-68 derece Oyun oynarken 95-96 derece fan aşırı yükses ses çıkarıyor. Sizce normal mi. Termal macun sürsem faydası olurmu. PC nin garantisi 1 ay önce doldu..

    HP Pavilion G6 2202et pc



  • xsabitx kullanıcısına yanıt
    hocam hp ısınır sonuçta laptop ısınır laptop soğutucusu alın hocam
  • ama sıcaklık anormal değilmi
  • Esselamu Aleykum ve Rahmetullah

    Biraz geç bir cevap olucak ama inşaAllah işinize yarar;

    Eskiden toshiba notebook kullanıyordum 2007 yılında falan.O sıralarda online oyunlara sarmıştım sabah akşam kalkmıyordum başından.Notebook cooler'da kullanmadığım için notebook'un özellikle de bileğimi koyduğum yeri cayır cayır yanıyordu diğer yerler soğuk.
    Bu konuda tavsiye olarak yeni notebook düşünülüyor ise asus markası bu olaya çok dikkat ediyor ve özellikle bilek konulan kısımları notebookun en soğuk yerleri oluyor.Fakat yeni notebook alınmayacak ise muhtemelen şuanki notebookunuz artık ısınmaktan içerisindeki bakır boruları deforme oldu.Güvenilir bir bilgisayarcıya gösterirseniz bilgisayarı en azından eski haline getirebilir diye umuyorum.Onun dışında HP notebooklarda ısınma problemi kronik bir problem ve şu kadar söyleyebilirim i hp bir notebook'um olsa hiç kullanmadan satmaya çalışırım.İnanın okadar problemli son yıllarda.

    Yapabileceğiniz en basit şey ise bir notebook cooler almak.Zemine göre 20 derece dahi bir fark görebilirsiniz max sıcaklıkta bilginize

    Hayırlı forumlar dilerim.




  • Thraundil41 T kullanıcısına yanıt
    yok efenim ben kullanıyorum zalman marka 17 inc lik soğutucu paya para vermiştim,neredeyse hiç fark yok ısı bakımından
    ama tasarımı nedeniyle laptopu daha kullanışlı kılıyor o bakımdan memnunum,
  • Normalde zalman kaliteli bir markadır(milleti kazıklamaya kalkıp şuanda batmasına rağmen ) ama dediğim gibi notebook cooler var NOTEBOOK COOLER :)

    Eğer notebook cooler kullanmanıza karşın hala problem devam ediyor ise bilgisayarı bir uzmana götürmenizi veya uzmansanız içini açıp bakır boruların geçtiği yerleri ve normalde temas etmesi gereken fakat etmeyen yerleri bir kontrol etmenizi,bilgisayarı kullandığınız yerdeki oda sıcaklığını göz önünde bulundurmanızı,eğer bunların hiçbiri olmuyorsa lanet olsun bilgisayarına diyip eski notebookunuzu çılgınlar gibi duvara çalmak sureti ile kırıp param parça ederek yeni nesil bir ASUS veya MSI marka notebook almanızı veya en garanti çözüm kaliteli bir kasa içinde toplanmış güzel cpu ve gpu soğutmalı bir sisteme geçmenizi öneririm :)




  • hocam macunları yeniletmekte fayda var.
  • teşekkürler yarımlarınız için. macunları yeniledim düzeldi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.