Şimdi Ara

Hp laptop tuş basılı kalma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler .Sorunum 1 hafta önce kadar başladı laptop zaten 3 haftalık sorun şu ki ya son bastığım tuşlar takılı kalıyor ya da ekstradan bir tuş devreye giriyor yazılım elle güncelleme oto güncelleme hassasiyet ayarlama hepsini denedim sonuç alamadım.Ozellikle fifa ve cs go da kendini gösteriyor bu sorun çıktığında klavyeyi biraksamda sonsuza doğru koşuyor .Aynı tuşlara tekrar basınca geçiyor ama haliyle oynu çok etkiliyor.Oncelikle bilgisayar ısınmiyor diye dusunuyorum fps de iyi ama fifa da mesala çok kasmalar yapıyor diğer oyunlarda iyi.Format atmayı dusunuyorum ama yedekleyecek bir yerim yok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 960m
    İ5 6300hq
    Bc010nt model adı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • problemin klavye arızası olduğunu düşünüyorum. belki bir sıvı sıçramış olabilir.
    bios'a gir orada da problemi görecekmisin ona bak. orada da problem devam ediyorsa klavyede arıza vardır.
    garantiye gönder klavyeyi değiştirsinler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuktaki_umut

    problemin klavye arızası olduğunu düşünüyorum. belki bir sıvı sıçramış olabilir.
    bios'a gir orada da problemi görecekmisin ona bak. orada da problem devam ediyorsa klavyede arıza vardır.
    garantiye gönder klavyeyi değiştirsinler.

    cevapladığın için saol bilgisayar henüz 3 haftalık ve ilk geldiğinde bu sıkıntı yoktu.Dün format attım ama sonuç aynı.Sorun bios güncellemesinden dolayı olabilir mi acaba? Birde biosta sorunu nasıl görürüm eğer varsa ?
  • Eğer cihazı Vatan teknosa'dan aldıysan 1 ay maksimum süre içerisinde cihazı geri götürüp beklemeden değişim sağlayabilirsin. Ama farklı bir yerden geldiyse ürün o zaman arkadaşında belirttiği gibi öncelik sıvı teması olup olmadığını kontrol et. Notebook'a takılı herhangi bir usb aparat vs. olmadan dene. Son olarak bios güncellemesi yapmayı dene.

    Ama önceliğin cihazı sorgusuz değiştirmeyi dene derim.
  • Klavye basılı kalma, farklı tuşların tek tuşta çıkma sorunu genellikle sıvı teması sonucunda oluşmakta. 1 Ay olmadı ise direk değişim-iade isteyebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ki sizden kaynaklı bir problem değilse herhangi bir sıvı temasında bulundurmadıysanız cihaza garantiye göndermek mantıklı , tuşların içinde kalması klavye arızası gibi duruyor ayrıca .
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.Başlıkta berlirtmeyi unutmuşum Bosna Hersekte öğrenciyim cihazı yollama şansım yok şuna için.Biosu daha önce güncellediğimi sanıyordum ama uefi li windows yükledikten sonra tekrar güncelledim bu sefer daha farklı bir ekran geldi ve gerçekten güncellendi.Şuan fifada örneğin çok büyük bir sıkıntı yok sanki arada takılı kalma değil ama durma oluyor.Ama bu durumdan emin değilim yani şuan sorun halloldu gibi.Sıvı teması olduğunu sanmıyorum bilgisayarı 2 kişi kullanıyoruz sordum diğer kullanıcı da dökmedim bir şey dedi o zaten benden daha titiz.Teşekkür ederim yardımlarınız için bir sıkıntı çıkarsa eski sürüm biosları en son gene olmazsa mecbur Türkiyeye yollayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.