Şimdi Ara

Hp Officejet 7510 kartuş reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamünaleyküm

    Arkadaşlar size HP Officejet 7510 yazıcının bitti olarak işaretlenen orjinal kartuşlarını nasıl tekrar dolum yapıcağınızı anlatıcam.

    Öncelikle bu yazıcı hakkında duymuş olduğunuz kartuşları asla doldurulamaz sözlerine takılmamanızı öneririm. Çünkü en iyi toner kartuş dolum firmalarının bile bu yazıcının kartuşları dolmaz buna kartuş alacağına git başka yazıcı al dedikleri HP Officejet 7510 kartuşlarının dolumu oldukça basit.

    Hp Officejet 7510 içerisinde demo hp 932 ve hp 933 kartuşlarıyla beraber gelir. Bu kartuşlar belli sayfa yazımından sonra "bitti" olarak işaretlenir ve bir daha çıktı alamazsınız.

    Bu saatten sonra yapmanız gereken şey çok basit. Bitti olarak işaretlenen bu kartuşu çıkarıp yerine başka bir orjinal hp kartuşu takıp çıkarmak. Bu sayede hp Officejet 7510 yazıcınız önceki kartuşu unutacak ve onu daha önce kullanılmış orjinal hp kartuşu olarak nitelendirecektir. Böylece eski kartuşunuzu tekrar içine doldurduğunuz mürekkebi bitene kadar kullanabilirsiniz. Yazıcınız bu şekilde resetlenen eski orjinal kartuşunuzun mürekkep seviyesini ölçmeyecek içindeki mürekkep bitene kadar çıktı almaya devam edecektir. Eğer siz bu kartuşunuzun mürekkebi bitmeden tekrar doldurursanız yazıcınız kartuşunuzu hiç bir zaman bitti olarak işaretlemeden sürekli çıktı almaya devam edersiniz.

    Olaki resetlediğiniz bu orjinal kartuşunuz yine bitti olarak işaretlenirse, önceki işlemi tekrarlayarak yine kartuşunuzu resetleyebilirsiniz.

    Bunu yapmak için elinizde tabiki hp932 ve hp933 kartuşlarınızdan 2 takım bulunmalıdır. Yada aynı yazıcıya sahip bir tanıdığınızla kartuşlarınızı değiş tokuş ederek kullanabilirsiniz.

    Kartuşun mürekkep dolumu işlemini youtube'da bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.