Şimdi Ara

HP Omen 15-ce008nt (mid 2017) Vatandan alınmış Acil Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle ürünü 21.08.2017 de internetten sipariş ettim yanında Snopy Rampage SN-RW6 model kulaklık ile beraber.
    Fakat aynı anda sipariş etmeme rağmen 23.08.2017 akşam 18.30 - 19.30 civarında sadece notebook elime ulaştı.
    Siparişimi kontrol ettiğimde siparişimin ikiye bölündüğünü ve kulaklığın daha hazırlanma aşamasında olduğunu gördüm.
    Şuan daha hala bu yazıyı yazarken aynı şekilde sipariş hazırlanıyor gözüküyor. 4 gün oldu 5. gün olacak bunu hadi dert etmiyorum.
    Esas sorun notebookta. Notebook teslim aldığımda öncelikle dış kutuyu açtım kontrol için. İçinden direk orjinal kutu çıktı hp'nin.
    Ne bir havalı poşet ile sarılmıştı nede koruma için bir şey vardı. Çin'den aldığınız en ufak şeyler bile havalı poşete sarılı 2 kat olarak geliyor.
    Bu özensizlik beni tedirgin etti. Kargocuya sordum sıkıntı yok dedi. Hemen orjinal pakatini kontrol ettim dışında deforme var mı diye.
    Orjinal kutuda bir şey yoktu. Kargocuya makbuz verecek misin dedim teslim ettiğine dair yok dedi. Makbuz sadece ücretli kargolarda oluyor dedi.
    Peki dedim. Neyse pakedi açtım notebooku kurdum. Windows programlar driverlar vs. o akşam öyle bitti.
    24 dünde yani şuan ki saat itibari ile dün olmuş oluyor keyifle oturup internetten takip ettiğim diziyi izlemek için notebooku açtım.
    Dizi sitesine girip dizimi açtım ki adeta şok yaşadım. Notebookun sol hoparlöründen gelen ses şırıltılıydı.
    Hemen başka videolar denedim değişik sitelerden vs. ama değişen bir şey olmadı. Sol hoparlörden gelen ses bariz bir şekilde şırıltılıydı.
    Arıza vardı. Windows ses denetiminden sol hoparlörü kapatıp sağı dinledim tamamen net bir ses veriyordu aynı şeyi sol hoparlöre yaptığımda şırıltılı geliyordu.
    Arızanın yazılımsal olma ihtimali de sağ ve solun bariz farklı ses vermesi sebebiyle yoktu lakin yinede driverları tekrardan hp nin kendi uygulaması ile yükledim değişen bir şey olmadı.
    Windows ses sorun gidericisi ile denedim değişmedi. Şuan net bir şekilde eminim sol hoparlör arızalı. Gönderdikleri sıfır bir ürün arızalı çıktı.
    Ayriyetten ekran içinde test yapmamıştım. Ona da bakınca sorunlu çıktı. Ekranın sol alt kısmında belirgin bir şekilde çok yüksek seviyede ve sağ alt ,sol üst kısımlarında daha az bir şekilde ışık sızması var. Görüntüyü etkileyecek düzeyde renklerin önüne geçiyor özellikle sol alt köşe.
    Velhasıl ben notebookun değişimini talep edicem. Bana ayıplı arızalı ürün gönderdiler. Ayrıca ürünü teslim alalı 2 gün oldu.
    Vatanın sitesinde hiçbir mazeret belirtmeksizin 14 gün içinde değişim hakkından bahsetmiş. Yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekli?

    Bu arada yukarıda belirttiğim kusurları dışında almayı düşünenler ürün sağlam gelirse gayet iyi ve çok gösterişli bir notebook. Çok ince ve zarif.
    Artı bu güzel tasarımda iyi bir grafik kartı ile geliyor. Boşta anakart 50-55 cpu 50-55 gpu 40-45 derece arasında. Fan sesinin yükseldiğini duymadım.
    Bu arada fanlar otomatik kullanıcı kontrol edemiyor malesef. Yük altına girince kendi turboluyomuş. Bu sebeplerden dolayı para iadesi istemiyorum değişim istiyorum. şansım nedir ne yapılmalı bilen varsa şimdiden teşkkürler..







  • Daha önce yaptığım için söylüyorum.

    Yapman gereken eksiksiz şekilde kutuya koy vatan'a götür. İnternetten aldığını ve iade etmek istediğini söyle.Çakallık yapıp sana neden iade ediyorsunuz bi sorunu mu var diyecekler.Sakın evet sorun var deme o zaman iade almaz servise gönderirler. Beğenmedim deyip iade et. Bu seferde çek verelim mi derler yok iade der geçersin. Dell 7567 alıp iade etmiştim.
  • Yaklaşık 1 saat önce şehrimdeki vatana bıraktım aynı ürün ile değişim talebi ile 4-5 gün içinde telefon ile geri dönüş olucak denildi kusurlu olup olmadığına bakılacakmış. Ben açıp bütün kusurlarını teslim alan görevliye gösterdim hatta buraya yazmamışım laptop ters çevirince içinden sanki parça hareket ediyormuş gibi seste geliyordu onuda söyledim. Hepsini oda gördü teyit etti. İsterseniz direk iade alabiliriz dediler ama değişim için servis elemanı bakmalı dedi. Bende değişim olmazsa iade edicem dedim bakalım

    Fatura ayın 22 sinde kesilmiş ben 23 ünde kargodan teslim aldım 14 gün süre cayma hakkı var 5 eylül son gün gelişme olmazsa iade için başvururum bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swcedays

    Daha önce yaptığım için söylüyorum.

    Yapman gereken eksiksiz şekilde kutuya koy vatan'a götür. İnternetten aldığını ve iade etmek istediğini söyle.Çakallık yapıp sana neden iade ediyorsunuz bi sorunu mu var diyecekler.Sakın evet sorun var deme o zaman iade almaz servise gönderirler. Beğenmedim deyip iade et. Bu seferde çek verelim mi derler yok iade der geçersin. Dell 7567 alıp iade etmiştim.

    Hocam merhaba. Vatandan aldığınız model 256 gb ssdli olan model miydi? Ekran IPS miydi hocam? Nette çok net bilgi yok. Almayı düşünüyorum vatandan. İade etme sebebiniz neydi ?
  • Ayni urunden bende vatanbilgisayar dan magazdan aldim 16 gun sonra duzgunce oturup inceleme sansim oldu ekranda isik sizmasi vardi 15.08.2017 de garantiye verdim DOA kapsaminda bugun sonuc geldi urunu iade ettim. Parasını yatiracaklar. Cihazi gonderebilirsin 14 gun icinde kosulsuz iade hakkin var internetten aldigin icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun uygun fiyatı görünce az kalsın ben de sipariş verecektim ama bulunduğum bölgeye ups kargo teslimat yapmıyor bende caydım iyikide caymışım sorunlu bi model galiba :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZEPHYR

    geçmiş olsun uygun fiyatı görünce az kalsın ben de sipariş verecektim ama bulunduğum bölgeye ups kargo teslimat yapmıyor bende caydım iyikide caymışım sorunlu bi model galiba :(

    Modelde sıkıntı olduğunu sanmıyorum, başka alanlarda olmuş onlarda bi sorun yok. Bana gelende arıza vardı sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo şirketiyle alakalı oldugunu düşünüyorum geçmiş olsun umarım en kısa sürede mağduriyetiniz giderilir.

    Cihazı 24.08 de sipariş vermiştim ups ile bugun elime ulaştı arayada haftasonunun girmesi sebebiyle.

    Ofisime geldi cihaz kutusunu açtım başlangıç ayarlarını yaptım ve ilk izlenimimi paylaşmak istiyorum gerçekten çok kaliteli bir makine.Ses sistemi özellikle inanılmaz hoşuma gitti 4 bir tarafınızda hoparlör var gibi bir izlenim doğuyor insana.Tasarım kasa kalitesi yine inanılmaz çok estetik bir ürün mağazadada incelemiştim pekişti birebir sahip olunca da.Oyun performansı konusunda akşam inceleme yapabilirim ofisde oldugum için ama açıkcası beni çok heyecanlandırdı bu ürün. bir de özellikle didy54 adlı arkadasın yaşadıgı tecrübeden sonra çekinmiştim acaba mı diye de suan için bir problem yok umarım sonrada cıkmaz.
  • Vatandan internetten alinan notebooklarin doa urunu olduguna dair bir bilgi dolasiyor. Bu dogru mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BestSupTR

    Vatandan internetten alinan notebooklarin doa urunu olduguna dair bir bilgi dolasiyor. Bu dogru mu acaba?

    Bilemiyorum aynı ürününün şuan mağazadaki fiyatı 5499 tl. Ben %18 kdv indiriminde aldım. Bu gün onay vermişler servisten mesaj geldi değişimin kabulüne dair. Ama malesef bayram tatilinin 10 güne uzatılması sebebiyle kargolar aksıyormuş. Bayramdan sonraya kaldı bizim iş. Neyse sağlam bir tane göndersinlerde sorun etmiyorum inş.
  • Laptopu önerirmisiniz acaba bende almayı dusunuyorum bidahaki KDV indirimi ile fakat acer ile bunun arasında kaldım. Sanırım 1 hafta 10 gündür kullanıyosunuz izlenimleriniz neler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin_32 H kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/monster-hp-pavilion-hp-omen-tavsiye--128647283#128710162

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırdım fakat bulamamıştım forumda. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.