Şimdi Ara

HP OMEN 25i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
7
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazon kampanya yapmış, 3395 TL.


  • çok iyi fiyat kesinlikle kaçırmayın

  • bu monitörü geçen hafta aldım kutudan bozuk çıktı. iade almalarını bekliyorum. umarım amazon çamura yatmaz.


    vesa bağlantısı tasarım nedeniyle çapraz. kola, duvara vs takmak için 3d yazıcıyla basılmış aparat ya da 45 derece dönebilen kol lazım. kendi standı çok alçak ve yükseklik ayarı yok. 400 nit yazmasına rağmen bu parlaklığı nedense freeync kapalıyken seçilen hızlandırma özelliğinin level 4-5 gibi bir seviyesinde verebiliyor. normalde hızlandırma açıkken parlaklık azalır, ilginç. bunun iadesini beklmeden yine amazon'da satılan acer 272s aldım. netteki bilgilere bakarsak 350nit ve gerçek 8 bit bu da. illa ki 25 inç takıntısınız yoksa acer alın geçin ki 25 inç bana küçük geldi. dpi düşük ama 25 inç de çok farklı değil kendi gözünüzle görünce. bu boyutlarda 2k günümüz için ideal ama fiyat 2'ye katlanıyor.





  • Monitor kapalıyken arkadan hafif bir ses geliyor aynı sorunu yaşayan var mı?Aynı sorunu yaşayan başkaları da varmış yabancı forumlarda gördüm acaba normal mi yoksa garantiye göndermelik bir sorun mu?
  • Bugün bende 3395tl ye amazondan satın aldım. Memnun kalırım inşallah. Oğlum oyun oynayacak bende arada hikayeleri oyunlar oynarım (GOD vb.)

  • Ben de aldım ölü pixel sorunu çıktı, yanyana bir kaç ölü/parlak piksel vardı. Seride bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü arkadaşımla aynı anda sipariş verdik onda bir sorun yok gibi en azından ölü/parlak piksel yok şimdi oyun testi yapıyor. İade sürecini başlattım umarım sorunsuzca iade olur.

  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    Merhaba cihazdan memnun musunuz ?

  • Evet

  • Ben de bu hp omen 25i ile Dell g2422hs arasında gidip geliyorum. 3 ay önce 3300 liraya almışlar şuan amazonda indirimli hali 4245 lira. Yükseklik ayarı da olsaymış direkt alacaktım ama o düşündürüyor
  • apathetic kullanıcısına yanıt

    hiç düşünmeden al 25i 1. sınıf ürün Dell g2422hs den daha iyi


    Not : Kutusu açılmamış iade edilmemiş ürün bulabilirsen al




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Şubat 2023; 23:46:16 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hocam bu monitörün usb girişine ses kartı takılıyor mu? Kasa yerine oradan kulaklık kullanma şansımız var mı yani?
  • apathetic kullanıcısına yanıt
    HP OMEN 25i

    Böyle bir kablo çekmeden usb portları çalışmaz (kutudan bu kablonun siyahı çıkıyor ben kullanmadım)

    Monitörde kullaklık çıkışı var bu girişi tavsiye etmem kaliteli ses vermiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Şubat 2023; 23:53:54 >
  • Ürünü yeni aldım. Ölü pixel vs yok. Görüntü kalitesi çok iyi. Özellikle renkli bi görüntü açınca oled ekranlı telefonuma cok yakın bi görüntüsü var. Ghosting çok az var gibi. Kontrast değerleri her IPS gibi kötü. Bazı incelemelerde HDR modunda çok iyi kontrast verdiği yazılmıştı ama HDR açıkken HDR bı video oynatirken karanlık ortamda, karanlık sahnelerde görüntü bu şekilde: HP OMEN 25i

    Netlik konusunda da ürünü alıp almama konusunda arada kalanlar varsa şöyle söyleyeyim. Bundan önce 1 tane 27" IPS 1080p 2 tane 2k monitör almış ve iade etmistim. 1080p 27"te görüntü bulanıktı. Ne kadar kaliteli video oynatsamda güzel bı görüntü alamamıştım. Diğer monitörlerde görüntü netti fakat 1inde renk gamutu %99srgb idi ve çok renksiz geldi bana. Diğeri Va paneldi, kontrast ve renk gamutu iyiydi fakat çok fazla black crush oluyordu ve 8 bit olmasına rağmen (native mi bilmiyorum) renklerde dalgalanma mevcuttu. Omen 25i bunlar arasında kesinlikle en iyi görüntüyü veren oldu. Aynı görüntüyü ve performansı verecek bi 2k ekran için bu monitörün fiyatının 2 katından fazla para vermeniz gerekiyor ve bence buna değecek bi fark yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakikidaredevil -- 19 Şubat 2023; 11:46:1 >




  • hakikidaredevil kullanıcısına yanıt

    Windows 10/11 rezilliğinden dolayı HDR modu iyi değil (sorun monitörde değil) IOS işletim sisteminde HDR modu çok iyi

  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    olabilir hocam. sadece windows cihazla kullanabilme şansım olduğu için deneyemedim. siz monitöre firmware güncellemesi yaptınız mı bu arada?

  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    Lenovo Y27-30 hakkında düşünceleriniz neler? Boyut farkı çok önemli değil. 27 olursa daha iyi olur benim için ama 24.5 de kabulüm 😀. Lenovo'da beni çeken yükseklik ayarı ve fazladan portlar bulunması(+1 hdmi +2 usb). Ama bir yamuğu var derseniz Omen 25 i alacağım😀. (Hp 4250 lira Lenovo 4600 lira)

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    Lenovo Y27-30 güzel ürün

  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Valla dün verdim siparişi senin önerinle hocam. Görmeden verdik valla çok kullanan da yok sanırım bu hpi genelde hep aoc 24G2SPU ve Dell g2422hs tavsiye edilmiş bu fiyatlarda. Bakalım gelsin deneyip göreceğiz
  • apathetic kullanıcısına yanıt

    üstte belirttim özelden mesajlara bakamıyorum buraya yazabilirsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Şubat 2023; 21:17:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.