Şimdi Ara

Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
3
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arda505 kullanıcısına yanıt

    Bu monitör baya iyi gibi ama yeni teknoloji redditde tozlanma falan olduğunu söyleyen kullanıcılar olmuş tr de daha kullanıcı yorumu görmedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Sağ olasın bugün geldi ürün. Çok memnun kaldım, iyi ki uygun olsun iş görsün yeter diyip amazonda ikide bir indirime giren 240 250 nitlik monitörlerden almamışım. 450 nit civarı parlaklığı var monitörün ve tam kıvamında içerik tüketileceği zaman. Surf yaparken yazı yazarken kısıyoruz ama en çok oyun ve fim de lazım oluyor yüksek nit. Laptopda 600 küsür bir parlaklık olunca insan gerçekten garipsiyor. İlkbaş monitör bile ulan acaba 400 değil mi diye geldi de telefon ile hemm laptop hem monitörü ölçtüm. evet laptop 600 e yakınken bu monitör 450 nit civarındaydı olması gerektiği gibi. Sonra alıştım gerçi.


    HDR da biraz ayar yapınca kontrast ve peak değerlerle 400 'ü geçiyor zaten sanal olarak. Windows HDR kalibrasyon aracıyla 1000nit dedi nasıl ölçüyor bilmiyorum ama o zaman ayrıntı yok oluyor zaten beyazlar patlıyor. HDR ayarından windows üzerinden kısmak gerekiyor.


    DCIp3 'ü düşük sadece. Kağıt üstünde çok mı kötü olur diyordum ama sonra baktım benim laptopda da dolby vision ve hdr sertifikası olmasına rağmen dcip3 benzer değerdeymiş göze oldukça hoş geliyor o yüzden canımı sıkmadım. Bugün test edince de kötü bir görüntüyle karşılaşmadım hoşuma gitti. Lokal parlaklık bazı sahnelerde güzel iş görüyor HDR'da.


    HDR otomatik olarak laptoplardaki gibi sürekli açık bırakılabiliyor. Windowstan açınca aktif oluyor. Ya da panelden HDR'ı tamamen devre dışı bırakıp paneli tamamen SDR modda da çalıştırabiliyorsunuz.


    type-c to display port kablosu ile benim laptopta 165hz 10bit görüntü alabiliyorum. Monitörün kablosunu takınca çözünürlüğü yazıyor ve altında da 30bit derinlik diyor.



    Ghosting konusunda üzmedi. ACC'de sadece az bir şey fark eder gibi oldum ama sonra normal AC ye geçince (assetto corsa ve A.corsa competizone) düz AC 'de gözükmedi. Oyundan kaynaklı muhtemelen. WRC generations oynuyorum sürekli, aşırı hızlı akıyor görüntü dağda bayırda. mobile RTX3070 'de 120 fps alıyorum yüksek ayarlarda. Görüntüde bulanma ya da çamurlaşma yok. Bundan önce VA panel kullanmıştım bir tane 60hz bir de. Oyun modu olmasına rağmen renkler birbirine giriyordu.


    CS go da 'da çok iyi. Yani laptopda nasıl hoşuma giden bir panel tipiyse bu da öyle. Yabancılık çekmedim. Tek keşke diyeceğim aux ya da usb hub olmaması. Çok şart mı bilmiyorum şu zamana kadar hiç monitörlerde hub ve aux u kullanmadım :D Ha bir de iki DP giriş yerine birini type-c yapsalarmış çok süper olurmuş. Type-c kablosu ile telefonu taktım az önce. Samsung dex aktif oldu hemen. Laptop gibi kullanıyorsun müthiş ya Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler 





    Adamları siparişi geçtikten sonra aradım hemen. Saat 14:45 olmasına rağmen paketlendi yazıyordu. Kargoya çıkar mı diye sordum, bazen 14:00 ü geçse de çok geç değilse yollanıyor dedi. Sonra kapatırken de, ya iade falan değil dimi, kapalı paket mi dedim. Güldü adam tabiki hiç şüpheniz olmasın dedi. :D Penta'nın etiketi vardı streç kağıda sarmışlar. Sanırım pentadan direk alıp stoğa atmışla hiç streç filmi açmadan. Normalde penta direkt kutuya yapıştırır etiketleri.


    Kutuda da güvenlik bandı kesik değildi. Isıtırak açmayı denedim. İnce bant yapmışlar zor çıktı ezildi büzüldü Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler  Neyse ölü pixel falan çıkmadı çok şükür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Aralık 2023; 2:15:3 >




  • @Yazılımcı Online hocam hayırlı olsun benim gönlüm hala LG'den yana ama IPS kısmı kafamı karıştırıyor siyah dengesi nedeniyle. Siyahlar ne durumda sende?

  • Ben de tercihimi LG den yana tuttum.İnşallah sorunlu gelmez gelirse iade ettiğim 4. Monitör olacak.14500 e geldi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Çok şükür kardeşim g2724d aldınız değilmi, ışık sızması ne durumda resim atabilirmisiniz, bende aw2724dm ile onun arasında kaldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda505 kullanıcısına yanıt

    https://www.hepsiburada.com/msi-27-mag-275cqrf-qd-curved-1000r-va-2560x1440-wqhd-16-9-170hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-pm-HBC000054GHJS


    bu monitörde aklıma yatmaya başladı gsync açıyormuş sorunsuz ama resmi desteği yok sadece belki çok yeni olduğundandır ... linkdeki kullanıcı yorumunu okudum 60 Hz de TN performansı beklenmeyin demiş, MPRT Sync ve variable overdrive olmamasından yakınmış diğer yönleri ile bayağı beğenmiş

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Backlight strobing'in dezavantajları var ilgili ayar eğer açılırsa her monitörde yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oLgan kullanıcısına yanıt

    Hocam siyahlar homojen gözüküyor. Loş ortamda otururum hep, hafif sarı ışık vardır. Öyle bulutlu ve kötü bir görüntü görmedim. Dün biraz film falan da baktım sıkıntı yoktu köşelerden. Fotoğraf çekmek isteyince saçma sapan bir görüntü çıkıyor kameranın pozlaması ve lens açısı yüzünden gözle gördüğüm gibi bir manuel ayarla foto çekmeye çalışırım.


    Kontrast 1300 ya da 1400'dü sanırım rtings testinde. Bir VA gibi değil elbette ama film izlerken HDR'ı açarsanız otomatik ışık ksıma sayesinde karanlık sahnelerde sırıtmayan bir siyah denesi sağlanıyor. VA siyahlığı yok tabi bilindik ips siyahlığı var ama kötü değil. Benim laptopun paneli de çok iyi mesela ama en son 600 nnit parlaklığı açınca film izlerken siyah sahnelerde kontrastı bozuyordu bazen.


    aida64 den panel koduna bakayım dedim ama gözükmüyor.


    Şöyle acaba başka ne alabilirdim diye bakındım ettim ama bu fiyat segmentinde FHD VA paneller bile var üstelik parlaklıkları da düşük. Çorba gibi piyasa, bir bakıyorsun acer 2k 400nit monitör amazonda 6500 e satılıyor ama adam gibi ne kodu belli ne ürünün paneli. Yıldım artık, gözü karartım rtings puanlarına da bakarak aldım geçtim. Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler  Dediğim gibi şu tip-c kablosu da cezbetti beni. Aslında direkt tip-c girişli monitör arıyordum ama o da sadece msi da var şimdilik ve msi ın da modellerinde hep ölü pixel sorunu olduğundan sağlamı denk gelene kadar değişim yapmak gerekiyor. İade monitörler dönüyor herhade sürekli piyasada. Yoksa MSI quantumdot listemin üstüydi sırf o yüzden eledim uğraşmamak için.


    Bu dell yerine bütçe müsait ise bunun abisi olan alienware 2724 modelini öneririm. 600nit ekran var.





  • evohan kullanıcısına yanıt

    Bütçe müsait ise onu alın geçin hocam. F/P ürünü duruyor o da gaming.gen.tr 'de. O olmazsa cooler master 'ın bir modeli var onu öneririm ama fiyatı tuzlu biraz, rtings puanı ise mükemmel.

    https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-27-gp27-fqs-1ms-165hz-hdmidisplayport-freesync-ips-mini-led-gaming-monitor-p-47752?srsltid=AfmBOoomzFp6hmdZ6IHGFjSf0O-UZtfnuvpVJFqzWBSsp6bVBAqX3yxtuKs




    Benim laptopda da panel çok iyiydi. Hatta bir kere sildikten sonra bulutlanma ile karşılaşmıştım parça parça ışıklar gözükmüştü. Kapağı kapatıp, arkadan beri tık tık vurunca tamamen geçmişti o. Işık sızması değil de bulutlanma varsa ekran üstü eğip arkadan biraz vurmak iş görebiliyor. IPS panelleri silerken nazik davranmalı bastırılmamalı öylelikle anlamış olmuştum :D


    Bu monitörde bulutlanma yok denebilir. Tamamen zifiri karanlık bir odada, tepe parlaklığa alıp dikkatlice bakmak gerekiyor. Fotoğraf çekince saçma sapan görüntüler çıkıyor tabi doğal olarak. Ben gözün gördüğü gibi zifiri karanlıkta nasıl oluyor diye pro modda çekim yaptım pozlamayı elle ayarladım. Diğer fotoğrafta siyah ekranda yandan görünüş için. Tabi telefon loş ortamda gece modu çekip onu parlatmış biraz. Bulutlanma fotoğraflardaki gibi. Belli belirsiz.


    Işık sızması ise hiç yok. Benim laptopta mesela sadece sağ altta nokta kadar bir yerden hafif belli olan bir sızıntı var. Bazen film izlerken orada olduğunu bildiğim için gözüme çarpardı hep. Bir de 16:10 ekran olunca siyah bantlar daha fazla oluyor laptopta :D Bunda öyle bir şey yok çok şükür.


    Bu loş ortamdaki yandan çekilmiş hali. Özellikle çapraz çektim, dik çekimde daha karanlık çünkü yan açıdan ips in kasik yansıması oluyor ya onu göstermek için.


    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler






    Bu da zifiri karanlık ortamda gözün gördüğü gibi çektiğim bir foto tam karşıdan 3x zoomla geniş açı olmadan insan gözünün gördüğü açı ile çektim. Eğer diğer yanıltıcı tipteki patlamış fotolardan isterseniz onlardan da çektim ama gerçekle alakası yok Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler 




    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler




  • evohan kullanıcısına yanıt

    bugün 27inç curve monitör gördüm media markt'da. Hocam yakından görmediysen hiç tavsiye etmem. 32 ve üstü olmadığı sürece curve çok anlamsızmış. Hatta 34" wide curve olan monitörlerden olmadığı sürece bir anlamı yok. Min 34" olmalı bence. 27'de o sarma etkisini hiç hissedemiyorsun. 27" monitöre bir kol boyu uzakta duruyorsun zaten ve bu uzaklıkta da kafanı çevirmeden sağa sola bakabiliyorsun. Ben 42" monitör de kullandım kocaman samsung m7 70cm masam var ve en arkaya koydum yine de sağa sola çeviriyordum kafamı Mesela 42" güzel bir curve olsaydı iade etmezdim. Gözlerim yoruldu yolladım geri 1 hafta sonra.


    Bir de benimde curve heveseim olmasına rağmen netteki ışık sızması görselleri beni çok tedirgin etti. Gerçekte test edemediğim için bütün curve VA paneller deli gibi bulutlanıyor hissi var bende.


    Bu msi'a bu kadar para vereceğine düz 27 olanı var hani şu ölü pixel çok çıkmış dediğim model :D Onu alıp şansını deneyebilirsin belki. Sistemin 4k kaldırıyorsa bir de amazonda satılan var onu deneyebilrsin.



    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler
    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihleramazon
    MSI 27'' MAG 274UPF RAPID IPS 3840X2160 (UHD) 16:9 144HZ 1MS G-SYNC COMPATIBLE Gaming Monitor
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7MS74FH




  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    vallahi çok kararsız kaldım bu monitörü ışık sızması yüzünden iade eden de çok olmuş, bir resim çekiyorlar berbat görünüyor, buda başka forumdan iade edeceğini söyleyen birini çektiği resim aynı monitör


    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler


    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler




  • evohan kullanıcısına yanıt

    Hocam ben anlamıyorum insanlar neyi amaçlıyor ? Kameranın otomatik ayarlarında foto çekersen böyle çıkıyor zaten, aynısını ben de çektim ama gerçekte böyle görünmüyor ki. Kameraların optik tasarımından tut, panellerin tasarımına kadar ışığı yansıtıp yanıltan çok seçenek var.


    Ben ışık sızması ya da bulutlanma olan tv ve monitör de kullandım. Hatta salondaki 7 senelik 4k tv de bulutlanma var. KAranlık sahnelerde bölge bölge seçiyorsun atık. Bir de askı aparatı ile bunu asınca kasa oynadığı için daha da belli olmaya başladı. Zaten ışık sızması ve bulutlanmanın tek sebebi diffuser katmanlarının düzensiz olması. Düz ve rijit yapıda oldu mu sıfır olur bunlar.


    Her neyse işte o tv de mesela gece film izlerken köşelerden ışığın geldiğini görüyorsun spot gibi.






    Ben öyle bir foto çekerim ki, yukarıda gözün gördüğü gibi olan fotodan çok çok farklı halde çıkar. Mesela fotoğrafın hangi kamerayla çekildiği de önemli. Bak şuna mesela bunu kullanarak panele çok kolaylıkla ışık sızması var denebilir. Ama ultra geniş açı ile dibinden çektim Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler  Ve kamera ayarları otomatik, hiç bilmeden eline foto alıp da panel fotosu çekip paylaşan birisi gibi çektim. Dibine gelip lensi de ultra geniş açıya aldım sığsın diye. Sanki kenarladan ışık sızıyor gibi gözüküyor ama esas olan polarize katmalarının kamerada hatalı görülmesi. Siyahta çok belli oluyor bu.



    Şu fotoyu gösterseler millet koşa koşa kaçar bu monitörden. Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler  üstlerine hatalı çekim yazaydım keşke kötü reklam oluyor :D:D


    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler





    Bu ise yine otomatik ayarlarda ve 1x kamerada biraz geriye yaslanıp çektim. Ama ikisi de gerçeği yansıtmıyor ben böyle görmüyorum ki paneli. Daha siyah ve daha homojen görüyorum. Kullandığım zamanki görüntü mü önemli kameraya yansıyan mı ? Zaten kamerayı oynattıkça ekrandaki görüntü de değişiyor yansımadan dolayı. Bir bölge daha siyah oluyor, siyah olan tarafın parlaklığı açılıyor falan.


    He ne olur ? gerçekten kenarlardan ışık sızması vardır homojenlik gözle de belli oluyordur birazcık. Onu vurgulamak için böyle çekilebilir.


    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler







    Ben m7 monitör almıştım VA panel 3000 kontrastı vardı müthişti siyahları. Monitör kapalı sanırsın açık olduğu ve son 300 nit olduğu zamanda bile. Ama foto çekmek isteyince ıps paneller kadar bulutlanma olmasa da dalgalanmalar belli oluyordu kamera açısı yüzünden.


    parlak ve geniş açıda Fotoğraf çektiğinde tamamen pürüzsüz dümdüz bir ips panel bulurlarsa bana da haber versin iade eden arkadaşlar Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler  Hangi monitörü çekersen çek, bu teknikle çekersen saçma sapan görüntü çıkar ortaya.


    Yani insanları da yanıltıyorlar, ışık sızması denen şey gözle görülen bir şeydir. Bu fotolardaki ise homojenlikle alakalı, rtings de yapıyor benzer testleri mesela hiç onların görüntüsü bu arkadaşların çektiği gibi mi ? Özellikle beyaz nokta koyuyorlar ki kamera ona odaklasın diye. Ve dar açı çekiyorlar fark ettiysen. Zaten prof kamera kullanıyorlar.



    Bilip bilmeden herkes ışık sızması testi yapıyor ortalıkta bir sürü hatalı fotoğraf dolu. Rtings incelemelerini baz almak lazım bence. Son olarak Rtings'in e benzer bir test atayım. Bunlar tamamen gözüm nasıl görüyorsa öyle ayarlanıp çekildi pro kamera modunda. DSLR da var ama kurmadım zaten benzer sonuç elde ederdim.


    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler



    etraftaki pırıltılar youtube'un efetki ışık sızması değil fotoyu çekince fark ettim onu da fotodan. :D normalde dikkatimi çekmemişti hiç. İşte fotoğrafın yanıltıcılığı.


    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler






    Yani mutlaka bu monitörü al diye uğraşmıyorum hocam yanlış anlama ama ışık sızması diye insanların yaptığı testlerin hiç biri gerçeği yansıtmıyor. Oled panel deneyemedim sadece onda da foto çekmek isterdim nasıl çıkıyor diye ama VA olsun ıps olsun kötü teknikle foto çekersen panelden soğutur insanı. Benim gözlerim fotoğraf makinesi gibi pozlamıyor ki. Problem dizi film izlerken projektör gibi ışık sızması olup rahatsız etmesi, o yoksa bence gerisi tamamen önemsiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 17 Aralık 2023; 22:18:58 >




  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Hocam sende haklısın, en iyisi kendi gözümüzle karar vermek zaten ama bende 8 yıllık tn panel gsync modüllü acer var taş gibi monitör ve hiç bir zaman ışık sızması vs sorunu görmedim resimde nasıl çekersem çekeyim öyle çıkmıyor, şimdi bu sorunları gördükçe bişey alasım gelmiyor


    Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evohan kullanıcısına yanıt

    Atw polarizer lazım yeni ips panellere gelişim adına özellikle glow'un azaltılması için


    Güncel son zamanlarda beliren mini led arka aydınlatmaya sahip ips panellere dahi koyulmadı. Mini led olarak sadece Lg 27gr95um modelinde var şimdilik, lg üzerinde durdu koydu. Ces 2022 edge lit panel modellerinde de kullanmıştı görünen o ki hala sadece kendisi ilgileniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 2 Mart 2024; 15:25:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda505 kullanıcısına yanıt

    Hiç duymamıştım hocam A-TW polarize filtre. Benzer katmanların benim dediğim gibi rijit olmasını sağlayan katmanlar mı yoksa katmanlar aynı ama araya ayrı bir filtre daha mı ekliyorlar ? Gerçi bulutlanma ile ips glow aynı şey değil. Bu grimsi siyahları önlemek için amaçlanmış bir fitre herhalde. İps'in belli açılardan bakınca dalgalanmasını engelleyecek sanırım.


    Merak ettim araştıracağım iyi oldu bunu paylaştığın :))


    Yahu hiç bir yenilik yok ki şu lanet sektörde. Yani tamam maliyet odaklı her şey ama her monitör birbirinin aynısı. Şu son 3 senede çıkan ve devrim denilecek hiç bir yenili yok. OLED yenilik olarak görülmemeli bence, çünkü telefonlarda zaten kullanılıyordu. TV olarak da kullanıldı, monitör yapması mı zor geldi ? Yanık manık meselesi denecek tamam oled dezavantajlı hadi. Peki bu senin dediğin A-TW polarizeyi niye benimsemiyor diğer firmalar. LG bile dur ya yeni bir şey deneyelim demiştir Allah bilirondan yapmıştır Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler 


    Ama canım LG yeni tanıttığı hiç bir monitöründe de inatla Type-c koymamaya özen gösteriyor. MSI bu konuda çok güzel adım attı, yeni monitörlerinin çoğunda type-c var. Seneye daha da çoğalacak bence, DELL mesela artık hdmi' kaldırdı mantıklı bir hamle yaparak. DP-DP ve DP-Type-c kablo kullanıyor. EE çünkü ya PC ya Desktop kullanıyorsun. Ha tek sıkıntı geriye Konsolcular kalıyor işte. Üst modellerde hdmi da çıkıyordur muhtemelen :D


    Ben 2 senedir hep ara ara baktım monitörlere. Yüksek parlaklıktakilar daha yeni yeni tanınmaya başladı. Piyasada halen elini sallasan 250nit'e çarpıyor. Normal kullanımda 250 300 yeterli ama oyun oynarken az önce aldım HDR'a pırıl pırıl görüntü mis gibi oynadım en tepe parlaklıkta. Keşke 600 nitler uygun fiyata olsa. Nvidia nın hayvan gibi kart çıkartıp Vram'i düşük tutması gibi, çok güzel monitörler var ama mutlaka bir eksiği mevcut oluyor.





  • evohan kullanıcısına yanıt

    Bunu gözle görmüyorsan işte sorun yok. He eskiden böyle gözükenler vardı, benim eski düz TFT panel 4k tv işte siyah arkaplanda bulut bulut gözün göreceği şekilde belli oluyor. Film izlerken koyu sahnelerde insanların bazı bölgeleri daha aydınlık oluyor mesela Bu sıkıntı işte. Ama gözünle gördüğün bir ışık sızması yoksa hiç problem yok demektir bana göre, netteki her fotoya güvenmemek lazım. Nasıl çektiğini bilmiyorsun çünkü.


    Bir de TN panellerin fotosun çektiğinde IPS gibi dalgalı olmaz IPS in yapısı gereği çok abartı oluyor o görüntü. E bir de çok hassas katmanları var VA gibi TN gibi rijit değil. Bende TN panel HP vardı meşhur 22" olan. Samsung mu HP mi tartışmasının olduğu 2007 yılında almıştım. %100 srgb paneldi ama aşağıdan bakınca leş gibi oluyordu görüntü Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler  Ben o monitörü masayı temizlerken öne doğru düşürdüm, klavyenin üstüne düştü, klavye ayakları kırıldı ama monitöre hiç bir şey olmadı. Öyle sağlamdı malzemeler. Şimdiki ips panelleri bi düşür bakalım ne oluyor. Daha düşerken kırılırlar vallahi Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler 





  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Son zamanlarda yine Lg ips black adını verdiği panellerde geliştirdi, bu panelleri yüksek yenileme hızlarıyla birlikte sunmaya çalışıyorlar. Bu üçü ilerde birleştirilip kombin edilebilir belki, Lg ips black+atw polarizer+mini led arka aydınlatma. Lg 2022 de yüksek yenileme hızıyla birlikte edge lit ips panel ile polarizerı birleştirince ilk sinyalleri vermişti; ha keza aynı şey olabilir yaşanabilir ips black içinde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 18 Aralık 2023; 5:16:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Valla bende anlamıyorum ips çıkalı kaç sene oldu halen tn panelin sağlanlığı ve sorunsuzluğuna ulaşamadılar, he açı görüşü olarak devrim yarattılar belki ama gerisi tırt


    https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-27-gp27-fqs-1ms-165hz-hdmidisplayport-freesync-ips-mini-led-gaming-monitor-p-47752


    Şu monitör yeni mini led teknolojisi rtrings incelemeside baya iyi ama reddit de falan baktım yazılımsal kronik sorunları olduğu söyleyen çok, gsync de resmi desteği yok maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evohan kullanıcısına yanıt

    Bende gördüm bunu. bütçesi 17 18 olanlar için biraz daha kendisini sıkıp alsınlar diye tavsiye edebileceğim bir model aslında. Çok güzel duruyor kağıt üsütnde ve rtings incelemesinde. Ama gönül böyle panelelrden yana gerçekler ise kredi kartı faizi Dell AW2724DM / LG 27GR83Q / AOC Q27G3XMN son tercihler 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.