Şimdi Ara

HP PAVİLİON 10 K000NT(İŞLEMCİ HIZINDA KARARSIZIM YARDIM EDİN!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN ŞİMDİ WİNDOWS 8 TABLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. TABLETTE VİSUAL STUDİO OYUN VB. ŞEYLER DE ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUM AMA İŞLEMCİ HIZINDA KARARSIZ KALDIM. YOUTUBE DAN İZLEDİĞİM VİDEOLARDA ADAMLAR ASUS TRANSFORMER BOOK T100 İLE LOL AGE OF EMPİRES 2 FİLAN OYNUYORLAR; İŞLEMCİ HIZI 1,86GHZ O TABLETİN İNTEL ATOM Z3740 4 ÇEKİRDEKLİ.... BENİM BAKTIĞIM TABLET İSE "HP PAVİLİON 10 K000NT (YA DA 10 X2 OLARAK DA GEÇİYOR)" VATAN BİLGİSYARDA BAKMIŞTIM. BU TABLETİN İŞLEMCİSİ İSE İNTEL ATOM Z3736F DÖRT ÇEKİRDEKLİ HIZI İSE 1.33 GHZ YAZIYOR. VATANDA GÖREVLİYE SORDUĞUMDA BU TABLET HIZLI ÇALIŞMAZ DİYORDU. AMA İNTELİN SİTESİNDE İSE Z3736F NUMARALI İŞLEMCİ İÇİN MAX 2.16 GHZ ÇIKABİLİR YAZIYORDU. VE BU TABLETTE TURBO DA YOKMUŞ. ŞİMDİ BU TABLETİ ALAYIM MI BİLEMEDİM YANİ HIZ KONUSUNDA ANLAMADIM ARKADAŞLAR ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM VAKTİ OLAN VARSA LÜTFEN CEVAP ATSIN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... BİR DE SERİ ÇEKİM FREKANSI 2.16 GHZ DİYORDU O NE?

     HP PAVİLİON 10 K000NT(İŞLEMCİ HIZINDA KARARSIZIM YARDIM EDİN!!!)







  • Merhabalar. Z3736F işlemcisi dediğiniz gibi 2.16ghz, z3740 işlemcisi ise 1.83 ghz hızına çıkabiliyor. Bir program açmak istediğinizde bilgisayar ihtiyaca göre hızını ayarlıyor ama bu demek değil ki sürekli o hızlarda çalışır. Geçici bir süre o hıza çıkıp sonra hızı düşürür tekrar. Tableti ancak windows store üzerinden indirilen oyunları oynayacaksanız alın, dediğiniz gibi LOL ve benzeri oyunlarda sürekli 60 fps alamazsınız. Tablet ısınır, ısındıkça hızı azaltır kendinize işkence etmiş olursunuz.
  • Asus transformer t100 ile dota oynadiklarini gordum ve visual studio kullanmak istiyorum sizce ne yapmaliyim asus t100 yoksa hp mi exe dosyasi aciyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Count Dooku C kullanıcısına yanıt
    Hepsi açabiliyor exe dosyalarıni. T100 modeli 64gb hafızaya sahip, 2 katı yer demek bu sizin için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bi de hp pavilionda turbo yok dediler ama onun max frekansi 2.16 ghz. Asus ta turbo varmis ama onun max frekansi 1.83 ghz. Ayrica lenovo miix 3 baktim onda da turbo varmis ama max 1.83. Simdi bu 3 tabletten hangisini alirsam daha performansli calisir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Count Dooku C kullanıcısına yanıt
    Hepsi yaklaşık olarak aynı performansı veriyor. Aralarındaki farkı hissedemezsiniz. Ekran çözünürlüğü hd olan tableti seçin. Full hd ekran biraz işkence oluyor atom işlemcilere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tablette F işlemci var. o dediğin işlemci arasında çok büyük fark olacağını sanmıyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.