Şimdi Ara

Hp pavilion dv5 ekran kayması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 6-7 ay önce hp pavilion bilgisayarımda görüntüde titreme kayma ikiye bölünme gibi olaylar oldu ve makine kullanılmaz hale geldi garantisi olmadığı için bi bilgisayarcıya tamire verdim düzeltip verdikten bir kaç gün sonra tekrar aynı hatayı verdi tekrar tamire verdik bu sefer düzeldi fakat 3-4 ay sonra tekrar aynı hatayı verdi bu sefer bşka bir yere götürdük o da 1ay geçmeden tekrar aynı hatayı verdi artık servise vermekten bıktım kendim yapmak istiyorum makineyi hdmi ile tv ye bağladığım da görüntü sağlam geliyor.yani sorun ekran kartında değil acaba inverter da mı sorun var değitirilmesi mi gerek yoksa tamir edilebilir mi yardım edebilecek varsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim (isteyene resmini çekip yollayabilirim)



  • dostum buyuk ıhtımalle ınverter sorunu .. asus marka bır bılgısayrı kac kere bılgısayarcıya gonderdıgımı ben unuttum ..en sonunda dedılerkı kullanılan malzeme cın oldugu ıcın dayanmıyor .. anlayacagın adamlarda bıktı yapmakdan ..bır sure harıcı monıtorde kullandım .. sonra baska arızalar cıkdı anlayacagın bır ıse yaramadı .. ısındıgı zaman makına bembeyaz oluyordu ekran .. yada renkler bırbırıne gırıyordu .. ama harıcı monıtorde calsıyordu ..
  • Dostum bnde öyle tahmin ediyorum sağlam bı inverter bulup takadabilirim ama giren tamir parasından bütçe açık verdi ya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.