Şimdi Ara

Hp pavilion power laptop 15-cb007nt (ram yükseltme ve batarya sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hp pavilion power laptop 15-cb007nt modeli şuan biraz eski kalmış olmasada kardeşim yeni laptop alınca bunuda ben kullanayım dedim :)


    Şimdi ram yükselteyim diye baktığımda internette farklı sonuçlar çıkıyor. Kendi içinde ddr4 8 gb ram var. Hp müşteri hizmetlerinide aradım kesinleştiriyim diye ama o da en yüksek 16 gb a yükseltilebileceğimi söyledi. Nettede bazı yerlerde 16 yazıyor bazılarında 32gb olarak. Aida64 ten yanlış bakmadıysam 64gb olarak yazıyor. Vallaha kafam karıştı :) Tam bilen varmı yada kullanıp yükseltmiş olan?


    32 destekliyorsa şuan 8gb ın yanına 8 almaktansa 16 alayım ileride 8 i atıp gerekirse 16 daha alırım diyorum.Çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama boşuna alma 8+8 yap diyen var 16+16 yap diyen var. Sizler ne düşünüyorsunuz?


    Birde hp desteği kestiği için iptal olmuş batarya yerine orjinal bulamadım ve yan sanayi olanlara çok güvenim yok 1 seneye gidiyorlar. Hiç daha uzun kullanıp memnun kaldığınız satıcı varmı?











  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady-Of-Ice -- 16 Haziran 2023; 20:6:25 >




  • Cevabınız için teşekkür ederim yeni gördüm. Bildirim gelmemiş..


    Şimdi öncelikle yazınca karşımıza birşeyler çıkıyor tabi ama orjinal olup olmadığı yada iyi bir ürün olup olmadığı konusunda bataryada emin değilim. Siz bu satıcıdan ürün aldınız mı biliyormusunuz yoksa aramada karşınıza çıkan şekilde mi yolladınız?


    Ram konusunda resmi belge dediğimiz şeyde öyle yazıyor ama farklı yabancı kaynaklarda 32 gb desteklediği belirtiliyor. Örnek vermek gerekirse


    https://www.memorystock.com/memory/HewlettPackardPavilionPower15cb007nt.html


    https://bilendenal.com/HP-Pavilion-Power-15-cb007nt-Notebook-Uyumlu-Urunler.html


    Program üzerinden pc den baktığımda ise 64gb desteklendiği yazıyor. Resmi belirtilenle çok farklı değerlere ulaştığım için bir kafa karışıklığı oluşuyor zaten :) ...





  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

    Batarya aramada bulduğum. Orjinal bataryalarda hp yazar, muadillerde yazmaz. Bende internetten aldım, orjinal 1120 tl ye.

    Pdf hp nin service manual pdf si

    Ram ilgili aklınızda soru oluştuysa, en doğru bilgiyi hp ye yazarak modelin en fazla kaç gb ram desteklidiğini öğrenmek olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady-Of-Ice -- 25 Haziran 2023; 17:34:40 >
  • konuyu hortlatmış olucam ama. batarya tavsiyesine ihtiyacım var.  sizin almış olduğunuz batarya ne durumda şuan memnun musunuz?

  • EmreShn kullanıcısına yanıt

    Bende eski model Elitbook 820 g4 var; ona orjinal almıştım sorun yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.