Şimdi Ara

Hp Pavilion Ücret İadesi Hakkında Yardım? (Teknosa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. Teknosa'dan aldığım Hp laptopu teknosa üzerinden garantiye gönderdim. 30 iş günü dolduğu için iade çeki verebileceklerini söylediler. Yalnız ben bilgisayarı taksitle aldığım için yeni alacağım bilgisayarın taksitli fiyatına göre işlem yapılıyormuş. Bende itiraz ettim. Bu durumda hp ile yazışacaklarını söylediler. 3 iş günü içinde döneceklerini söylediler. Hp ücreti benim hesabıma aktaracakmış. Yalnız arkadaşlar benim bazı sorularım var;
    1- Hp bu ücretin tamamını herhangi bir kesinti olmadan hesabıma yatıracak mı?
    2- Teknosadaki yetkili bana Hp'nin benimle bağlantıya geçeceğini söyledi.(Banka hesap numarası için). Bu durumda benden neler isteyecekler? (Sadece banka hesap numarası mı istenecek? önceden hazırlamam gereken herhangi bir belge var mı?)
    3- Bir de ücret iadesi alan arkadaşlar hesap numarasını verdikten sonra ortalama kaç gün içerisinde paralarını aldılar?
    4- İşlemlerin hızlılığı açısından tercih etmemiz gereken bir banka var mı? (Banka EFT kesiyor mu?)

    Arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.







  • ben de hp den para iadesi icin bekliyorum ama bende faturasi olmadigi icin sorun cikti. Biraz ugrasmak durumunda kaldim. Su anda teknosa dan fatura bekliyorum. Bu arada hp ile yaptigim gorusmelerde fatura daki kdv dahil tutari odeyeceklerini soylediler. Bana taksitle ilgili bi durumdan bahsetmediler. Ben de taksitle almistim ama benimkinin taksitleri bitmisti belki de ondandir.
  • maıl den sana cewap verdım ama sunudaeklemk ıstedım bende aldıgımda cardfınans kampanyası vardı hatta vatanbılg. ust katında fınansbank gecıcı sube açmıştı hemen orda kart cıkartıp notebook aldık bende taksıtlı almıstım ama dırek para hesaba yattı yanı senın taksıtlı alman bısı ıfade etmez nakıt ve kesıntısız olark hesabınayatmalı paran.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.