Şimdi Ara

Hp photosmart D7160 vardıda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Abimde başlıktaki yazıcıdan vardı. birkaç kere çıktı almış sonra kenara koymuş. Yıllardır öyle duruyordu. Bugün açtım bilgisayara taktım haliyle çıktı vermedi. Sanırım kartuşların tarihi geçtiği için çıktı vermiyor. Kartuş değiştirmem için uyarı veriyor. hp 363 kartuş kullanıyor.

    Sizce bu kartuşun dolumlusunu alayım mı ? Verimli şekilde kullanabilir miyim ? Yazıcı sıfırdan farksız. Birde orjinal siyah kartuş alsam sadece onu kullanmak istesem, kullanabilir miyim ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2

    Arkadaşlar selamlar. Abimde başlıktaki yazıcıdan vardı. birkaç kere çıktı almış sonra kenara koymuş. Yıllardır öyle duruyordu. Bugün açtım bilgisayara taktım haliyle çıktı vermedi. Sanırım kartuşların tarihi geçtiği için çıktı vermiyor. Kartuş değiştirmem için uyarı veriyor. hp 363 kartuş kullanıyor.

    Sizce bu kartuşun dolumlusunu alayım mı ? Verimli şekilde kullanabilir miyim ? Yazıcı sıfırdan farksız. Birde orjinal siyah kartuş alsam sadece onu kullanmak istesem, kullanabilir miyim ?

    Merhaba,
    uzun süre (1,5 yıl kadar) kullanmadığım bu türden bir kartuş kullanan yazım var. Hep orjinal kullanmıştım. O kadar uzun süreden sonra yeniden kartuş taktığımda çoğu delikleri tıkanmıştı. ancak kafa temizlemeyi 3-5 defa yaparak tüm delikleri yeniden açıldı. Muadil kartuş kullanarak şansınızı deneyin derim. Kafa temizlemeyi bir kaç kere kullanacağınız için orjinal kartuş alıp da boşa para harcamayın. Ancak açılırsa çok güzel fotoğraf basan bir yazıcı olduğunu söyleyeyim. Verdiğiniz emeğe değer.




  • Teşekkür ederim cevap için. Gerçekten güzel ve kaliteli bir yazıcı. Bizimki 4-5 yıldır kendi kutusunda bekliyordu. Kolay dolan kartuşlar ve dolum seti aldım, elime geçtiğinde deneyeceğim. İnşallah sorunsuz kullanır ve memnun kalırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.