Şimdi Ara

HP Servis sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hp laptopumuzu geçenlerde servise gönderdik. servisten geldiğinde ürün anahtarının pcnin altında bulunan ürün anahtarı ile aynı olmadıgını gördük. hp nasıl böl bişi yaptı acaba. hicbişi anlamadım. normalde icindeki biostan format atılır. sizce baska bi cd gibi herhangi birşeyden format atma gibi bi sansı varmı. servisi aradıgımda altındaki ürün anahtarının garantisi bittiği zaman biz biostan format atınca bize her zaman lazım olacagını söyledi. iyi tamam. hpnin garantiye gelen her pcyi yüklediği sistemin sadece 1 adet oldugunu ve her pc icin bunu kullandıgını söledi. ki bu orjinal tabikide. sahte olma gibi bi imkanı yoktur bana kalırsa. da kafama takılan bence bunun pc'im icin sorun yaratacıgı. kacak veya kopya lisans konusunda bi süphem var acıkcası. kafama takılanda bu neden acaba aynısını kullanma ihtiyacı duymuyo. bu onlara fazla zaman kaybettirmez. ki sizce format icin gelen bilgisayarların hepsine tek bi sistem yüklenmesi dogrumudur ?







  • Yardım et :(
  • servisi ara ve konuş onlar ne diyecek belki onlar degistirmistir..
  • Arkadaşım sen normal olarak yüklemedeki ürün anahtarını göremezsin gördüğün etkinlestirneden sonraki hali yani girdiginiz kod değil ayrıca biostan format dediğin nedir anlamadım, hem bu devirde win7 den baskası yalan hem ultimate ye filanda gerek yok.
  • Arkadasım hp gıbı tum buyuk fırmalar her cıkardıkları urununlerın ıcıne recoveyr attıkları gıbı bı kopyada kendı arsıvlerıne alırlar kurdukları baska bı makınenın recovery serısı sana gelmıstır bu sorun olacak bırsey degıl urunun lısanslıdır merak etme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fotocum
    Arkadaşım sen normal olarak yüklemedeki ürün anahtarını göremezsin gördüğün etkinlestirneden sonraki hali yani girdiginiz kod değil ayrıca biostan format dediğin nedir anlamadım, hem bu devirde win7 den baskası yalan hem ultimate ye filanda gerek yok.

    Ayrıca büyük firmalar toplu serialler kullanır senin makinanla ilgili bir sıkıntın olmaz forumda az önce yazılan bir konuda nasıl tam şifreni görebileceğin yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.