Şimdi Ara

HP Stream 11 kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Aramızda HP Stream 11 kullanıcısı veya ürünü incelemiş arkadaşlarımız var ise bu ekonomik notebook hakkında bilgi verebilirmi ?



  • Aynen bende inceleme ariyorum. Teknosa da 799 tl suan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizzat cihazı ınceledım gerçekten fıyatına göre çok çok kaliteli cihaz olmuş, celeron işlemci 2gb ram 32gb ssd ile birlikte cıhaz gerçekten müthiş ekstra olarak kasa metal ve tasarım gerçekten harika yanında office 365 ve 1tb onedrive depoloma alanıyla bırlıkte cok cok guzel bır cihaz kesinlikle alınır şarj süresi 5-6 saat gidiyor 360 derece dönüp tablet olmasıda cabası.

    Gerçekten Harika
  • mükemmel bir ürün, tablet ve nb ikisi bir arada.

    799 TL ye kaçmaz
  • görkem006 G kullanıcısına yanıt
    799 lik olanın kasa plastik. Tuş takımı çok kotu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp stream 11 celeron işlemcili ürünü 60 tl axess indirimi ile 739 TL ye teknosadan aldım.
    aslında hp değil 1300 tl ye dell vostro alacaktım ancak kullanım amacıma bu ürünün daha uygun olduğunu düşündüm.
    Sunum ve internet amaçlı aldım. benim için önemli olan taşınabilirlik ve günlük kullanım bunlar için fazladan
    para vermeye gerek yok dedim.
    Ürüne gelirsek 1.5 kilo ağırlığında dokunmatik ekranı ile kullanışlı yaklaşık 15 saniyede açılıyor 15 saniyede kapanıyor
    üzerinde win 8.1 var ayrıca 1 yıllık Office hediyesi var malzeme kalitesi düşük denmiş ama fiyatına göre normal sayılır.
    eksiği 32 gb lik hardiski harici disk kullanmak gerekiyor yada ileride ssd takviyesi yapılır mı bilmiyorum sorun halledilir. ürün
    hakkında fazla bilgileri yok teknosadakilerin yeni geldiğini söylediler ram slotu tekmiş ssd konusunda bilgi veremediler. hatta
    atom işlemcili acer ürününü tavsiye ettiler. almayı düşünen arkadaşlara kısaca bilgi vermek istedim.




  • yeşilvemavi kullanıcısına yanıt
    Cihazı kullanan kişi az sanırım. Bende almayı düşünüyorum şarj suresi nasil peki? Birde üst modeli 4 GB RAM 500 GB harddiskli modeli sizce değer mi? Yaklaşık sizinle ayni kullanım olacak belki arada dizi ve film izleme olur. Almışken üst modeli mi almalı sizce? Teknosadan 300 TL kadar hediye çekim var.
    Birde ekranı çevirirken vs herhangi bir gıcırtı vs yada ileride sorun çıkartma gibi bir his uyandırıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vega_vega

    Cihazı kullanan kişi az sanırım. Bende almayı düşünüyorum şarj suresi nasil peki? Birde üst modeli 4 GB RAM 500 GB harddiskli modeli sizce değer mi? Yaklaşık sizinle ayni kullanım olacak belki arada dizi ve film izleme olur. Almışken üst modeli mi almalı sizce? Teknosadan 300 TL kadar hediye çekim var.
    Birde ekranı çevirirken vs herhangi bir gıcırtı vs yada ileride sorun çıkartma gibi bir his uyandırıyor mu?

    Pil suresi ile ilgili çok kullanma şansım olmadı tam şarj yaptım yaklaşık 1 saat kullandım %70 kullanım verdi ama çok açıp kapattım.
    Monitörü açıp kapatırken gıcırtı ses gelmiyor yalnız hem tablet hem laptop olduğunu gören çocukların eline geçerse dikkatli olmak lazım hassa duruyor.
    Daha üst modelini araştırmadım. Ancak 1200 tl civarına çıksaydım dell vostro alacaktım. İ3 işlemcili onu da incelemenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeşilvemavi -- 3 Şubat 2015; 21:40:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben de almayı düşünüyorum. kullanım amacı günlük internet sosyal medya vs.. zaten güçlü sayılabilecek bir laptopum var. mobilite için böyle bir cihaz düşünüyorum ve kağıt üzerinde çok hoş duruyor. yabancı incelemeleri izledim malzeme kalitesi iyi diyorlar hatta bu fiyattan beklenenin üstünde diyorlar.

    merak ettiğim ve beni en çok cezbeden taraflardan biri de şu:

    720p dizi-film oynatmada sıkıntı çeker mi? HDMI girişi olması beni çekiyor dolayısıyla tvye bağlayıp kablo vs uğraşmadan uzun şarj süresiyle kullanma niyetindeyim. Gerek VLC player gerek dizi izleme sitelerinde performansı nasıl? tv ye bağlayınca performans kaybı olur mu?

    Kullanan arkadaş bir video çekip koysa çok güzel olur aslında zahmet olmazsa :) tv ye bağlamayı denediniz mi?

    bir de ekran klavyeden ayrılıyor mu ve ters katlandığında klavye tuşları hala aktif oluyor mu? sonuçta tablet gibi elde tutunca parmaklar tuşlara değer illaki.

    aklıma gelmişken ısınma durumu nasıl onu da sormak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullockher73 -- 5 Şubat 2015; 23:46:35 >




  • 720p film açtım televizyona bağladım sorunsuz izledim. şarj süresi oldukça iyi yoğun kullanımda 5 saatin altına düşmeyecek gibi parça parça kullandığım için böyle diyorum
    ekran klavyeden ayrılmıyor ama ters katlanıyor katlandığında hatta şu anda deniyorum. klavye tuşları pasif oluyor.
    son soruya gelecek olursak üründe ısınma pek yok 1299 tl lik olanında fan delikleri var ama bunda yok onda hdd olduğu için olabilir bunda ssd ye benzeyen eMMC denilen bir disk var
    belki ondandır çok bilmiyorum. malzeme kalitesi 1299 tl olanda biraz daha iyi
    tavsiyem bu iki ürünü karşılaştırın ihtiyaçlarınıza hangisi uygunsa onu alın benim üründe hdd 32 gb bu önemli bi eksiklik harici hdd yada sd kart kullanmak zorunda kalacağım birde 2gb ram var diğerinde 4 gb ram diğerinde 750 gb hardisk var piyasada bu fiyatlarda hafif günlük işlerimizi rahat yapabileceğimiz çok fazla ürün yok atom işlemcileri saymıyorum




  • Cihazı bir kere test edebildik fiyatına göre gayet başaralı birde bu cihaza mac kurmaya çalışacağım hp lerde mac kurulabiliyor cihazlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.