Şimdi Ara

HP TABLET TX1250EA Hakkındaki Görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar, ufak bir laptop'a ihtiyacım var internette ararken, vatan bilgisayardaki indirimiye fiyatının uygun oladugunu düşündügüm bir model, kullanan arkadaşlar varmı yada fikir sahibi olanlar yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.

    CPU Teknolojisi AMD TURİON X2 TL-56
    CPU Hızı 1.8 GHz
    CPU Ön Bellek 1024 KB
    RAM Kapasitesi 1024MB
    RAM Tipi DDR2
    160 Gb
    128 Mb (PAYLASIMLI)
    NVIDIA
    Geforce GO 6150
    12,1 " BRIGHT VIEW
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Wireless
    Kamera
    Ent parmak izi okuma
    Kart Okuyucu
    BlueTooth
    Win Vista Premium Tr
    3 USB - VGA - Uzaktan Kumanda

    Ürünün link'i :

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29242 %25 indirimle 1550 ytl'ye geliyor. Card Finanasa 5 taksit.







  • Hiç bir arkadaştan tavsiye çıkmadı neyse cihazı ben tavsiye ediyim bu paraya gerçekten çok güzel cihaz güzel bir tabletmiş aldıgıma gerçekten memnunum cihazla ilgili sorusu sormak isteyenler sorabilirler 3-4 gündür kullanıyorum.
  • Hayırlı olsun. El yazısı tanıma fonksiyonu nasıl? Rahat not alınabiliyormu? Çünkü bu hp tx serisinin ekranı için çok olumsuz yorumlar okudum. Kalemi zor kullandıklarını yazıyorlar.Ayrıca çok fazla ısındığından diz üzerinde kullanışlı olmadığıda yazıyor. Pil durumu nasıl?
    Bence tablet pc alıyorsan önce yazı yazma fonksşyonuna sonra hafif ve kullanılış olmasına, çok ısınmamasına vede pilinin uzun gidip gitmemesine bakmak lazım.
  • Selam, cihazı alalı 1 haftaya yakın oldu memnunum gerçekten 4 ve 6 cell 2 adet pil çıkıyor içinden, 4 cell olan 1.5 saat civarı, 6 cell olan 2.5 saat civarı gidiyor, bu arada cd-rom sökülebiliyor yerine kutusundan bir kapak çıkıyor cd-romu söktügümde pil süreside, agırlıkta azalıyor, biraz fazla ısındıgı dogru ama rahatsız etmiyor, yanlız 1gb rame daha ihtiyacı var 2gb ramle çok daha stabil çalışıyor, kalemle ilgili olana gelince vista türkçe olarak el yazısını desteklemedigi için seçtigi kelimelerde yanlışlık yapabiliyor dikkatli ve düzgün şekilde yazılırsa problem yok, en büyük +larına gelince benim aldıgım fiyat 1550ytl idi kampanya vardı ben aslında cihazı tablet oldugu için almadım 12.1 ufak oldugu için aldım, uzaktan kumadası, webcami, parmaz izi okuyucu, medya tuşları ve quick play olayı gerçten güzel, ses sistemide bekledigimden baya üst düzey, bence bu fiyata gerçekten iyi cihaz mutlaka daha iyileride vardır ama fiyatıyla oranladıgımda gayet iyi, 1 sene sigortalı olamasıda iyi oldu.




  • sakin alma hala almadiysan kafani taslara vurursun herseyi sorun hicbi driveri düzgün calismiyor ztn vistayida sistem kaldirmiyor kasiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.