Şimdi Ara

HP Victus Laptop Aldım, Lütfen Yardımcı Olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese günaydın, iyi forumlar dilerim. 


    Yakın zamanda HP Victus 16 s0006nt modelini aldım. (AMD Ryzen 5 7640HS - RTX4060 - 32 GB 5600 MHZ DDR5 RAM - Windows 11)


    Cihazın kurulumunu tamamladığımda, Windows açıkken cihazı şarja taktığımda HP System Utility "Düşük güçlü güç kaynağı algılandı. Cihazınız bu kaynak ile şarj olur ancak yüksek performans gerektiren uygulamalarda tam performans veremeyebilir" gibi bir uyarı verdiği için servise vermiştim cihazı, sorunu çözdüklerini söyleyip geri verdiler.


    Ben de o uygulamanın bildirimlerini kapamak gibi çakallıklar yapmadıklarından emin olabilmek için Windows'un "Bütün sürücüleri de sıfırlayarak format atma" seçeneğini kullanarak cihaza format attım. Cihazı ilk satın aldığım zaman, Windows'u kurduğumda Windows ile beraberinde yüklenen Omen Gaming Hub ve HP Diagnostics uygulamalarının bu sefer olmadığını fark ettim. Sonrasında ekran kartının driverlarını güncelledim ve Windows güncelleştirmelerini de yaptım. Omen Gaming Hub ile mux switch kullandım, ayarları da performansa aldım. Assassin's Creed 1 oyununu kurdum ve oyun çok eski bir oyun olmasına rağmen oyunda bildiğiniz donmalar yaşadım. Oyun çok eski bir oyun biliyorum, 2007'nin oyunu belki o yüzden bir optimizasyon sorunu da olmuş olabilir diye düşündüm zira cihazın ekranı 240 HZ yenileme hızına , 3ms tepkimeye sahip ve QHD (2560x1440) çözünürlükte.


    Akşam işten döndüğümde CS2 oynamayı düşünüyorum, bir de o oyunda bakacağım duruma.


    Sizden yardım rica ettiğim konu ise şu; yeni bir cihaza, hangi driver-güncellemeler mutlaka yapılmalıdır ve bunların yapılma sıraları nasıl olmalıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcrowley -- 10 Ocak 2024; 9:50:57 >







  • Driverboost premium crack yükle bir o şekilde driverlerini güncelle

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sontakip kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim.


    Bu tarz uygulamaları çok kullanmayın, windows update ekran kartı ve işlemci dışındaki driverları halleder diyorlar, benim de kafam çok karıştı araştırınca.

  • tcrowley kullanıcısına yanıt
    Ben genellikle her aldığım bilgisayarda bunu kullanırım ve memnunda kalırım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • driverboost türevi uygulamalar tavsiye etmiyoruz. hp support sitesinden cihazınızın seri numarasını girerek en güncel sürücüleri edinebilirsiniz. ekran kartı için de kendi üretici sitesinden driver edinebilirsiniz. cihazın şarj adaptörü yanılmıyorsam 150 watt olması lazım. onu bir kontrol edin. eğer değilse orjinal olmayabilir. 150 watt ise arızalı olabilir. aldığınız hata bundan kaynaklanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    230 watt hatırladığım kadarıyla hocam. O sorun düzeltilmiş zaten, denedim. Ama yine de HP Diagnostics ve HP System Utility'yi kurup tekrardan deneyeceğim o bildirimi alıp almadığımı. Cevabınız için teşekkürler  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.