Şimdi Ara

Hp Vıctus Serisi Laptop çözülemeyen sorunları !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yaklaşık 3 ay kadar önce Victus by HP Gaming Laptop 16-r0xxx model laptop satın aldım. Hoparlör pıtırtı sesi önce bir selam verdi :) . Sonra bağlantı giriş noktalarını kullandığımda sistem kasmaları ile buyur otur dedi :) . Ardından oyun oynadağım zaman süreçleri içerisinde muhtelif anlarda ekran kararmaları bereberin de sistem donmaları yaparak önden ne alırdınız diye sordu. 2 kez Hp ile destek amaçlı iletişime geçtim ancak sorun çözülmedi. Yani tüm yazılımlar güncel- BIOS dahil. Donanım testi perfect... İşletim sistemi tavsiye ettikleri üzere windows 11 pro 22H2. En son tarafıma gelen telefonda İstanbul da değilseniz anlaşmalı olduğumuz teknik servise götürün iade talebide yapın ancak donanım sorunu olmaz ise iade gerçekleşmeyecektir. Verdiğim cevap ise 30 k lık sıfır laptop alıp ardından tekrar gel gitli teknik servis işlerine yol-otopark paraları ödemeyeceğim şeklinde oldu. Sonuçta bir daha hp ye bulaşmayacağım. Burada ilk talebimin bu sorunları yaşayanlar var ise lütfen yardımcı olurmusunuz ricası olmasını dilerdim ancak donanım ve yazılım uyuşmazlığı gibi kronik bir sorun olduğuna kanaat etmiş bulunuyorum. Zira mart ayından bu yana şikayet ve forum siteleri bu konularda ki sorunlarla dolu. Bu yüzden ilk ricam Victus by HP Gaming Laptop lara bulaşmayın derim. Sorunsuz laptop lı günler dilerim. Bu arada tabiiki desteğinizi rica etmeye geldim :). (önce kim win10 la dene yazacak :D )









  • Ben Hp victus 16 s0047nt kullanıyorm 2 aydır herhangi bir sorun yaşamadım serin ve stabil çalışıyor. Geçmiş olsun size sorunlu ürün gelmiş sanırım.


    Victus modeli gaming laptop piyasasında en çok satanlar arasında. Beğenildiği gibi şikayetlerinin de olmasının nedeni kullananın çok olması. 



    Hoparlör pıtırtı sesi güncel driverla çözülen bir durum ben yaşamadım ama aynı sorunu yaşayıp bu şekilde çözüldüğünü okudum. Ekran kararması veya donmalar driver veya bios kaynaklı görünüyor ama güncel demişsiniz belki de size sorunlu ürün geldi.



    Ama anlamadığım ürünü 3 ay önce almışsınız. Şikayetinizi de belirtmişsiniz demişler ki getirin iade talep edin kullanıcı kaynaklı sorun yoksa tamam. Siz uğraşamam deyip vermemişsiniz. Servise vermeden nasıl bir çözüm bekliyorsunuz? Adamlar görmediği ürüne iade onayı veremez sonuçta. Üşenmeyin verin teknik servise belki ürün kusurlu.





  • Aynı laptoptan aldım tek kelimeyle sorunsuz
    Sizin sansızlığınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.