Şimdi Ara

Hq1600 Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar donanımhaberde izlemiş olduğum kulaklık ile ilgili 1e1 videosunda gördüğüm creative hq 1600 modelini çok beğendim.Mesut Çevik günlük kullanımda telefonunda vs çok çok iyi olduğunu söylemiş.Kendisi memnun kalmış ve benim amacımda Htc sensation ve laptopta günlük işler için yani müzik film vs için kullanmak.

    Fakat bu konuyu açma nedenlerimden birisi şu philips in daha ucuz ve hq1600 e yakın bir kulaklığı var bu yüzden de arada kaldım size bir sormak istedim.Hangisi daha mantıklı yardımcı olursanız birini alıcam.Özellikle belirttiğim linkteki yorumlar aklımı karıştırdı.Ürünü baya bir övmüşler ve yorum puanı da aşırı yüksek.

    Philips in SHM7110 kulaklığı







  • Philips ses kalitesinde daha iyi frekans aralığı olarak da Desibel olarak da. ancak film oyun ve müzik aynı kulaklıkla dinleyeceksen sony XD100-XD200 öneririrm.
  • Yorumunuz için çok sağolun.

    Xd 100 hakkında forumlarda çok fazla olumlu söz söylenmiş.Aslında dediğiniz gibi benim belirttiğim ürünler yerine alınabilecek daha iyi bir kulaklık.Biraz daha araştırıp xd100 veya hq1600 ü almayı düşünüyorum.Ayrıca Xd 100 üretimden kalkmış olsa gerek sadece gittigidiyorda bulabildim.
  • Bende HQ 1600 var PC uyumu yok
  • Creative harika bi kulaklık fiyat performansı izolesi ses netliği özellikle verdiği ses şiddetini hiçbir marka ya değişmem okulda bi arkadaştan alıp ipod touchda dinlemiştim ses düzeyi gerçekten harika creativi tavsiye ediyorum ben dün gold dan 71tl ye sipariş verdim bu hafta bekliyorum çok sabırsızlanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.