Şimdi Ara

HTC Desire 620 ve 620G lanse edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • snapdrogon yani 620 modeli çift hoparlörmü çok çelişkili bilgiler var internette kullanan yada bilgisi olan varsa yardımcı olursanız,telekkürler..


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu 4 aydır kullanıyorum. İşim gereği sürekli çift hat taşıdığım için ve 2 ayrı telefon taşımak zor geldiği için çift hatlı telefon kullanıyorum. Bu modelden önce yine htc nin desire 616 çift hatlı telefonunu kullanıyordum, oldukça da memnundum. Suya düşürüp telefon pert olunca bir üst modeli desire 620 yi aldım. Bence HTC çift hatlı telefonlar söz konusu olduğunda açık ara en iyisi. HTC sense arayüzü ve blinkfeed uygulamaları bence piyasada diğer hiçbir markada olmayan özellikler. Telefonu o kadar değiştiriyor ki sanki android in başka bir versiyonunu kullanıyorsunuz. Üstelik arayüz akıcı çalıştığı ve samsung gibi telefonu kasmadığı için telefon 1 gb ramli olmasına rağmen, çift hat sürekli çalışır halde, 3G sürekli açık, arka planda uygulamalar açık olsa bile zerre kasma yok. Her anlamda stabil çalışan bir telefon. Bence HTC ülkemizde marka olarak hak ettiği saygıyı görmüyor. Beklentileriniz çok üst seviyede değilse, ille de en pahalı telefonları kullanayım derdinde değilseniz her işinizi tam anlamıyla gören bir telefon.




  • Yaklasik 1 yildir kullaniyorum,kamerasi haric cok memnunum.Cift sim olmasi buyuk kolaylik benim icin,makine kasmiyor,pili fena sayilmaz.HTC su dual simlerin biraz daha ust segmentini yapsa da alsak,piyasada kaliteli -premium dual sim anlaminda bir urun yok.Demek istedigim,A9,iphone6 yada S6 kalitesinde premium bir dual sim.Su anda Samsungun A8 i var ama Samsung:) HTC android sistemi gercekten cok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc desire 620 aldım bugun fakat aldığıma pişman oldum Samsung kral telefonmuş onu gidince anladım

  • Pisman eden ozellikleri soyler misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android guncellemesi gilmiyo son android surumu 4.4.2 :(

  • Ben de aldım bir haftadır kullanıyorum. günde en az 5 kere açıp kapıyorum. 2 tane turbo internetli sim kart, bir de kablosuz bağlantısı var ama internet lazım olduğunda bağlanamıyorum. bazen bi bakıyorum hatlardan birisi yok bazen ikisi de yok. bana arızalı olan mı dekgeldi yoksa telefonun bir ayarı var da ben mi bilmiyorum.

    bu arada bu telefonda 2 whatsApp kullanılmıyor galiba.

  • 3g icin sim kart tercihini yapman gerekir ayarlardan.2 whatsup ile kullanilamiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 620g dual sim var hafıza 8gb diyor ama 4gb 4.4,2 androit var intarnete baktım 4,4.4 diyo niye yalan yanlış yazıyosunuz he telefondan memnunum ama android gücele gelecekmi nezaman gelecek

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.