Şimdi Ara

htc desire boş alan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, vodofone 'dan htc desire aldım(sonunda) cihazı açtığımda otomatik alrak 2.2 güncellemsini kendisi buldu ve kurdu. bunun dışında çeşitli market uygulamarı yükleyip program indirebiliyorum. fakat. şimdiki sorunum yeni bir uygulama yüklemeye çalıştığımda "ALAN BİTTİ" boş alan açın ve yeniden deneyin uyarısı geliyor. forumlarda araştırdıktan sonra "move to sd" adında bir program buldum onu kurdum fakat o programda telefon hafızasından taşınacak bi uygulama bulunamadı uyarısı veriyor. ayrıca telefonun ayarlarından->uygulamalar->uygulamarı yönetten-> uygulamayı sd karta taşı seçeneği aktif olanların tümünü yaptım. ordada taşınacak bi uygulamada kalamdı. çıldırmak üzereyim telefonda 4gb hafıza kartı var ve ben uygulama yükleyemiyorum. bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımlarını bekliyorum.. teşekkürler..



  • kimse cevap yazmadığına göre herkeste aynı sorunmu var acaba??
  • uygulamayı sd karta taşı seçeneği haricinde bir çözüm yok diye biliyorum umarım vardır :)
  • araştıyorum eğer birşeyler bulursam mutlaka buraya yazıcam. bazı sitelerde 2.2 güncellemesinin bu özelliği sağlaığı söylenmiş ama sanırım o bahsettikleri şey sadece uygulamalr yöneticisindeki sd karta taşıma olayı. ilk kez bi program kuracakken kurmak istediğin yeri seçemiyorsun.. zaten telefon hafızası 147mb sinir bozucu bi olay.
  • bende de desire var daha dolmadı ama başımıza gelecek
  • Şuradaki prosedürü takip et sorunun hallolur, sadece orjinal romda bulunan uygulamaları taşıyamazsın gerisini taşırsın ondan sonra
    http://mehmetatasoy.com/android-uygulamalarini-root-islemi-yapmadan-sd-karta-kaydetmek/
  • Aldini
    verdigin adresdeki işlemi uyguladınmı yada uygulayan ve olumlu sonuç alan varmı bilgimiz olursa deneriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guren197228

    Aldini
    verdigin adresdeki işlemi uyguladınmı yada uygulayan ve olumlu sonuç alan varmı bilgimiz olursa deneriz



    Evet uyguladım daha önce taşıyamadağım uygulamaları taşıdığım gibi yeni kurulan uygulamaların çoğunu da kartı kuruyor, direk kuramadıklarını da taşıyabiliyorsun.
  • Appto Sd programını denedinizmi?

    Türkçe versiyonunu yapmıştım.İndirip bir deneyin
    NOT:Sadece android 2.2 de çalışır.

     htc desire boş alan sorunu
     htc desire boş alan sorunu
     htc desire boş alan sorunu
     htc desire boş alan sorunu


    Download:
    http://www.multiupload.com/IGGNTTOV2X




  • quote:

    Orijinalden alıntı: simsiyaH2O

    arkadaşlar, vodofone 'dan htc desire aldım(sonunda) cihazı açtığımda otomatik alrak 2.2 güncellemsini kendisi buldu ve kurdu. bunun dışında çeşitli market uygulamarı yükleyip program indirebiliyorum. fakat. şimdiki sorunum yeni bir uygulama yüklemeye çalıştığımda "ALAN BİTTİ" boş alan açın ve yeniden deneyin uyarısı geliyor. forumlarda araştırdıktan sonra "move to sd" adında bir program buldum onu kurdum fakat o programda telefon hafızasından taşınacak bi uygulama bulunamadı uyarısı veriyor. ayrıca telefonun ayarlarından->uygulamalar->uygulamarı yönetten-> uygulamayı sd karta taşı seçeneği aktif olanların tümünü yaptım. ordada taşınacak bi uygulamada kalamdı. çıldırmak üzereyim telefonda 4gb hafıza kartı var ve ben uygulama yükleyemiyorum. bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımlarını bekliyorum.. teşekkürler..


    Ben de aynı dertten muzdariptim. 512 Mb lik Dahili hafıza hem sistem dosyaları, hem kullanıcı ve uygulama tercihleri dosyası, hem de uygulamalar için yetersiz.
    Bu sorun custom romlarla çözülüyor. SD karta ext3 linux partitionu açılıyor ve uygulama, dalvik cach denilen ayarlar, tercihler vb bilgilerin bulunduğu dosya bu alanda saklanıyor. Ne kadar program yüklerseniz yükleyin ext3 alana ekleniyor. Böylece dahili hafıza yetersizliğinin önüne geçilmiş oluyor. Normal stock romlarda bu iş yapılabilir mi bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 20 Aralık 2010; 15:30:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.