Şimdi Ara

HTC Desire C taviye eder misiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kabde

    bende tam samsung ace alacaktım arkadaşım onun yerine bu modeli al deyince aklım karıştı.
    ikisi de aynı fiyat peki ya hangisi ?

    ikisinin de özellikleri benzer zaten ama işlemcileri çok düşük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 19RDM

    quote:

    Orijinalden alıntı: kabde

    bende tam samsung ace alacaktım arkadaşım onun yerine bu modeli al deyince aklım karıştı.
    ikisi de aynı fiyat peki ya hangisi ?

    ikisinin de özellikleri benzer zaten ama işlemcileri çok düşük

    ancak benim alacağım ilk akıllı telefon olacak, ne oyun oynayacağım ne de çokça karıştıracağım.

    arada bir gazete sayfalarına, falan bakacağım hepsi o.
  • ben telefonu aldığımda şarjı tamamen boşalasıya kadar kullandım ve ilk şarjı telefon kapalı hâldeyken 12 saat boyunca şarj ettim. 2. kez şarj TAMAMEN boşaldığında şarja taktım, yine 12 saat şarj ettim; ancak telefon açık hâldeyken ve kurcalayarak yaptım.

    2. şarjdan sonra telefonun açık kalma süresi, normal kullandığım hâlde, 3-4 saat anca gitmeye başladı ve bu durum hiç hoşuma gitmedi ve iade ettim.

    Telefon iyi telefondu, ortalama bir telefon, ne çok donanımlı ne çok yavaş, orta hâllice birşey. Benim soracağım soru: Üründen memnun kalmıştım, tekrar alayım mı dersiniz, yoksa benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlarınız varsa telefon almaktan uzak durun mu dersiniz?
  • benim bildiğim kadarıyla bu tür cihazlar kapalı konumda 24 saat şarj edilir hocam.bu arada ben de bu teli düşünüyorum 1 hafta içinde inşallah.
  • @mertmertmrt

    24 saat mi? Olur mu hocam ya??!! Ben de artık son aşamaya geldim, aldım alacam


    Sakın beni yanlış anlamayın, atar veya küçümsediğim flan yok. Kapalı hâldeyken 24 saat şarjı nerede okudunuz, duydunuz, gördünüz hocam? Bi dayanağınız var mıydı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aselimden

    quote:

    Orijinalden alıntı: InTime

    Push-mail durumunu bilmiyorum ama eğer android kullanmak istiyorsan gayet iyi fiyata ve harika tasarıma sahip bu f/p ürününü kaçırma derim. Ayrıca htc kalitesi de sense 4.0 la kendini iyice hissettiriyor. Telefonda hiçbir kasılma vb. sorun yok. Son derece stabil.

    Edit: Çözünürlük 320x480 olacak.

    bir arkadaş, ''cihazı kullanan varsa yorum yapsın'' diyor cihazı satın almış kullanıcı yorumu yok denecek kadar az. fakat aynı arkadaş ''ben bu cihazı almak istiyorum'' diye sorunca. bir anda 20 tane uzman çıkıveriyor sahneye ve içlerinde bu cihazı hiç görmeyenler bile var; ve başlıyorlar kesmeye. yok efendim giriş seviyesiymiş, yok işlemci 600mhz imiş filanca programla falanca oyunu kaldıramazmış, yahu sen bu cihazı kullanmamışsın bile ne sallıyorsun. bu fiyata android 4.0 ve HTC alıyorsun. yok ben bunu almam diyorsan alabileceğin en yakın telefon için %50 fazla ödemen gerekiyor. ben bu cihazı kullanıyorum. 4gb dahili hafızasının 940mb size kalıyor push mail var e-postanız anında telefonunuzda. 3g devamlı açık, şarj 48 saat sorunsuz, şiddetle tavsiye ediyorum. sorusu olan yazsın.

    Hocam merhaba forumda bi mesajını gördüm onun için yazıyorum

    Bende desire C kullanıyorum ilk android Telefonum bu. Genel olarak begendim fiyat performans açısından çok iyi. Yalnız bir kaç ufak tefek sorunum var bir sorayım dedim belki yardımcı olabilirsin.

    1. Si yazma ile ilgili. Normal mesajlaşırken ya da whatsappta iken sorun yokta mesela bir tarayıcıda yazı yazarken çok kasıyor. Yazdığım harfler ben yazdıktan çok sonra geliyor. Telefon benden çok geride kalıyor yani. Farklı tarayıcıla ile de denedim ama hepsinde aynı sorun var malesef. Acaba bunun bir çözümü var mıdır sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz ?

    Ikinci olarak telefon görüşmesi yaparken karşı taraftan ses az geliyor. Telefonu inceledigimde sesin geldiği deliklere toz kaçmış tıkanmış. O yüzden karşı tarafın sesi çok az geliyor. Bunun için servise vereceğim mecbur. Hadi bu seferlik verdim ama bir daha böyle olur mu acaba çünkü cepte illa ki kumaşın tozları bulaşıyor oralarda birikincede deliğe giriyor. Sizde de oldu mu bu sorunlar cevaplar yardımcı olursanız çok sevinicem gerçekten teşekkür ederim şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2021 için iyi bir telefon değil hocam ama karar sizin.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.