Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız, benim derdim 180 tl değil.benim için çok önemli bir miktar değil,ama yapılan muamele çok zoruma gitti..ve tiksindim firmadan,.
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Telefonun ses olayı güzel, ekolayzir olayını da Shuttle müzik çalar programı ile çözdüm, şarkılar bana daha bass lı geliyor bilmiyorum su anda böyle kullanıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hiç kullanmamış demeniz yanlış çünkü gayet aktif kullanıyorum. İşim gereği de 3G tüm gün açık olmak zorunda. İzmir'de isiniz canlı şahidim olursunuz kullanımım hakkında..
  • arkadaşlar merhaba
    Bu telefonu kullanıp satmış biri olarak şundan bahsetmek istiyorum. Konuyu inceledim ama sanırım bahsedilmedi yada benim gözümden kaçtı. Bu telefonda Boomsound stereo hoparlörler var ama aynı Xperia Z2 ve Z3 teki gibi bildirim ve gelen arama sesleri tek hoparlörden oluyor. M serisindeki gibi stereo vermiyor sesi arkadaşlar.
  • campcamp kullanıcısına yanıt
    neden sattınız ve hangi telefonu aldınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdos113

    Başımdan geçenleri tüm telefon kullanıcıları bilsin diye paylaşıyorum,aman diyorum bu firmadan uzak durun,..

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdos113

    Discovery sevgimiz bugün tükendi..
    Bugün profilo Telpa ya gittim, uzun zamandır açma kapama tuşu hizasında ekranda sarı leke vardı ve her geçen gün büyüyordu.
    Bugün fırsat bulunca gidip garantiden yaptırmak istedim.
    Telefonu teslim ederken üst köşede plastikte çizik gibi duran çatlak varmış, ben bunca zamandır farketmemişim ,onu gösterip ekran değişiminden ücret talep etti.
    Bende siz o çizik gibi çatlağı bırakın, ekranı değiştirin dedim..
    Bayanın bana cevabı ekran dış plastik ile bütün halinde değişiyor,o yüzden 180 tl ücret ödemeniz gerekiyor dedi..
    Benim o çatlak dediği yerden şikayetim olmadığı, sizin telefonunuzun kronik sorunu olan sarı leke ayıbınızı gidermeniz gerektiğini defalarca söyledim.
    Israrla sistem böyle cevabı verdi,, isterseniz üzerinde 3 yerde leke olan defolu ekran ile değişelim, 180tl yerine 80 tl ödersiniz dedi..ayıp üstüne ayıp devam ediyordu.
    Ben zaten leke var değiştirin ekranı derken, onlar bana daha farklı lekeli ekranı takıp 80 tl ücretin peşindeler..
    Çok şaşırdım ama karar verdim ücretli değişime,,bayana bu konu burada bitmeyecek, bunun üstüne gideceğimi gerekli bütün mercilere şikayetimi yapacağımı söyledim.
    Oralı bile olmadılar..
    Gm2 de ekran ile plastik kısımın şikayetler üzerine artık ayrıldığını söyledi, yani bu durum sadece bana değil herkese yapılmış,, müşteri memnuniyetsizliği üzerine ekran ile dış plastik gmd 2 de artık ayrılmış..
    Telefonu 1 saat bekledikten sonra teslim ettiler, bende değişen parçayı da istiyorum dedim.şaşırdılar,, hanımefendi bu konu burada bitmeyecek dedim.
    15 dakika daha beklettiler ve sonunda geldi değişen parça...
    Ödemeyi Finansbank kıredikartı ile ödemek istedim pos cihazları Finansbank sorun yaratığından çekemediler,üzerimde başka kart olmasa ödemesine yapamıyacağız,
    Ben hayatımda bu kadar sıkıntılı bir firma görmedim..
    En kısa sürede telefonu satıp başka markalara kesin geçiş yapacağım,birkere midem bulandı artık bu telefonu kulanmam bana eziyet olacak, hiç kimseye de bundan sonra önermeyeceğim.
    4 adet kendi adıma kayıtlı gmd var, en azda 10 arkadaşıma aldırdığım telefon için okadar pişmanımki..
    Gerekli yerlere mail attım. Kaymakamlığa gidip tüketici heyetine de başvurup gerekirse 500 tl harcayıp 180 tl yi burumlarından getirmeyi kendime görev edindim..
    Bu konuda bana destek ve yol gösterecek arkadaşların fikirlerinede açığım..
    Resim ekledim ve çatlak denen yeri kırmızı yuvarlak içine aldım.
    Bu çatlak gibi görünen yer aslında çok sağlam sadece tırnağa takılan bir çizgi yani kopma yok çizginin altı sapasağlam.

     HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU




    Bugün gerekli yerlere mail ler atıldıktan sonra firmadan aradılar ve gelin burada konuşalım dediler,işimi bırakıp gittim,müşteri temsilcisine durumu anlattım.uzun lafın kısası,kronik olmuş sari leke hatasını artik firma darbe den dolayı oluyor palavrasina başlamış. Kronik hata olmadığı kanaatine varmışlar, p.tesi günü kaymakamlikta tüketici heyetine başvuru da bulunacağımı söyledim,siz bilirsiniz dediler,bu kadar müşterisine değer vermeyen firma görmedim,,üzerime kayıtlı 4 tane gmd olduğunu ve en az 10 kişiye de bu telefonu aldirdigimi söyledim,bana cevabi bu konuda yardımcı olamayacağını ama masa direk telefonunu verip başka konularda yardımcı olmaya söz verdi,bende kendisine benim ve Çocuğumun kullandığı telefonu satışa çıkarıp başka marka telefon alacagimi ve benim sizi aramama zaten gerek kalmiyacagini söyledim,tabi bu arada adini ve telefonunu kaydettim,yarin mahkemede lazim olur..formlardan bahsettim ,burada yazılanları ciddiye alamadıklarını konuşmalarından anladım,,, sanırım bu firma beni ciddiye almadi,bu beni dahada kamcıladı,eee hadi bakalım...

    Benim arkadaş elitenin ekrani arzalanmisti aninda değiştirdiler ve ücret dahi almadilar.Telpa hizli servis sagliyor ve bir çok şeyi garantiden değiştiriyor.sizde bi talihsizlik olmus .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar su an M8 kullanıyorum bir tane daha aldım babama fakat annem el koydu ona bir tane daha almam gerekecek, bunu alayım farklılık olsun diyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes memnun, ikisini de kullanan var midir? + - lerinden bahsetsek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasan7

    Arkadaşlar su an M8 kullanıyorum bir tane daha aldım babama fakat annem el koydu ona bir tane daha almam gerekecek, bunu alayım farklılık olsun diyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes memnun, ikisini de kullanan var midir? + - lerinden bahsetsek.

    Ben kesinlikle EYE derim ikisini de kullanmış biri olark,öncelikle özellik olarak M8 ve EYE aynılar çok az bir farkla EYE'ın işlemcisi üstün,M8 kullanırken acaba Z3 mü alsaydım diyordum sebebi ise waterproof ve kamerası,EYE modeli ile waterproof ve kamerasının çok iyi olduğunu görünce M8'den EYE'a geçmekte hiç derettüt bile etmedim,bataryası hariçte çok memnunum.
  • Bu arada EYE için dot view aldım şimdi, umarım doğru aldım,burada modeli m160 olarak görünüyor,hiç bir yerde bulamadım telefonun modelini ama bakalım hayırlısı :)

    http://www.amazon.co.uk/HTC-M160-View-Flip-Desire-Black/dp/B00O3J3LXW

    Telefon kırmızı beyaz,siyah olarak hata etmedim umarım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 5 Ocak 2015; 10:04:51 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuatiNAN -- 5 Ocak 2015; 12:21:51 >
  • HTC Desire Eye ile çektiğim bir selfie :)

     HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU
  • Benimde htc ile başımdan geçen bir olay var m7 deki kamera sorunu cihazim yurt dışı idi 801n türkiye de satılan 801e uluslararası garanti kapsamında idi cihaz fakat kamera gittiğinde kvk götürdüm garantili diye aldı 10 gün sonra N modeli diye yapmadılar teleservis e yolladım aynı şekil sonra htc ye mail dedim ki telefon cu da çalışır ken müşterileri me satmaya çalıştığım ilk marka olan htc den bu darbeyi yemek çok zoruma gitti sonra beni aradılar teleservice ile görüşüp onay alıp telefonumun Arka kapağını bile değişip gönderdiler. Müşteriye sahip çıkmak böyle bir durum ben htc den şaşmam Donanım olarak zaten yeterli tasarım önemli android de tasarım dediğinde akla ilk gelmesi gereken firma htc dir samsung gibi buz dolabı kapağından esinlenip saçma salak tasarım lar hiç ilgimi çekmiyor sorunun varsa distribütör ile değil gm Türkiye ile.irtibat halinde ol bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar ile de irtibata geçmeye çalıştık ama Telpa ya yonlendırıyorlar. Neyse bız hakem heyetine başvurduk, bakalım ne sonuç çıkacak..
  • Arkdaşlar dün akşam ben de kırmızı beyaz olan modelini satın alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Cihaz ilk izlenimlerime göre çok çok iyi . Yakın zamanda güzel bir inceleme yaparım
  • Arkadaşlar ben bu telefonu yurt dışından (S.Arabistan) 1200 tl ye (2000sar) getirtmeyi düşünüyorum ama sorma istediğim bu cihaza klon imei vb bir yöntem uygulanıyor mu çünkü kayıt ettirmeye kalkışırsam 300 lira civarı bir ek masraf daha çıkacak ve tr fiyatına yakın olacak.Bir de bu uluslararası garanti benm ordan getirdiğim cihazda tr de geçerli olur mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 den eye ye gecmek istiyorum sizce nekadar dogru bir karar ? S5 den memnunum ama on kamerasi beni etkiledi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Tamamen tercih meselesi bu. Daha iyi bir kasa, çok daha iyi ses kalitesi (hem hoparlör, hem kulaklık), hem daha iyi kamera (ön kamera), biraz daha büyük ekran, daha hızlı ve akıcı bir arayüz HTC DESİRE EYE geçiş yaptığınızda avantajınız olacak şeyler. Ama eksi yanlarına gelirsek S5 in arka kamerası daha iyi, bataryası daha çok dayanıyor. Onun dışında her türlü tercih edebileceğiniz bir cihaz olur saygılar.
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ettim. 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyeden dont view kılıf alan arkadaşlar var mı acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shynes

    türkiyeden dont view kılıf alan arkadaşlar var mı acaba ?

    Ben amazon'dan aldım 30 pound'a,açıkcası telefon çok süper oldu diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.