Şimdi Ara

HTC Desire Nereden Alınır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
6.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. En kısa zamanda alıcam artık şu desire ı :D
  • Arkadaslar herkese merhaba, oncelikle kafamin cok karisik oldugunu soylemek isterim.
    Bir yildir E72 kullanmaktayim ancak telefon gorusmelerinde karsi tarafa ses gitmemesi sorunu yuzunden telefonum surekli servise gitti.Sonunda degistirmeye karar verdim.

    Gorusme kalitesi iyi oldugu dusuncesiyle Iphone'a yoneldim.Ancak 4 degil de 3gs alabilecek kadar butce ayirabilirim.
    Tabi bu arada HTC Desire da aklimi celdi.Ancak bazi cekincelerim var. Ofiste yakin arkadasim Desire kullaniyor.Bazen telefonla konusurken telefon birden kapaniyor.Telefonla konusma yaparken ekran kendini kilitlemiyor mu? Bir de HTC'nin Turkiye'de resmi servisi var mi? Varsa eger servisin geri donusleri nasil?Insani cok mu ugrastiriyorlar?

    Sanirim cok soru sordum Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim.
    Hayirli aksamlar.
  • htc desire nokia e72den fersah fersah önde bir cihaz . öncelikle eski symbian sistemini kullanıyorsunuz , size biraz değişiklik şart bence .. androidlle tanışınca nokia kullandığınız için pişman olucaksınız . ben sırasıyla android , windows mobile ve android kullandım , hepsini kullanan birisi olarak açıkça söyleyebilirmki htc desire sizi fazlasıyla memnun edicek bir telefon . bazı arkadaşların bahsettiği gibi bir gün giden şarj meselesini bende çözdüm ve iki güne ( 48 saat ) çıkardım ... hem internet , hem oyun , hem müzik dinleyip , hemde uygulamaları kullandığımda 2 günü yakaladım şarj kullanımımnda . siz genel anlamda telefonla konuşma yapıcaksanız 2 günüde aşabilirsiniz .
  • K_Spartakus verdiginiz bilgiler icin tsk ederim
  • Nerden alınır konusuna ben de yorum yapayım bari. Çok değişik bir durum değil ama Vodafone'a bağımlı olmamak için, internetten sipariş için hiç bir yere güvenemediğim için ve kendimce haklı sebeplerimle ben Best Buy'dan aldım. Vodafone'dan kontratsız alınmış gibi oluyor zaten. Peşin fiyatına 10 taksit. 1.099 TL. İzmir Best Buy'da ellerindeki son HTC Desire idi aldığım telefon, ne zaman gelir gerisi belli olmaz dediler..
  • Arkadaşlar hiç yazılmamış ama media markt'da satılıyor şuan ürün hemde bin küsür liraya taksitle, ben mm ya da vodafone'dan almayı düşünüyorum. Yalnız media markt'da hakkında çok fazla şikayet var kullanılmış ürünlerin satılmasıyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum, ha birde ben 1100 tl'den fazla vermek istemiyorum sizce desire hd için beklemeye değer mi? biraz zevkine alacağım telefonu çünkü iş amaçlı bir şey yok sadece nete bakmak amacım? root yapmakta istemiyorum market için sd kart üzerinden kurulup farklı sitelerin kullanılabildiği yazıyor herhangi ek bir durum için root gerekir mi sizce?
  • Maltepe/atatürk caddesindeki vodafone bayiinde 1.100tl

    Cihazı aldım cihazdan çok memnunum ama android market yok
  • desire ile htc desire hd arasında ne fark var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thecold33

    Arkadaşlar hiç yazılmamış ama media markt'da satılıyor şuan ürün hemde bin küsür liraya taksitle, ben mm ya da vodafone'dan almayı düşünüyorum. Yalnız media markt'da hakkında çok fazla şikayet var kullanılmış ürünlerin satılmasıyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum, ha birde ben 1100 tl'den fazla vermek istemiyorum sizce desire hd için beklemeye değer mi? biraz zevkine alacağım telefonu çünkü iş amaçlı bir şey yok sadece nete bakmak amacım? root yapmakta istemiyorum market için sd kart üzerinden kurulup farklı sitelerin kullanılabildiği yazıyor herhangi ek bir durum için root gerekir mi sizce?


    sadece mdia markt mağazalarında olan bişey değil , yıllarca teknosa millete hep kullanılmış cihaz sattı hem tüketici köşelerinde yer aldılar hatta üst sıralardaydılar . sonuçta elemanlar ve müşteriler ürünleri kurcalıyor ama artık teşhir ürünleri koyduklarından bahsettiğiniz gibi birişey yapmaları zorlaştı bence , yinede alırken kontorl edin teşhir ürünümü değilmi diye . media markt fiyat konusunda teknosadan daha iyi .




  • desirede görüntülü konuşma yok mu?
  • bende bugün vodafone'den aldım, 18 ay taahhüt karşılığında numaramı da vodafone a geçirdiğim için 3-4 gün içerisinde yeni hatta kullanmış olurum, allah utandırmasın...
  • Hocam telefon o kadar iyiki anlatamam size.Facebooka bağladım telefonu 350 kişinin telefonunu almış direk rehbere kopyalamış.Angry birds filan kasıyor iphone'da bunda gram kasma yok

    Ebuddy yükledim apk dosyası bulup msne girdim.Yazması filan çok iyi tavsiye ederim kesinlikle.Fotoğraf çekimi cidden ama cidden s8003'e göre (5mpx-af-çift led flaş) kat kat daha kaliteli.Trackballı kullanmak çok iyi ele yapışmıyor yanlış algılama kesinlikle yok.Tek - yanı pili ve müziklerde herhangi bi eq ayarı olmaması

    Ben 1100 tl'ye aldım çok memnunum bundan sonra ne nokia alırım ne samsung.Htc akar aga
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inch

    desirede görüntülü konuşma yok mu?


    Önde kamerası yok. Ancak eğer yanlış hatırlamıyorsam arkadaki kamera kullanılarak görüntülü konuşma yapılıyor gibi bir şey okumuştum. Tabiki konforlu olmaz, telefonu sürekli çevirmek gerekir ekrana da bakabilmek için. Ama o kadar kusur kadı kızında da olur.
  • Görüntülü konuşmayı ayna karşısında yaparız:)Şaka bi yana bende bu telefonu almayı düşünüyorum fakat bu uygulama ve oyunlar market olmadan garanti bozulmadan nasıl yükleniyor ve ücret olayı varmı?Bilen arkadaşlar ayrıntılı açıklarsa seviniriz şimdiden teşekkürler...İyi forumlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apoykalips

    Görüntülü konuşmayı ayna karşısında yaparız:)Şaka bi yana bende bu telefonu almayı düşünüyorum fakat bu uygulama ve oyunlar market olmadan garanti bozulmadan nasıl yükleniyor ve ücret olayı varmı?Bilen arkadaşlar ayrıntılı açıklarsa seviniriz şimdiden teşekkürler...İyi forumlar


    valla alternatif marketler var telefona kurulan, ya da internette hemen her app var indirip telefona aktarırsınız.. Ben henüz arayıp da bulamadığım bir oyun ya da app ile karşaılaşmadım. Özellikle Applanet var, ücretli uygulamalar bile ücretsiz orda.. Kafanızdaki tek soru işareti buysa eğer rahat olsun içiniz.. Ama hafıza yüzünden çok fazla kuramıyoruz diye şikayet edenler de var, ancak 70 tane uygulama kurmuş olan da var , root yapmadan app.leri sd karta taşıma yöntemleri var.. Androidde hemen her şeye çözüm var benim de bu forumlardan okuyup öğrendiğim kadarıyla.. :)




  • eyvallah sağolasın epey aydınlattın.Telefon acayip alınası:)
  • Merhabalar..

    Hepsiburada dan alan arkadaşlar Telefonlarınızdan , teslim süresinden veya herhangi bir nedenden dolayı şikayetleriniz yada memnuniyetleriniz varsa yazabilirmisiniz?

    İyi geceler...
  • Merhabalar,

    2.5 seneden beri kullandığım n95 8gb ı değiştirme vaktim geldiğini düşünerekten bir akıllı telefon kullanıcısı olmayı planlamaktayım. HTC Desire şu anda aklımda 1 numaradaki yerini korumakta. Yalnız tecrübeli ve fikir sahibi arkadaşların düşüncelerinden de istifade etmek istiyorum. En nihayetinde bir öğrenciyim ve eğer bir masrafa gireceksem buna değmesi gerektiğini ve verdiğim parayı haketmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Aslına bakarsanız aylardır aklımda iphone4 vardı fakat hiç bir vodafone bayisinde bulamadım.
    Geçen cuma günü hattımı vodafone a taşımak için başvuru yaptım ve HTC Desire ayırttırdım kendime. Lakin eve giderken öylesine uğradığım bir vodafone bayisinde iphone4 buldum ve ilk gittiğim vodafone bayisinden evraklarımı almaya gittim fakat vermediler, kız vermemek için çok diretti ve prim yaptığı için vermek istemediğini söyledi. kendisine ısrarla iphone4 buldum ve alacağımı söylememe rağmen vermedi ve 1 dakika diyip ufak bir telefon görüşmesinden sonra "tamam iphone4 istiyorsanız ben buldum iphone4 size, bizden alın" dedi. Halbuki birgün önce sorduğumda iphone 4 yok demişlerdi. demek istedikleri zaman bulabiliyorlarmış. neyse vodafone daki bu saçmalama olayından sonra asıl derdime geleyim. şimdi önümde 2 alternatif bulunuyor.

    iphone 4 alırsam eğer 35 TL Her yöne 500 dakika + 65 TL cepnet paketi ile aylık 100 liraya alacağım.

    HTC Desire alırsam eğer 35 TL lik paket + 53 TL cepnet paketi ile bu 88 liraya geliyor ama 88 lira yerine fazladan 22 lira vererek 99 TL lik Vodafone Red + 11 TL Cihaz Taksiti ile 110 lira daha mantıklı geliyor.
    Vodafone Red ile HTC alırsam
    3000 dakika her yöne, Vodafone + Sabit Hatlar Ücretsiz, 3000 SMS Her Yöne, 3 Saat Yurtdışı Görüşme ve 3 GB internet paketi ile almış olacağım.

    ve üniversite öğrencisi olduğum için takdir edersiniz ki SMS olayını abartı boyutlarda olmasa da sık sık kullanmaktayım. Yani diğer paketleri alırsam + SMS Paket bedeli olacak.

    sizce hangi paket daha mantıklı ? ya da iphone 4 sadece 500 dakika ve cepnete değer mi ? yoksa siz Vodafone Red ile HTC Desire daha mantıklı mı diyorsunuz ?

    bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Herkese Teşekkür ederim...




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.