Şimdi Ara

HTC Desire USB Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone'dan aldığım desire telefonu kullanıyorum fakat 2 gündür telefon usb bağlantısını algılamıyor, sadece şarj oluyor. Reset dahil bir çok işlemi denedim fakat herhangi bir değişme olmadı. Tekrar rom yüklemek istiyorum ama araştırdığım kadarıyla sd carda yükleme yaparken telefon ile bağlamak gerekiyor fakat bunu yapamıyorum sorunum nedeniyle, sd card'ı bilgisayara direk takıp yüklemeyi yapsam bir sonuç alabilirmiyim?

    Sorunumun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü şarj oluyor, birkaç defa kendi kendine reset yaptıktan sonra bu durumla karşılaştım zaten.


    Yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim.



  • alttaki konunun son sayfalarına bakabilirsin.. sorunun nasıl başladı bilemiyorum ama rom managerla clockwork recovery yüklemeleri yaparken yada nandroid backup alırken başladıysa orada bahsettigim çözüm sorunu hallediyor..

    http://forum.donanimhaber.com/m_45291339/mpage_6/tm.htm

    yok durup dururken başladıysa sd kartın bozuk olabilir.. kartı telefondan çıkarıp sd adaptörü ile bir yerlere bağlayarak kontrol edebilirsin..
  • Ilgin icin sagol.

    Evet durup dururken baslasdi sorun sd kart ile sorunum yok bilgisayarda kullaniyorum, sd karti soksemde telefonda yine bir degisme yok hala sarj oluyor sadece.

    Usb brick denen olay oldu sanirim ama cihazi power ve ses tusuna basarak actigimda dahil bilgisayar 3 sn goruyor telefonu sonrasinda kayboluyor. Tek cozum servise gondermek galiba...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.