Şimdi Ara

HTC Desire X inceleme 'Yeni Fiyat/Performans Telefonu' video (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
55.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

    Gidin atrix alın tükenmeden kafayı çalıştırın biraz ya .

    ben atrix i kötü tasarım,soluk renkli berbat ekran ve kötü kamerasından dolayı elerim.Herkes için önemli olan kriterler var atrix artık eskidi.Desire x ise daha cok yeni bir cihaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecelik85

    quote:

    Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrecelik85

    quote:

    Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

    Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy Ace 2, Sony Xperia Sola ve Motorola Atrix varken, bu telefonun şansı fazla değil.

    hocam fiyat önemli bu tel 749 tl-799 tl gibi bir fiyatla gelirse neden şansı olmasın ki bence olur

    Samsung Galaxy S Advance'ı çıkaralım( Daha üst bir model 950-1000 TL fiyatı var) ve Samsung Galaxy Ace 2 ile Sony Xperia Sola'da indirimle 800 TL'ye alınabiliyorken birde Motorola Atrix 740 TL'yken durum bence yine değişmiyor.

    bence sola ve ace 2 den adreno 203 haricinde geri kalan bir yanı yok hatta soladan ram üstünlüğü var jb de alacak olan bir cihaz gibi görünüyor.Bence ideal bir seçim olabilir çevremdekiler bu telefonu çok beğendi özellikle one x e benzerlik gösterdiği için.

    Zaten muhtemel alacakların çoğu One X'e benzediği için alacaklar, JB'de alacak ve ne diyeyim şimdiden hayırlı olsun.




  • Henüz almadım fyatı önemli bence 900 den aşağı satmazlar bu da telefondan vazgeçmeme neden olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    Benim bu videodan anladığım DHnin HTC hayranı bir site olduğu. Adamlar sırf çift çekirdekli(ki oda Cortex-A5) ve 768 mb ramli diye şu telefonu öve öve bitiremediler. Zaten ülkemize en iyi ihtimalle 899 TLden gelecek bu telefon;(Bunu 699 TLye satılan Desire Cden sonra söylüyorum) üstüne bir de 480p video kaydı dandik bir GPU ve sırf HTC oldğu için ve Senseli olduğu için övülüp de göklere çıkarılan bir Telefon bu. Sensei de bence çok abartıyorsunuz, evet bir arayüz ancak bu kadar güzel ve stabil olabilir, zaten en iyi arayüz olduğu hakkında en ufak şüphe yok, ancak arayüz bir telefonu alma sebebi yapmaz ki. Ben sırf arayüzü daha iyi diye 700 liraya 600 Mhz işlemcili Desire C alacağıma, çift çekirdekli Cortex-A9lu ve Mali-400 GPUlu bir Ace 2yi tercih ederim. Desire X ise çok çok gereksiz ve kesinlikle alınmaması gereken bir cihaz. muhtemel fiyatını düşündüğümüzde kendisinden çok daha iyi performans sunan cihazlar mevcut: Ace 2, Xperia sola, Xperia U, Xperia Go vs... Ki Galaxy W bile bundan daha iyi bir deneyim sunar kanımca. Ayrıca bir arkadaş 450 liralık Live with Walkmanda bu GPU var demiş, LWWda 1 Ghz Cortex-A8 ve Adreno 205 GPU var, yani bu Desire Xin yarı fiyatında olan bir telefon bile ona yakın(beki de Desire Xten iyi) performans veriyor. Ayrıca Xperia mini ekran boyutundan dolayı 400 TLye kadar bulunabiliyor ve yine bu cihazdan iyi bir donanıma sahip. Sadece işlemcisi çift çekirdekli değil ama Cortex-A8 olması bu farkı kapatır düşüncesindeyim ve OC ile 2 Ghz kadar aşırtılabiliyor 2011 Xperia serisi. HTC şu anda Android dünyasının Nokiası benim gözümde, nasıl Nokianın adam gibi telefonları Lumia 920 ve 820 ise, HTCnin da alınabilecek sadece iki telefonu var: One X ve One S. Bu iki cihaz olmasa HTC çok çok kötü durumda olurdu ancak bu iki telefon sayesinde kurtardı paçayı. Şu an için ise iyiye gidiyor diyebiliriz, ah birde şu gereksiz ve bol telefon üretme saçmalığını bıraksa. Zaten tüm HTC cihazlarının tasarımı birbirinin neredeyse aynısı nasıl S3 ile Note 2 çok benziyorlar nasıl Xperia NXT serisi çok benzer bir tasarıma sahip, tüm HTC cihazları da tasarım olarak çok benzer. Tasarım anlamında da farklılaşmaları lazım. Son olarak bundan sonra WPda benim gözümde kral Nokia ve Samsungtur, Androidte ise Samsung ile Sonydir. DH ise HTC cihazlarını övmeye, (ki kesinlikle ve kesinlikle bu kadar övgüye layık değil bunlar) One Xi birinci çıkartmak için 100 kişinin indirdiği test programlarını aramaya devam etsin...




    Sırf adı "Iphone" diye 3bin küsür veriliyorsa bir arayüze ki bu arayüzü sende kabul etmişsin "stabil ve başarılı" 700tl verilir. Haa vermem diyorsan hariçten gazel okumak yerine buyur bir tane sen tasarla ve kodla onu kullan. HTC kraldır. Kaliteli ve göze batan telefon üretir. Galaxy S3 gibi balonlar değil, Iphone gibi ne üdüğü belirsiz fiyatı ederinin çok çok üstünde telefonlar da üretmiyor.





  • herkes kendine göre bir sebep bulabilir ben sadece tasarımını beğendiğim ve beats solo hd kullandığım için bu telefonu alıcam

  • Beklemdeyiz.Eğer 899 TL gibi bir fiyattan çıkarsa kesinlikle f/p ürünü olur
  • Fiyat olarak değil ama karşılaştırmalı olarak İngiltere'de Galaxy S3'ün yarısı olacakmış. Aynı şekilde karşılaştırmalı olarak bakarsak burada da 750-850 fiyat bandında olmalı. Açıkçası fazlası insanı enayi yerine koymak olur düşüncesindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrehe84 -- 25 Eylül 2012; 11:16:18 >
  • Xperia Sola,HTC Desire X,galaxy ace 2 3lemesinin arasında gidip geliyordum.İlk elediğim ace 2 oldu, tasarımı hoşuma gitsede malzeme kalitesi ve ufukta güncelleme gözükmemesi ilk elenen olmasında etkili oldu.Xperia Sola ve Desire X arasında ise Özellik olarak Sola bir adım öndeydi benim için.Fakat resimlerde dahi tasarımı hoşuma gitmemişken elime aldığımda çok daha kötü bir tasarıma sahip olduğunu gördüm.Aklımda en son kalan ise Desire X oldu.Diğer 2sinden biraz geri olsada HTC kalitesine güvenip alacağım sanırım.

  • Telefon tam olarak ne zaman piyasa çıkacak ?

    quote:

    HTC Türkiye'den bu soruya aldığımız yanıt ise 15 Ekim ile 20 Ekim aralığı oldu. Desire X, 15 - 20 gün sonra Türkiye'de resmen piyasaya sürülmüş olacak


    Kaynak:http://shiftdelete.net
    Haber tarihi:27.09.2012



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 28 Eylül 2012; 17:11:33 >
  • Fiyatı 850 TL civarı olması bekleniyor.
  • 700 küsür fiyatı olursa dediğiniz gibi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Xperia Sola,HTC Desire X,galaxy ace 2 3lemesinin arasında gidip geliyordum.İlk elediğim ace 2 oldu, tasarımı hoşuma gitsede malzeme kalitesi ve ufukta güncelleme gözükmemesi ilk elenen olmasında etkili oldu.Xperia Sola ve Desire X arasında ise Özellik olarak Sola bir adım öndeydi benim için.Fakat resimlerde dahi tasarımı hoşuma gitmemişken elime aldığımda çok daha kötü bir tasarıma sahip olduğunu gördüm.Aklımda en son kalan ise Desire X oldu.Diğer 2sinden biraz geri olsada HTC kalitesine güvenip alacağım sanırım.

    Ziyaretçi, Ace 2'ye JB gelecek sen neyden bahsediyorsun?
  • Neden üreticiler 3,7 ekranlı bir performans telefonu üretmiyorlar anlayamıyorum. Herşey oluyor ekran 4,3-4,5...

    Zevkler farklı. Değişik beklentilere değişik modeller olsa daha iyi olmaz mı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kemal

    Neden üreticiler 3,7 ekranlı bir performans telefonu üretmiyorlar anlayamıyorum. Herşey oluyor ekran 4,3-4,5...

    Zevkler farklı. Değişik beklentilere değişik modeller olsa daha iyi olmaz mı...

    Normalde benim için büyük ekran dezavantajdır 4,3 üstü gibi One X , S3 kullananları anlamış değilim(ekran konusunda) evet dediğin mantıklı ama diğer ekranlardan pek farkı kalmıyor özellikle telefonu oyun internet ve film izlemek için almıyorsanız özellikle yeni çıkan telefonlarda ekran biraz daha büyük tutuluyor bu saydıklarım daha iyi hal alıyor yeni çıkacak Sony'ler bile 4 ila 4,3 arası orta sekment olarak bu ekran yerinde bence tek eksisi HTC'nin amoled kullanmaması Super LCD mi ne ondan kullanıyor çözünürlük zaten HD olacak değil ya.




  • Tarih çok geç yav, nerede eylül sonu nerede ekim sonu olmadı htc olmadı
  • olur olur, isteyen almak için çırpınacak bile.
  • artık androide geçmenin zamanı geldi 1000 tl altı olursa düşünebilinir
  • http://www.hepsiburada.com/liste/htc-desire-x-4gb/productDetails.aspx?productId=telcephtcdesx&categoryId=371946

    Almayı düşündüğüm bir telefondu ama hepsiburada'dan bi bakayım derken çıkmış olduğunu gördüm (başka sitelerde göremedim?) ama fiyat bu mudur? 949 lira? Kim versin bu fiyatı buna? 700-800 civarı olduğu için düşündüğüm bir telefondu, hayal kırıklığına uğradım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadow93

    http://www.hepsiburada.com/liste/htc-desire-x-4gb/productDetails.aspx?productId=telcephtcdesx&categoryId=371946

    Almayı düşündüğüm bir telefondu ama hepsiburada'dan bi bakayım derken çıkmış olduğunu gördüm (başka sitelerde göremedim?) ama fiyat bu mudur? 949 lira? Kim versin bu fiyatı buna? 700-800 civarı olduğu için düşündüğüm bir telefondu, hayal kırıklığına uğradım..

    ne biçim fiyat bu yaa




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.