Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
74
Favori
648.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayrola arkadaşlar hepiniz evoları sattınızmı sayfa pek bi sessiz kaldı :)
    Unoffical Cyanogenmod 12.1 yayınlanmış ama kamera çalışmıyor yine bu gidişle lolipopu kullanamıcaz sanırım :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 17 Nisan 2015; 11:09:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virus18

    Hayrola arkadaşlar hepiniz evoları sattınızmı sayfa pek bi sessiz kaldı :)
    Unoffical Cyanogenmod 12.1 yayınlanmış ama kamera çalışmıyor yine bu gidişle lolipopu kullanamıcaz sanırım :(


    Hayır kullanıyoruzda yeni gelişmeleri artık xda'dan takipteyiz :)
  • Şuan rootlanmamış stock romlu bir evo3d kullanıyorum.Dokunmatik sorunu yaşıyorum.Bunu custom rom atıp çözen var mı? (Ekran bi kere değişti serviste ,gene aynı durum var)
  • trace- kullanıcısına yanıt
    Yok ya bu donanımsal, maalesef değiştirmen gerek.Benim ki de her sene yaptı, 2 kere servis değişti, 3.sünü ben ebay'den alıp değiştirdim. LCd+Dokunmatik birlikte alıp değiştirmek istersen çok kolay değişimi, youtube'da tarifleri var ama şu anda AliXP'den en ucuzu 75 TL'ye geliyor.
    Yani bu saatten sonra tekrar bir 75 TL verip vermemek de insanın kafasında ayrı bir sorun oluşturuyor.
    Kolay gelsin
  • icemalkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için bu telefon da ıskartaya çıktı desenize değiştirmeyi düşündüm ama yine bozulacaksa bir anlamı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam windows 8.1 fastboottan goremiyormuyuz telefonu?Cozumu nedir bilen yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle merhaba 2 gündür evo mu unlook - s-off vs. vs yapmadığım kalmadı hepsini uğraşa uğraşa hallettim hatta bir ara telefon patladı yeni telefon almam gerek konumuna bile geldim neyse şimdilik cm11 i yükleyebildim istediğimde buydu zaten ama insan oğlusun işte azıyla yetinmek diye bir şey yok hep daha fazlasını istiyoruz cm12.1 çıktı biliyorsunuz bende denemek istedim malum lolipop ekran görüntüleri hoş en azından deneyelim istedim ama nedense hep status 7 hatası alıyorum recovery değiştirdim sonuç değişmedi(not: recovery değiştirmeden önce cm11 de de aynı hatayı alıyordum değiştirince düzeldi) yardımdı olabilecek birileri var mı yarın öbür gün stabil olduğunda da kullanılamayacak böyle giderse :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihsekeroglu

    öncelikle merhaba 2 gündür evo mu unlook - s-off vs. vs yapmadığım kalmadı hepsini uğraşa uğraşa hallettim hatta bir ara telefon patladı yeni telefon almam gerek konumuna bile geldim neyse şimdilik cm11 i yükleyebildim istediğimde buydu zaten ama insan oğlusun işte azıyla yetinmek diye bir şey yok hep daha fazlasını istiyoruz cm12.1 çıktı biliyorsunuz bende denemek istedim malum lolipop ekran görüntüleri hoş en azından deneyelim istedim ama nedense hep status 7 hatası alıyorum recovery değiştirdim sonuç değişmedi(not: recovery değiştirmeden önce cm11 de de aynı hatayı alıyordum değiştirince düzeldi) yardımdı olabilecek birileri var mı yarın öbür gün stabil olduğunda da kullanılamayacak böyle giderse :)

    Dostum 4ext recovery kullanıyorsun sanırım :) cm 12.1 4ext ile kurulamıyor. Philz Touch Recovery kurman gerek ancak xda'da bu recovery ilede hata alan var denemek lazım. Kamera çalışmadığı için cm 12.1 yüklemedim. Kamerayada çözüm bulamadılar romu yapan arkadaş Türk zaten oda kamerayı çalıştırabilmek için yeni karnel yazılması lazım o konudada bilgim yeterli değil demişti. Artık android M'yi bekliyorum çıkarsa tabi. Bundan sonra bizim cihazlar için yenilik beklemiyorum açıkçası. :)




  • virus18 kullanıcısına yanıt
    yok zaten cm12.1 in gereksinimlerine baktım H-BOOT 1.49 S-OFF ve Philz Touch Recovery en son sürümü istiyor dokunmatik olanı bende onu bulup kurdum zaten cm11 i de bu recovery sayesinde kurabildim sanırım romla biraz daha ilgilenmesi lazım hahaburger cm12.1 i yapan türk arkadaş sınavlarının oldugunu ve sınavlarının bitiminden sonra romla daha fazla ilgileneceğini yazmış xda ya bakalım sınav dönemide bitti Türkiyede sanırım 1 kaç haftaya biraz daha geliştirir gibi geliyor bekleyelim değişiklik olursa belki yükleyebiliriz :)
  • Beyler herkes romda brick de uzman olmuş ama ben hiç anlamıyorum telefonumu 3 senedir kullanıyordum ama birkaç gündür açılmada problem yaşarken artık hiç açılmıyor ne yapabilirim? Servise götürsem ne kadar tutar yardımlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar 3 günden beri dokunmatikte sıkıntı var bir bölgeyi algılamıyor. sebebi sizce nedir ? serviste değiştirtsem kaç liraya yaparlar ?
  • Arkadaşlar birçok kez orjinal roma geri döndüm ama bu sefer herzamanki işlemleri yapmama rağmen PG86IMG.zip dosyasını bulmuyor cihaz sorun neden olabilir?
  • arkadaşlar HTC sensation soft brick çözümünü bilen var mı araştırdım sizdeki cozum yontemiyle aynıymış sanırım
  • Arkadaşlar HTC sensationu bıraktım bir köşeye malesef bu telefondan alıyorum yarın bana ulaşacak eksileri var mıdır artıları nelerdir 1 gb ram olması benim için gayet yeterli fakat benim şu an için istediğim şey sense 5.5 vs tarzlarda sense romlarının yüklenebilmesi acaba bu telefon için bu mümkün müdür eğer öyleyse bi 5 yıl daha götürür beni HTC bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba bu sitede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmantemiz01

    Arkadaşlar HTC sensationu bıraktım bir köşeye malesef bu telefondan alıyorum yarın bana ulaşacak eksileri var mıdır artıları nelerdir 1 gb ram olması benim için gayet yeterli fakat benim şu an için istediğim şey sense 5.5 vs tarzlarda sense romlarının yüklenebilmesi acaba bu telefon için bu mümkün müdür eğer öyleyse bi 5 yıl daha götürür beni HTC bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba bu sitede

    Malesef bizim cihazlara sense 5.5 portlanmadı. Sadece sense 4.1 olan bir rom var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 6 Temmuz 2015; 3:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    bu çok kötü oldu işte demek ki VİPER işini iyi yapamıyor neyse hayırlısı oldun ya
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartınızın için kalabalık olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inuh

    Hafıza kartınızın için kalabalık olabilir mi?

    Yok hocam format attım hafıza kartına içindeki ne varsa silip yalnız o dosyayı denedim ama görmedi,son çare başka hafıza kartı ile denedim sonuç malesef aynı.Telefon değişikliği yaptım emektar evomu anneme vericem ama orjinale dönüp vereyim sorunsuz kullansın dedim ama olmadı nedenini bir türlü anlayamadım. Bugüne kadar her zaman gören dosya şimdi görmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar telefon elime ulaştı rom olarak benim sensationdan farkı yok ama bi hata veriyor bilmemne iu çalışmayı durdurdu gibi hatalar acaba buhata giderilebilir birşey mi yoksa telefonun genel bir sorunu mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim anlatımların için teşekkürler. Eline bileğine gözlerine sağlık. Gerçekten zor iş bu kadar eksiksiz detaylı anlatabilmek. Dua alıyorsun Allah razı olsun çok işime yaradı.
  • 
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.